הישרדות 1513

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1513

פרק קצת מאכזב עם הסיום האנטי קליימקסי , אבל עדיין מהנה מאוד ומותח לצפייה. אם אמנדה באמת רצתה לעשות משהו נגד טוד זה היה חייב להיות בפרק הקודם כי בפרק הזה גם אם היא רצתה - זה היה כמעט בלתי אפשרי לביצוע. לא היה אוטו השנה - אולי יחלקו אותו לחביב הצופים ובטח קורטני תיקח או משהו כזה. לדניס וקורטני לא הייתי נותן מליון, ונראה לי שטוד ינסה להעיף את אמנדה בפרק הבא ככה שאני מהמהר שטוד לוקח את העונה. זוכה ראוי אבל לדעתי יש ראויים ממנו. שחקן שכיף לראות משחק אבל מחזיק מעצמו הרבה מעל למה שהוא באמת. מחכה בקוצר רוח ליום ראשון (וקצת למוצ"ש).

../images/Emo58.gif + פרומו

פרק מעצבן. כולם חוץ מפיג'י עצבנו אותי. טוד עם הפרצופים המוגזמים, אמנדה עם הביצ'יות הלא ברורה, דניס עם האמממ... דניס, קורטני שנעלמה קלות. בלעכס. טוד הזומם לא לוקח. דניס הלאנצ' ליידי לא לוקחת. קורטני חסרת הסיכויים לא לוקחת. אמנדה הזיקית לוקחת. לא להאמין שהם ממשיכים עונה אחרי עונה לספיילר בפרומו של הפינאלה את הזוכה (בד"כ המועמד עם ההתייחסות החיובית היחידה). סביר להניח שהייתי מפרגן יותר לאמנדה, בתחילת העונה פרגנתי לה ממש אבל העריכה פשוט שחטה אותה ועשתה לה דאני. לא נעים.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

פרק בסדר, מסכים עם צפניה שכמעט כולם עצבנו בפרק הזה(רק שאצלי קורטני הייתה היוצאת דופן ולא פי ג'י). כל ההתבכיינות המוגזמת על הפרס הייתה ממש לא לעניין. בסדר, הם אכלו והיו קצת לא מתחשבים וכו', אבל זה לא סוף העולם. לדניס אסור לזכות, מעבר לזה שהיא מעצבנת היא גם משחקת את המשחק הכי פחדני בהסטוריה של הסדרה בערך. העונה אין לי ממש פייבוריט מובהק, אבל אני אהיה מרוצה מנצחון של טוד או אמנדה. גם קורטני יכול להיות בסדר, אפילו שלא ממש מגיע לה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif+פרומו

הגעתי למצב שלפני שהטרייבל התחיל עצרתי לכמה שניות כדי להכין את עצמי לאפשרות שמעיפים את טוד. והתאכזבתי. באמת שהעונה זאת אחת העונות היחידות שהנשים הן הדמויות המעניינות יותר, ושכל הדמויות באופן כללי הן אחלה. כשנגמר אתגר החסינות חשבתי לעצמי "ואוו, אם זה יהיה סדר ההדחות מעכשיו אני אהיה מאושר ביותר". אז חבל. אגב, בפרומו ציינו 3 טרייבלים, מה שאומר פיינל 2. זה נהדר, אבל איך לעזאזל הם מתמודדים עם מצב של תיקו?

../images/Emo58.gif לפרומו

זה כי ההפקה מפגרת. הטרייבל השלישי זה בטח ההחלטה של ארה"ב למי להעניק 100 אלף דולר, יש הצבעה באתר. זה מסתדר יופי עם התיאור לפרק הסופי בו נכתב ששלושת השורדים האחרונים עומדים בפני חבר המושבעים.

RedDevil17

New member
אם מישהו יכול לשלוח לי מסר עם מקור לפרק

לא מירק, אני לא מסתדר איתו בזמן האחרון. פשוט דוד שלי לא שולח את זה היום.

