הישרדות 19 - מההתחלה!

פרק 2...

כן, שוב שכחתי לפרסם פוסט. לא איכפת לי כבר. בכל מקרה, אם בפרק הקודם בן לא בא לי בטוב, אני מהר מאוד כבר שונא אותו. הוא ערס תוצרת אמריקה. היו שוביניסטים מיושנים כמו טרי, היו מיזוגנים חדשים שפשוט שונאים נשים כי הן נשים, בן הוא ברמה אחרת לגמרי. יש לו את הכבוד לחוק, את השכל ואת אהבת האחר של חבר ב"לה פמיליה". מדובר במשהו שמאוד קרוב לגירסה אמריקאית של איציק זרקא. אבל יש לפואה פואה בעיות יותר גדולות, מייק הוא משקל מת ולמרות שהוא פונה אחרי האתגר חסינות, גם בטסי מבוגרת וחלשה ולמרות שאשלי לא גרועה כמו שבטסי עצמה עשתה ממנה, היא גם לא חזקה ממש. ואז, כאילו שבן לא יכול להיות יותר גרוע, הוא מפר את החוקים ונפסל, ועוד גאה בזה. לך כבר לכלא.

אחרי זה ראסל ראסטות בוחר ביסמין להצטרף לפואה פואה, זה כמו טוויסט החטיפה בסין אבל ברוורס ובלי שום אקס פקטור. יסמין גם מעצבנת אותי. אבל תכל'ס אני לא ממש אוהב אף אחד בעונה הזו חוץ מראסל, שאמבו, ג'ון ונטלי. כל מי שהיה לו פוטנציאל, כמו אריק ולורה, התגלו כגדולי המתחסדים, וזה נכון שראסל קשה לעיכול, אבל לבחור במישהו מלבדו בעונה הזו זה כמו לשדוד את קים בעונה 24. אה כן, יסמין מקבלת רמז לאליל, אבל במקום לנסות לשחק את המשחק היא פותחת פה, בעיקר על בן אבל גם על שאר השבט. איפה את חושבת שאת נמצאת? ואז כמובן בן גם יוצא גזען. אני שמח שזמנו יגיע בקרוב.

כמובן שאי אפשר לדבר על הפרק הזה בלי לדבר על האליל שראסל מצא בלי רמזים. אני חושב שכל השאר פשוט לא ניסו אף פעם לחפש בלי רמזים, כבר ראינו שבגדול כל הקאסט הוא לא המצ'טה הכי חדה במחנה. בטסי מודחת וזה חבל, אבל בין כל הבלגאן בסופו של דבר צריך להדיח את החלשים בשלב הזה. מייק היה צריך לעוף ראשון, בטסי שנייה, ראסל שלט בשבט ברמה כזו, שמריסה הייתה מודחת מתי שהוא היה רוצה.

פרק 3

עוד לא בטוחים שבן אידיוט? אבל במקור משום מה חשבתי שראסל אשכרה אמר לו שאשלי הצביעה נגדו. למרות שהיה קול אחד ויחיד נגדו. אם הוא היה מאמין ל*זה*, אז באמת שהוא היה שובר שיאים, כי למי בטסי תצביע, לעצמה? זה לא אומר שהוא לא חרא של בן אדם. הוא מזכיר לי את רוקי, אבל, ואני לא מאמין שאני אומר את זה, איכשהו הרבה יותר נסבל. אפשר לדבר קצת על גאלו אבל הם לא יהיו רלבנטיים עד עמוק לתוך העונה, כנראה לא יהיה על מה לדבר עד המיזוג חוץ מקצת פורשאדווינג לבגידה של שאמבו.

כמובן אין על מה לדבר, כי פואה פואה שוב מפסידים חסינות וזה המופע של ראסל, בעיקר בגלל ששאר הקאסט ממש לא משהו. אתם יודעים מה? אם מישהו מלבד ראסל היה כל-כך משתחצן בוידויים, בעיקר אחרי כמה פרקים בלי לבלוט בעריכה, הוא היה מודח באותו פרק. אבל, וזה העיקר, He can walk the walk. יש קצת רקע על גאלו, ראסל ראסטות בוחר בנוחות על פני ברזנט, ובטח בקרוב ירד גשם וכולם יתחרטו. שאמבו קושרת קשרים עם חברי פואה פואה, מה שיעזור לה לבגוד בגאלו בהמשך, במיוחד אחרי שהיא וג'ון יהיו קולות קובעים בעקבות האליל של ראסל והמשחק החברתי המצוין של נטלי - כנראה המתמודדת הטובה ביותר שאינה ראסל או מושבע/ת שהצביעו לראסל. כמו שכבר אמרתי, היא ראש לקבוצת השועלים שהיא זוכות המרמור.

בכל מקרה, ג'ייסאן ומיק מפעילים מספיק לחץ על ראסל והוא נשבר, ומבין שגם עז יכולה להיות נטל כבד מדי, ולכן בן מודח. בייו'ששששששששששששששששששש!!!

