הישרדות 1512

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1512

פרק נחמד מאוד למרות הסיום וההדחה המאוד צפויה וקצת משעממת. אני לא אוהב אנשים כמו דניס שמשחקים בצורה פחדנית ומוכנים להסתפק במקום 4. הפרק עצמו היה נחמד והתחרות חסינות הייתה די מותחת. הפרומו לפרק הזה הבטיח את הקרע של טוד ואמנדה ולא סיפק. שוב הוטענו והקרע הזה יגיע (אם בכלל ) בפרק הבא. פרק הבא צריך להיות מאוד מעניין ואני מקווה שזה יפסק את הסחורה המובטחת. אני בעד פיג'יי ואמנדה. כל השאר די מאכזבים אותי וגם אם פיג'י לא ממש מבריקה (בלשון המעטה) אסטרטגית היא תותחית על ואולי הולכת לעשות כריס (של עונה 9) שזה יהיה מרשים ביותר. קשה לי ממש להסתכל על האנורקסיה המהלכת הזו של קורטני. דניס הזו פושעת עם דם על הידים שהיא לא לקחה את קורטני לאיזה ארוחה טובה. היא עוד מעט תיעלם לגמרי.

../images/Emo58.gif

קורטני שולתת. הוידוי שלה לאחר אתגר הפרס היה פרייסלס. העונה הזו מאוד מבדרת, ממש הניגוד המושלם לעונות 13 ו-14. ככה זה כשאתה מלהק אנשים שרוצים להיות בתוכנית. אין לי בעיה עם מי שיזכה בעונה הזו. כולם ראויים. מזל שבורנט שוביניסט. כולנו כבר שכחנו שאמנדה היא זו שהגתה את הרעיון להדיח את ג'יימס. הנשים בהישרדות הן או תככניות א-לה ג'רי מאנת'י או נותרות לבד על אי א-לה סטפני פאלאו או פמיניסטיות שונאות גברים א-לה איימי ונאוטו. אם את במקרה אשה וניצחת את הישרדות את או עץ מס' 5 כמו דאני או ברירת מחדל כמו סנדרה. מדהים.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

במילה אחת - אכזבה. למרות התחרות פרס המגניבה (שנגרמה ממש מהר מדי) ולמרות התחרות חסינות הכי מותחת מאז... וול, הרבה זמן, הסיום היה כ"כ כ"כ מאכזב. ועכשיו סתם בא לי שיעיפו את טוד כדי שיהיה פיינל 4 של נשים. למרות שגם עם טוד זה די גמר של נשים...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. קורטני פשוט מעולה. אין עליה. מסתבר שזה בגנים, כי גם אבא שלה מצחיק. שמתם לב שהתעלמו מקורטני לגמרי בתחרות חסינות? פרובסט עובר אחד אחד, אומר כמה מפתחות יש להם ומה קורה איתם, ורק על קורטני לא אומר כלום. לא נראה לי שהראו אותה בכלל מאמצע התחרות בערך ועד שהיא נגמרה.. מוזר. פיג'י דמות מעניינת. לפעמים אני אוהב את הדרמה שהיא עושה ולפעמים אני לא סובל את ההתבכיינות שלה. כמו שהיא התלוננה לדניס על מי שהיא בחרה. נו באמת. טוד ואמנדה לדעתי יהרסו לעצמם אם הם ינסו להעיף אחד את השניה.יש להם כרגע מקום די מובטח בפיינל 3, והם אפילו יכולים לבחור לעצמם עם מי הם רוצים אותו - עם קורטני או עם דניס. מה שמביא אותי לדניס - לדעתי היא עשתה את ההחלטה הנכונה. אם היא הייתה הולכת עם פיג'י ואריק, לא רק שהיא הייתה לוקחת את הסיכון שבתיקו אריק יעוף ואז לא יסמכו עליה יותר, אלא היא גם עושה את הטעות של ללכת לפיינל 2 עם שני אנשים שבטוח יקבלו יותר קולות ממנה מהג'ורי. מצד שני אני מבין את ההתלבטות שלה - זה די ברור שטוד ואמנדה יעדיפו לקחת את קורטני לפיינל 3 מאשר אותה. דניס יותר מדי נחמדה בשביל שיקחו אותה במכוון לפיינל 3. הרבה אנשים בג'ורי יעדיפו להימנע מלהצביע לאנשים שבגללם הם עפו, ויעדיפו להצביע לדניס, שרק "הלכה עם הזרם". אני במקום דניס מנסה בפרק הבא לאחד את קורטני ופיג'י נגד טוד ואמנדה, ומקווה שפיג'י לא תנצח אותי בפיינל 3 במועצה האחרונה.. אם קורטני, דניס ופיג'י לא יעשו איזה מהלך מהפכני - טוד או אמנדה בדרך הבטוחה לפיינל 3, למועצה האחרונה שבטח תהיה צמודה ומעניינת. אני לא אתלונן.

