הישרדות 16

HOT SPOT 2008

New member
הישרדות 16../images/Emo58.gif

כידוע לכם עונה 16 תחיל ב-2008 וזה כבר רשמי שזו תהיה עונת אול סטארס. בעונה ישתתפו 16 שחקנים, אבל ה-16 האלה יהיו פנים מוכרות. כי 16 מתמודדים מעונות 9-15 יופיעו בעונה הזו. אז הנה הדיון. מי לפי דעתכם יהיו 16 המתמודדים (להזכירכם, אלה 16 מעונות 9-15)? כדרך אגב, נחלק אותם גם לשני שבטים של 8. תנהו!!!

הממ.... ../images/Emo58.gif קטן עונות 12-15

בעונה ישתתפו 20 משתתפים, לידעתך. הם החליטו לעשות בלי מנצחים, אז בגלל שאנחנו עדיין לא יודעים על עונה 15 אני פשוט אתן שמותואולי זה יתבטל. (וצריך מספר שווה בנים ובנות). עונה 9- טווילה, אלייזה, איימי עונה 10- איאן, קובי עונה 11- רייף, ג'אד, סינדי עונה 12- טרי, סירי, שיין, קורטני עונה 13- פרוואטי, ג'ונתן, אוזי 14- יאו מן, מישל 15- טוד, אמנדה קורטני שבטים: שבט מולקונה: טווילה אלייזה טוד אוזי פרוואטי ג'אד שיין קורטני של עונה 12 איאן סינדי שבט סינתורה: איימי קובי ג'ונת'ן סירי טרי יאו מן מישל אמנדה קורטני רייף מה דעתכם???

Confide In Adam

New member
שלי ../images/Emo58.gif לעונות 12-15

אני אעשה עם 20 משתתפים פשוט כי קשה לי לצמצם אותם, אבל אני חושב שבינתיים זה רק שמועות שיהיו 20 ושלא יביאו מנצחים, אף מקור רשמי לא אמר את זה בינתיים.. הרשימה שלי מורכבת מאנשים שהייתי רוצה לראות ואנשים שאני חושב שההפקה תרצה: עונה 9: אלייזה, ג'ון ק., טווילה, אמי עונה 10: אנג'י, קובי עונה 11: סינדי, גרי, רייף עונה 12: שיין, סירי, דניאל עונה 13: קנדיס, פרוואטי, אוזי עונה 14: מישל, יאו מן (למרות שאני חושב שקראתי בראיון איתו שהוא לא רוצה לחזור לאול סטאר) עונה 15: אמנדה, טוד, קורטני וכמובן שלא אתנגד לראות את סטפני שוב אבל אני בספק אם יחזירו אותה, ואם הם מביאים גם מנצחים אז את אראס.

omer719

New member
חחח כבר היה על זה דיוןXD ואיפה כתוב שזה רשמי?

סטפני להישרדות 16!!!

למעלה