../images/Emo58.gif

אוף בהתחלה כ"כ אהבתי את טוד ועכשיו הוא בלתי נסבל! מה זה הפרצופים האלה כשפי ג'י עפה?? הוא ממש ממש ממש הגעיל אותי! וקורטני עם ההבעות פנים שלה וגילגולי העיניים על כל מילה שניה שפי ג'י אומרת.. תת רמה! הפרק הזה כ"כ גרם לי לאהוב את פי ג'י וכאב לי הלב עליה כ"כ אבל נהינתי לראות אותה מתחברת לאמנדה... אמנדה הזו... מה יהיה איתה? העיקר עשתה רושם של אסטרטגית וכולה רעש וצילצולים! היא כבר איזה 3 פרקים חשבה להיפטר מטוד ותמיד היא מוותרת... רק על זה הלוואי שטוד ינצח! הייתי רוצה לראות גמר של אמנדה-טוד-פי ג'י.. זה יכול היה להיות מעניין.. עכשיו אין ברירה וחייבים לשאוף לגמר אמנדה-טוד-קורטני כי אם דניס תיכנס יהיה לה עוד סיכויי לנצח ואני ממש לא רוצה שזה יקרה! אני מעדיף שטוד ינצח רק בגלל הטיפשות של אמנדה..

viveros

New member
../images/Emo58.gif

דניס לא תנצח. לא רק שהיא לא תנצח, היא כנראה לא תקבל מהג'ורי אפילו קול אחד. אף אחד שם לא מעריך את המשחק שלה, וכולם יודעים שהיא הגיעה לאן שהיא הגיעה בחסד ולא בזכות. דווקא בגלל זה אני לא רוצה שהיא תגיע לגמר - פשוט לא מגיע לה, ואחרי שתי עונות רצופות שזה קרה, לא כל כך בא לי ששוב בגמר יהיה מישהו שיקבל 0 קולות מהג'ורי. גמר של טוד אמנדה וקורטני עשוי להיות שקול ומעניין יותר, אם כי גם שם אני בספק כמה קולות קורטני תקבל, אם בכלל...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

קורטני תקבל קולות. את של פרוסטי בטוח, ועוד קולות של כאלה שלא ירצו להצביע לאחד מהשניים האחרים. פעם זה היה lesser of two evils, עכשיו זה סתם מעאפן.

../images/Emo58.gif ההתבטאות הזו-

"הטוב ביותר מבין כל הרעים" (בתרגום חופשי) שייכת לרופרט, נכון?

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif מממ

לקוח מהאולסטאר הראשון, אז יש מצב שזה של רופרט.

Boran

New member
בדיוק להיפך ../images/Emo58.gif

כשהיו רק שניים בגמר, זה היה ברוב המקרים באמת "למי פחות לא-מגיע". כשזה שלושה בגמר, יש הרבה יותר סיכוי שהקולות ילכו למי שכן חושבים שמגיע. כבר אין כזה דבר להצביע למישהו כי לא רוצים להצביע למישהו השני. גם אם אתה שונא מישהו, עדיין אתה צריך להחליט למי מבין שני האחרים יותר מגיע.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