../images/Emo58.gif

למה שקורטני תרצה להצטרף לפיג'י ולדניס? פיינל 3 עם טוד ואמנדה הרבה יותר מוצלח עבורה. היא בכל מקרה לא תנצח אבל מול טוד ואמנדה יש לה יותר סיכוי. בקיצור, מאז שיש פיינל 3 כל הקונספט נדפק. לו היה פיינל 2 לדניס היה יותר סיכוי לשכנע את קורטני ופיג'י כי טוד ואמנדה לא ייפרדו.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

האמת שאני לא יודע אם מי שמגיע לגמר מקבל פרס כספי יותר , אם כן אז דניס היתה צריכה ללכת עם פי ג'יי כי בכל גמר אפשרי היא לא הולכת לזכות. בנוגע לקורטני , אני דווקא חושב שיש לה סיכוי לא רע... בגמר של קורטני/טוד/אמנדה אני דווקא רואה תחרות די צמודה בינה ובין אמנדה לניצחון כאן (אני לא ממש רואה את טוד מנצח בכל תרחיש אפשרי). אני לא סתם בחרתי אותה כווינרית כי אני חושב שהיא ממש מאגניבה אלא בגלל שאמנדה וטוד די ניכרו את עצמם מרוב המתחרים וקורטני לעומת זאת הצליחה להציג את עצמה כיישות נפרדת מהם למרות שהיא הצביעה כמוהם ברוב ההצבעות ומלבד זה יש לה מין כריזמה מתיילדת שנוטה לכבוש אנשים (ולכן היא שרדה את החלק הקבוצתי של המשחק למרות שהיא עשתה רק נזק) ככה שאני ממש לא פוסל ניצחון שלה בעונה הזו.

viveros

New member
../images/Emo58.gif1512

אמנם זה היה פרק לא רע, אבל יחסית לעונה הזאת ולשלב המתקדם שלה, ציפיתי להרבה יותר מעוד התלבטויות חסרות תוחלת של דניס והדחה כל כך צפויה. לפחות פי-ג'י מתבררת כפייטרית אמיתית, ושחקנית שלמרות פגמים מסוימים באישיות ובאסטרטגיה, היא ראויה ביותר להמשיך הלאה. כבר דיברו פה על כמה שדניס היא שחקנית פחדנית וחסרת מעוף, וזה התבטא יותר מהכל דווקא בהחלטה שלה לבחור באמנדה לאתגר הפרס על פני פי-ג'יי, רק בגלל הרצון שלה להתחנף למה שנראה הברית השולטת. זה במקום לנסות ולקחת את המושכות ביד ולקדם את עצמה -היא הרי מודעת למצב הבעייתי שבו היא נמצאת, ולמען האמת היא הייתה צריכה כבר לפעול לפני שניים-שלושה פרקים. קורטני חתומה שוב על אחד הוידויים המצחיקים של העונה, ולמיטב זכרוני זאת הפעם הראשונה ששחקן מזכיר בוידוי אירועים מעונות קודמות של הישרדות (הפעם היחידה שאני זוכר התיחסות לעונות קודמות היא באחד מאתגרי הפרס הבודדים בעונה 10 שאולונג זכו - אז היה מעין חידון טריוויה על עונות קודמות). וכן, שוב קיבלנו פרומו שהבטיח ולא קיים - מה הטעם בפרומואים כאלה? האם בהפקה לא שמעו על המושג "אמת בפרסום"?

