הישרדות 16 - המתמודדים נחשפים

maya567

New member
הישרדות 16 - המתמודדים נחשפים ../images/Emo58.gif

מוזר שאף אחד לא כתב על זה כבר
תוכלו לקרוא על המתמודדים מהעבר כאן - על רובם כבר שמענו שמועות (פיירפליי, ג'יימס) אבל עדיין טוב לקבל אישור (יש גם וידאו שמסתובב ברשת) שסירי, איימי, אלייזה ואמנדה אכן משתתפות בעונה. משלימים את הקאסט יאו-מאן, אוזי וג'ונתן!! האחרון הפתעה גמורה בשבילי וכיף לא נורמלי!
נקווה לעונה מעולה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

נשמע טוב. חבל קצת שאקסייל איילנד חוזר. מקווה שהעונה תעמוד בציפיות ותיתן לנו עונה שניה טובה ברציפות. רק לחשוב על הסיטואציות האפשריות במפגש בין פיירפליי וג'ונתן.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

האולסטארס פשוט מעולים. בחירה טובה אחד-אחד, אולי חוץ מפארווטי ואוזי, אבל אני בטוח ששניהם גם כן יהיו מעניינים. החדשים, לעומת זאת, נראים קצת פחות טוב. אין אף אחד שבולט לטובה. אבל הרושם הראשוני שלי בדר"כ הפוך ממה שבאמת נכון, אז אולי יש תקווה

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif

או אה, הולך להיות שמח.. גם פיירפליי וגם ג'ינתן..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בגדול נהדר. אני מבסוט מאוד מהבחירה של פאברטי. מאוכזב מאוד מהבחירות של איימי וסירי, מעולם לא אהבתי אותן, ומבחינתי אין להן שום אינפוט. מבואס אבל מבין את הבחירה של ג'יימס. חבל שאין עוד אנשים מעונה 11 - במיוחד כאלה משבט אולונג, שלא היתה להם שום הזדמנות להראות את האסטרטגיה שלהם. במיוחד בריאן, שראו שמבין את המשחק. חבל שאין עוד אנשים מעונה 12 - מפגש בין שיין לג'וני פיירפליי, למשל, היה יכולהיות אדיר. או דניאל, למשל, גם היתה יכולה להיות אדירה. לא מבין את הבחירה ביאו מאן. כאילו, מבין, אבל... למה?... סירי. איכס. פאברטי. מעולה.

Boran

New member
נכון

התכוונתי לעונה 10, כמובן. ובנוסף גם עונה 11
מה קורה, רון?

../images/Emo58.gif LOL

זה ממש עצוב. אני לא מבדיל בין אמנדה ופרווטי בתמונות. מה יהיה גורלי? ירון, הבחירות שלך בפייבוריטים תמיד משעשעות אותי. אתה לא מבין מה סירי ואיימי תרמו לעונות שלהן? בעד פרווטי? WTF????

פשוט לתת לשורדים סכין ומזלג

ולתת להם לאכול את המעריצים בלי מלח... חחחחחחחח ג'ונתן לא כזה רשע. הוא פשוט ידע מה טוב לעצמו והוא עקב אחרי ההתרחשות, מצד שני ג'וני שלי היה באמת רשע, הוא דרך על אנשים בידיעה ובהכרה מלאה.. הוא צריך להיות ממש טוב העונה החדשה.. להתחנף למעריצים ואז ביחד איתם להעיף את השורדים.. ואז לנצח חחחחחחחחח ויש מעריצה .. נראה לי מרי .. היא נראית ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש טוב1!!!!!!!

willo

New member
../images/Emo58.gif

הערה אחת אוזי, פיירפלי ואיימי - מה זה התסרוקות האלו??? איימי נשית? אוזי נראה כמו ילד קטן ופיירפלי מהוגן (מי ימות הפעם?).

למעלה