הוי... איזו הקלה. פי ג'י עפה. לפי חישובים שלי מירב הסיכויים הם לניצחון של אמנדה, אבל עוד נחיה ונראה עוד מעט מאוד ימים. הפרק היה לא היה מפתיע, מרתק ומעניין. אתגר הפרס היה דווקא עם רעיון טוב של כל הקטע של לראות את מי הכי אוהבים ואת מי הכי לא אוהבים אבל בסופו של דבר הזוכה היה דיי רנדומלי... ואין לי מושג אם באמת קורטני כיוונה לכיוון דניס וטוד. זה באמת מעניין. היא לקחה לפרס את האנשים שהגיוני שתיקח, לא הייתי מצפה ממנה למשהו אחר. אבל זה גם טוב כי עכשיו אפשר לקחת את דניס בקלות לפיינל 3 כי פי ג'י תשכנע את כל הג'ורי שדניס ממש מגעילה. אגב, לא היה אמור להיות אתגר מכונית??? מה קרה, פתאום הם משחקים עונה-כן-עונה-לא? אמנדה כל כך חמודה...
ובאמת אתגר החסינות ממש היה מותח. בסוף אמנדה ניצחה והרגשתי הקלה ענקית. הצעדים האסטרטגיים במחנה אחרי זה היו דיי סתמיים ואני, במקום אמנדה, גם הייתי מעיף את פי ג'י. היא חייבת להעיף אחרי זה אם טוד ואז היא מנצחת בטוח במועצת שבט סופית משעממת וברורה במיוחד. אז בהצלחה לה

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

זה בהחלט היה הפרק בו אמנדה התגלתה כחמודה ודניס סתם עיצבנה. טוד גם מעצבן בשני פרקים אחרונים. השלישיה הסופית תהיה טוד אמנדה וקורטני (אלא אם כם דניס תזכה בחסינות באתגר שלא קשור לכלום) כמו אתגר הפרס שהיה הפרק- יופי שמי שניצח לא ניצח בזכות עצמו... והמנצחים יהיו טוד או קורטני (כי אמנדה באולסטארס) בקיצור, קורטני רולס!!! (היא הכי פייבוריטית בשבט (החיצים) וגם בג'ורי, חוץ מזאן רובר כולם אוהבים אותה....

Jason2

New member
../images/Emo58.gif 1513

המסקנה שצריכים להגיע אליה אלה שזוכים בפרס היא "לא מדברים על האוכל". כשאוהבים את האוכל זה מרגיז את האחרים וגם כששונאים אותו זה מעצבן. אפשר להגיד היה אוכל וזהו.

../images/Emo58.gif

איזה חבורה של סתומים יושבים להם באולפני עריכה של הישרדות.. מה הם חושבים לעצמם? שאם הם יפרסמו ב-12 פרומואים שאמנדה רוצה להדיח את טוד ובסוף אנחנו רואים בפרק שזה מוזכר בשורה אחת בודדת ובסוף היא אפילו לא מצביעה נגדו שזה אומר משהו? היא סתם פדלעה והיא לא רצתה להעיף את טוד בשום שלב במשחק, זה סתם עריכה מתוחכמת, אבל אני עליתי עליהם.. עלאק אסטרטגית.. מסכנה הפלולה, בפרק הזה רציתי דווקא שהיא תישאר.. לדניס הפרה הזו לא מגיע מקום בפיינל .. עלאק זכתה באתגר חסינות , יא מטומטמת, זה שקורטני פגעה בשם שלך לא אומר שזכית, זה אומר רק שאין זוכים אחרים ושאת ברירת המחדל.. והנה עוד פעם היא דפקה את הפלולה בלקחת מישהו לאתגר, וכבר יש לה מישהו ששונא אותה במושבעים.. אם קורטני תישאר היא לוקחת, לדניס ולטוד יש יותר מדי אויבים במושבעים

תחזית שלי לגמר ../images/Emo58.gif

או אמנדה, או טוד עושים בקסטב אחד לשני. אם טוד עף, אמנדה מנצחת. אם אמנדה עפה, טוד מנצח. זה פשוט מאוד. טוד בגמר: קולות לטוד: אמנדה, פיג'י, אריק, ג'יימי קולות לדניס: אף אחד קולות לקורטני: ז'אן רובר, ג'יימס, פרוסטי אמנדה בגמר- קולות לאמנדה: טוד, פיג'י, ג'יימי, אריק קולות לדניס- אף אחד קולות לקורטני: ז'אן רובר, ג'יימס, פרוסטי

למעלה