MooTzk

New member
1512 ../images/Emo58.gif

אחלה פרק, למרות ההדחה הצפויה בסוף. אני אהיה מרוצה מנצחון של טוד, אמנדה או פי ג'י. פי ג'י אמנם לא שחקנית דגולה, אבל היא פייטרית רצינית, היא האנדרדוג והיא לא מוותרת כבר הרבה זמן שזה ראוי להערכה. למרות העריכה המאוד לא אוהדת, אמנדה היא השחקנית הכי ראויה בעונה הזאת, וגם טוד למרות האובר-פליינג בהחלט ראוי. דניס, כמו שכולם אמרו כבר, פחדנית למדי וגם מעצבנת אותי ברמה האישית. קורטני ממשיכה במסורת של לבדר ולעצבן לסירוגין, אבל הוידוי על אחות של טוד ופרובסט היה ענק. ובנימה זו - אחותו של טוד יפה, אבל אחות של אמנדה אכזבה. מה שכן, נראה שיש להם במשפחה גנים של תחת מטושטש בעריכה, כי גם היא זכתה ליחס הזה בפרק. אתגר הפרס והפרס עצמו היו נחמדים מאוד, אבל הקטע של לפני המועצה היה לא מותח מאוד. אריק, עד כמה שקשה שלא-לאהוב אותו, הוא לא ממש מניפולטור או רטוריקן גדול ונסיונות השכנוע שלו היו too little, too late. בפרק הבא מבטיחים אקשן, נקווה לטוב.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