פרק 4

הפרק הוא ההופעה הראשונה של אתגר פרס "עשה זאת בעצמך". אוקיי, מה הקטע? ג'ף פשוט התעצל או משהו? אני לא מאמין שיש מישהו *אחד* שחושב שזה היה רעיון טוב. אחד. וגאלו זוכים שוב. אני שונא עונות שבהן שבט אחד הרבה יותר טוב מהשבט השני. כאילו, אוגאקור גם לא זכו בהרבה אתגרים, אבל שניים מהאתגרים שהם זכו בהם היו אתגרי חסינות, אז בסופו של דבר זה השתווה - והוביל בסופו של דבר לשני הבליינדסיידים הראשונים של הישרדות. אנחנו גם מקבלים סוף סוף יותר פוקוס על גאלו, ותודה לאל לא על מועדון המקובלים של לורה, אלא על שאמבו, ג'ון ואריק - חבל שהאחרון התחסד בגמר והצביע לנטלי, אבל אני כנראה אתן לו מקום גבוה יחסית. יותר גבוה מזה שאני אתן למריסה, זה בטוח :-D

גאלו גם מפסידים חסינות, תהנו מזה פואה פואה, זו פעם אחרונה שאתם לא מגיעים למועצת שבט שמתקיימת. מוניקה הייתה גרועה באתגר ולכן על הבלוק, אבל רק ראסל ויסמין מצביעים נגדה. שאר הקולות הולכים ליסמין והיא מודחת, לא לפני שהיא מספקת עוד רגע מאוד מביך במועצת השבט. ברוך שפטרנו.

פרק 5

משימת האוכל המגעיל מאיי הפנינה חוזרת! ימית ומסריחה יותר מבעבר. אשלי נתקעת עם משקה נוראי ומפקששת, אז גאלו זוכים שוב. שוב, מה שאמרתי על עונות עם שבטים לא מאוזנים. ואז ראסל שוב מגלה את שאמבו בדיוק בזמן לפספס פרס שווה במיוחד. אתם עושים לפואה פואה את החיים קלים! חוץ מזה שהם צריכים להמשיך ולהדיח, אבל במובן הזה גם ככה זה מב שהוביל לפירוק של שבט גאלו. ברגע שיחסי הכוחות היו 6-4 (שבעצם היו 5-5 הודות ליחס הנהדר של השבט לשאמבו), הסיפור נגמר. גאלו לא היה שבט מלוכד, בעוד פואה פואה הצליחו לתפקד באופן דומה לרביעיית אייטו, רק יותר טובים. כן. אתה משווה את ראסל ליול? ראסל לוקח את יול בהליכה. נטלי שיחקה את המשחק, גם אם לא הנהיגה, מיק גם יותר טוב מאחת הבנות של אייטו וג'ייסאן... אוקיי ג'ייסאן הוא עוד מתחסד נאלח, אבל הוא מתמודד מול אוזי. הרף לא גבוה במיוחד.

שכחתי כמה נוכחית הייתה למיק לפני המיזוג, בגלל שהוא הכי פחות תרם לשבט אסטרטגית במיזוג. ליז מגיעה למסקנה שהאליל נמצא אצל ראסל, בעוד שאר השבט איכשהו מאמין שהאליל היה אצל בן ונעלם. לא ראיתם עונות קודמות של הישרדות?! אם מתמודד שהחזיק באליל הודח, אליל חדש נטמן במקומו! חבל מאוד שליז עושה בדיוק את אותה הטעות כמו מריסה, ומתעמתת עם ראסל במקום לארגן לו בליינדסייד מאחורי הגב. הן לא היו מצליחות, לא ליז ובטח לא מריסה, אבל זה בוודאי היה יותר טוב מאשר להתעמת ישירות עם ראסל ולסמן לעצמן מטרות על הגב.

עוד אתגר די פיזי, ושוב השבטים ממש אבל ממש לא מאוזנים. ולצערי הגיע הזמן של אשלי ללכת. לצערי, בגלל שהיא הייתה נאמנה לראסל וכנראה הייתה מצביעה לו אילו הייתה מודחת. לגבי ליז, אני ממש לא בטוח. ואני מודיע מראש שהיא תקבל ממני ציון מאוד גבוה בגלל שהיא לא עשתה שום טעות - לא התחסדה בגמר והצביעה נגד ראסל, לא הדירה את שאמבו מהשבט, ולא התעמתה ישירות מול ראסל בשום שלב. היא גם לא חרא של בן אדם, בניגוד לבן. נותר רק אדם אחד שאני צריך לשפוט אותו לפני שהוא מודח, או יותר נכון מפונה - ראסל ראסטות. ומאחר והוא היה האחראי העיקרי להדרת שאמבו, אני מניח שהמיקום שלו לא יהיה גבוה.

למעלה