זה היה הפרק הכי קשה להשגה עד עכשיו בלי שום הורדה שהיא לא טורנט... מוזר. כבר חשבתי שאין פרק או שזה פרק כפול או משהו מיוחד אבל לא- זה היה פרק רגיל- ופרק מעולה! סופסוף, אחרי כל כך הרבה מועצות שבט כושלות, נפטרנו מאריק!!! צרחתי משמחה כשהוא עף!!! ומההתחלה: היה אפשר לראות את ההקלה בשבט בלי ג'יימס, השחור הגדול החזק האמיץ המוגן עם שני אלילי החסינות שלו. לדעתי כולם היו שמחים להיפטר ממנו, אפילו פי ג'י שהצביעה לטוד. הרי זה כבר היה רגע קריטי, אחרי זה אני דיי בטוח שהוא היה משתמש באלילים שלו ומגיע לפחות לפיינל 4... ואולי הוא היה יכול להתאמץ ולהשיג חסינות ואז היה לו כרטיס מובטח לגמר. בהזדמנות הזאת אני רוצה לציין שאני פשוט לא שם לב כי אני לא מתמקד בה, אבל פי ג'י ממש מסכנה: כל פרק היא מוצאת לעצמה תוכנית אחרת וכל פעם מחדש התוכנית נכשלת. אתגר הפרס היה מעולה לדעתי. היה מפתיע נורא הקטע עם המשפחות (מזל ששכחתי שזה היה בפרומו, נהניתי להיות מופתע) ופשוט נקרעתי מאמנדה ואחותה וחיקויי הצופירוים שהן עשו
. בכלל אתגרים עם עיניים מכוסות זה כבר מסורת בהישרדות. כמעט בכל עונה יש אחד כזה, בין אם לפני האיחוד או אחרי האיחוד, ואלה תמיד תענוג של אתגרים (בעונה 14 זה היה אחד האתגרים הכי טובים ומצחיקים בעונה). היו ברורים לי שני דברים: 1. דניס תיקח את טוד לפרס אחרי כל הקטע עם אחותו. 2. הסיפור לא מפוברק. כמובן שהייתי מעלה על דעתי את קטע הפיברוק אבל טוד הוא לא כזה רשע והוא לא חסר כבוד כמו ג'וני פיירפליי. הוא לא היה משקר. בקשר לבחירה של דניס באמנדה זה באמת לא היה הכי צפוי. מצד אחד אמנדה בברית איתה בדיוק כמו טוד (כשנראה שאין ממש קשר בין דניס לקורטני אז היא בטח לא תיקח אותה) אבל מצד שני פי ג'י לקחה אותה לפרס הקודם. אז היא עשתה מה שהלב אמרה לה ולקחה את אמנדה ופי ג'י אכלה את הלב. אבל מה אכפת לי, זה מה שרציתי
. הקטע עם קורטני היה הכי קורע מצחוק בפרק. ראיתי את זה כבר לפחות שלוש פעמים וזה פשוט קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש
. קורטני הזאת פשוט גאון. אם לא מביאים אותה לאולסטאר אני אהיה מאוד עצוב כי היא פשוט בדרנית למופת. ואחרי ההופעה המרשימה שהיא הציגה בפרק (החיקוי של טוד) אני אופתע אם גם לא אראה אותה מככבת בהוליווד בקרוב
. נראה אותה גם זוכה באוסקר האמיתי,
, ולא במזויף שטוד זכה בו
. אתגר החסינות היה ממש מגניב לדעתי. נראה שמפיקי התוכנית התלבשו חזק על קטע החבלים הזה שחוזר, גם הוא, כמעט בכל עונה מאז האולסטאר בערך. אבל באמת כל אתגר עם זה הופך לטוב אז מה אכפת לי?
היה עצוב לי קצת לראות את פי ג'י זוכה בחסינות- אני חושב שאם היא לא הייתה זוכה לדניס הייתה התלבטות פחות קשה והיא הייתה נשארת עם הברית המקורית שלה בלי הרבה היסוסים. ובאשר לאסטרטגיות: אמנם אמנדה העלתה את רעיון ההצבעה לטוד, אבל היא התנהגה בצורה חכמה מאוד כשהיא לא הצביעה נגדו. זה לא הזמן, כי אם טוד היה הולך היה יכול להיות מהפך של פי ג'י, אריק ודניס. היה צריך להעיף את אריק, ובפרק הבא כבר טוד יכול לעוף. דרך אגב אתגר החסינות בפרק הבא הולך להיות חשוב בטרוף- אני כבר מצפה לו. מהצד של דניס, אני חושב שגם היא עשתה את המעשה הנכון בסופו של דבר מסיבות דומות לאלה של אמנדה. במקומה הייתי חושב על להעיף את טוד בפרק הבא ואת פי ג'י אחרי זה ואז להגיע לפיינל 3 אמנדה, דניס וקורטני (פיינל 3 אדיר לדעתי
- זה הרי מעניק ניצחון לאמנדה, לא?
). אז לסיכום, המהלכים האסטרטגיים בסוף הפרק היו לגמרי לעניין. מה שגם כשדניס דיברה כשלא ראו נגד מי היא הצביעה היא אמרה: "אני בטח עושה טעות עכשיו" ואז אפילו הייתי עוד יותר בטוח שהיא מצביעה נגד אריק. אם היא הייתה מצביעה נגד טוד היא לא הייתה אומרת את זה. אז ג'יימס נראה נורא מעוצבן ומורט עצבים בג'ורי, אריק עף וכבר ארבעה בנים ברצף שאנחנו נפרדים מבני המין השולט (לפחות מבחינת עונות של הישרדות- גם הבנות לא יכחישו שברוב עונות 9-14 שלטו בנים- במיוחד ב- 14). נשארנו עם בן אחד וארבעה בנות, ממש תסריט לעונה 9, ולדעתי יש סיכוי בהחלט סביר שיהיה לנו גם פיינל 4 של בנות, מה שלא קרה אף פעם. אני חושב שמאז עונה 4 לא הייתה עונה כמו זו בה הבנות לגמרי שלטו במשחק. כל הכבוד לאמנדה, קורטני, דניס ופי ג'י- כבר הרבה עונות שאני מחכה לזה. סיימתי
מצפה לפרק הבא בכיליון עיניים

../images/Emo58.gif

יייאיי פרק מהנה !!! איזה קטע זה שהיה את הקטע עם האתגר פרס ושטוד שלף את "מהלך ג'וני פייר פליי" מהכובע.. והכי קורע זה שקורטני ירדה עליו.. וממש נהניתי לראות אותה מזכירה את פייר פליי בקטע .. זה עשה את זה למושלם... בוא'נה, אני חושבת שהאחות של טוד היא שווה רצח ! ואבא של קורטני הרג אותי .. חחחח אנגלי והכל איזו סתומה דניס, למה לא לקחת את פיג'י? זה עוד יתנקם בה, אני כבר רואה את זה... אני רוצה שבפיינל יהיה קורטני, וטוד .. השאר לא ממש איכפת לי.. הם מיותרים מבחינתי ! - הקטע הדוחה של הפרק - הפעם הייתה לנו פלולה ושערות בנחיר ועצמנו עיניים חזק חזק ואפילו ביקשנו מבעל המלון להעביר ערוץ בטלויזיה, אבל הקטע הכי חזק והכי מגעיל לפרק זה היה ללא ספק הצמיג .. חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גועל נפש... חחחחחחחחחח אני נקרעתי שראיתי את זה .. הבאתי לכם תמונה להנאיתכם

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

אבל רואים שהיא רזתה. בכלל הישרדות יכולה להחליף את "יורדים בגדול" וקורטני פשוט מפחידה. אין הגבלת משקל למועמדים? או לפחות שהיו אומרים לה להשמין לפני הנסיעה?

רועי123456

New member
איזה פרק מצחיק XDD ../images/Emo58.gif

ממש נהנתי מהפרק. אחד הפרקים המצחיקים, הקטע עם קורטני על האחות של טוד היה ענק!!! XDD לא הפסקתי לצחוק. דניס כל כך מטומטמת, היא מעדיפה פיינל 4 על 3. כמובן יש את הסיכון שאם טוד ינצח באתגר אש(מה שלא נראה לי שהיה קורה)היא תעוף בפעם הבאה, אבל לדעתי היא לא הייתה עפה גם אם זה היה קורה הם לא היו משאירים את פיג'י יותר מידי זמן שם ובצדק, היא ניצחה ב2 חסינות ובפרס למרות שהייתה אמורה לעוף מזמן. מגיע לה לזכות
בקצרה העונה הכי טובה לדעתי ורק שטוד/דניס לא יזכו והיא גם תסתיים יפה
נ.ב. איך ג'יימס היה עצבני וטוד לא יכל להסתכל לו בעיניים XDDD

Boran

New member
../images/Emo58.gifגם לפרומו

פרק אדיר. אני לא יודע אם דניס עשתה את ההחלטה הנכונה. לא משנה מה יהיה עם הג'ורי - מקום 3 בטוח זה תמיד יותר טוב ממקום 4 בטוח. בפרק הבא, שאמנדה תתחבר עם פי ג'י ודניס זו תהיה החלטה מטומטמת. יהיו בג'ורי מספיק ז'אן הו בשביל להצביע לפי.ג'י, וטוד וקורטני לא יצביעו לאמנדה אם היא תבגוד בהם. מצד שני, למרות שהיא לא רואה את זה. נגד קורטני וטוד לדעתי יש לה סיכוי לא רע בכלל. נמאס לי מתחרויות עם שאלות ידע כללי על סין. למקרה שלא שמתם לב, זה מאוד מפתיע ששתי התחרויות חסינות שהיו עם שאלות ידע כללי על סין, הפלא ופלה - הן שתי התחרויות היחידות שהסינית זכתה בהן. לא הוגן בעליל. התחרות פרס היתה ממש מצחיקה. עם קורטני ואבא שלה והקולות של אמנדה ואחותה... קיצר עונה שכונה, וכמו שאמרתי, זה אחד הדברים שהופך אותה לכ"כ טובה - האווירה הקלילה והכיפית שלה. ולעתים ממש, אבל ממש רחוקות שומעים בהישרדות אזכורים לשחקנים מעונות קודמות. לכן היה כיף לשמוע אזכור לג'וני פיירפליי.

Woogyman

New member
למען האמת ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אני לא חושב שאי פעם הזכירו שחקנים קודמים בהישרדות, חוץ מעונות שהיו עונות אולסטארס או הכילו שחקנים ותיקים בצורה כזאת או אחרת (לא כולל פרקי איחוד).

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני מניח שהאזכור המפורש של ג'וני פיירפליי מעיד על חזרתו הקרבה בעונה הבאה.

למעלה