הישרדות 2020 ישראל - המתמודדים

Seosi

New member
הישרדות 2020 ישראל - המתמודדים

אוקי, אני יודע שהעונות האחרונות של הישרדות לא היו מי יודע מה. טוב, אולי אני מדבר רק בשם עצמי כי מי שרציתי שינצח לא ניצח. דווקא שתי העונות האחרונות, למעט התוצאה, לפי דעתי היו בסדר. אני כל פעם מחכה לעונה שאני יכול להגיד ללא ספק שזאת עונה טובה. אז, לפני חודשיים חזרו 18 המתמודדים לארץ מהצילומים בפיליפינים, והאמת? הקאסט נראה דווקא סבבה. בהחלט יותר חזק מהעונה שעברה (למרות שאני עדיין חושב שעונה 5 עדיין בטופ).

ב-2020 תשודר העונה העשירית של הישרדות, והיא תהיה שוב פעם עונת VIP. אני מקווה שזה לא יהפוך להרגל. אין עדיין תאריך שידור, אני רק יודע שסיימו לצלם את העונה לפני חודשיים, אז אני אופתע אם זה ייקח הרבה זמן. בכל מקרה, להלן המתמודדים:

אילנה אביטל - זמרת
ישראל אוגלבו - זוכה האח הגדול 9
אלה איילון - דוגמנית
אסי בוזגלו - כדורגלן
נאוה בוקר - פוליטיקאית מהליכוד (נראה לי לשעבר עכשיו?)
עדי ביטי - זמרת
בני ברוכים - סטנדאפיסט
ירדן ג'רבי - ג'ודוקא לשעבר
סמיון גרפמן - פעיל חברתי
דוד דביר - רקדן
רגב הוד - זמר
עידן רפאל חביב - זמר-יוצר
אלינה לוי - מתמודדת מהאח הגדול 2
ליטל סמדג'ה - זוכת היפה והחנון 2
עידן קוז'יקרו - כדורסלן
דנה רון - מנחת טלוויזיה, השתתפה באח הגדול 3
ניקול רזניקוב - מלכת יופי
זהר שטראוס - שחקן

מה דעתכם? האם יש למה לחכות או שכדאי לי להפסיק לקוות חחח.
אשמח לשמוע את דעתכם.
שיהיה חג שמח

סטילהוק

New member

מי שהכי שווה לצפות בגללה בעונה הזאת זאת אלין, "היהלום הלא מלוטש" המתקתקה מעונה 2 של האח גדול, אולי העונה הכי טובה ואהובה של האח הגדול בכל הזמנים, ששינתה את שמה לאלינה, בגלל הקשיים והמכשולים שהרבנות הערימה עליה בתהליך הגיור. אשמח מאוד לראות אותה אחרי עשור שחלף מאז השתתפותה באח הגדול 2 שבעיקר בזכותה הפכה לעונה אגדית והכי אהובה, שלעולם לא תהיה עוד עונה כמוה, ובעיקר כמו מה שראינו בשידורים החיים שלה הרבה יותר מבפרקים הערוכים שלה. אז גם היו 4 מצלמות בכל רחבי הבית והחצר, והיה אפשר לבחור באיזו מצלמה לצפות ואפשר היה לחפש ולקוב אחרי הדיירים האהובים על הצופים ולא להישאר תקועים על מי שהעורכים במצלמה היחידה שמצלמת ומשדרת בוחרים עבורנו, שלא לדבר על כך שלא היו קטעים מתים של צילומי חדרי חדרי כביסה ונסט ריקים שנראים כמו שומרי מסך כמו שהיו ויש בהגזמה בכל העונות האחרונות, כדי שחס וחלילה לא ייפלט למישהו משהו או נראה משהו שההפקה מעדיפהה להסתיר מהצופים כדי לשמור על יקיריה.

ולגבי שאר המתמודדים:

אילנה אביטל - זמרת גדולה עם קול ענק, אך לא יודע איך היא כבן אדם
ישראל אוגלבו - למרות שהחזקתי ממנו ותמכתי בו בעונה האחרונה התגלה אחרי התוכנית כנוכל ואכזבה גדולה
אלה איילון - לא מכיר
אסי בוזגלו - לא מכיר
נאוה בוקר - לקקנית תחת של נתניהו, לא אוהב אותה
עדי ביטי - זמרת סבבה, בסגנון של נועה קירל, אך לא יודע איך היא כבן אדם.
בני ברוכים - לא מכיר
ירדן ג'רבי - לא מכיר
סמיון גרפמן - קרצייה
דוד דביר - לא מכיר
רגב הוד - זמר טוב, אך לא יודע איך הוא כבן אדם
עידן רפאל חביב - לא מכיר
ליטל סמדג'ה - לא זוכר אם אהבתי אותה או לא, נראה לי שכן
עידן קוז'יקרו - לא מכיר
דנה רון - ההיא מתקרית הסקס המביכה בשידור חי של יורם זק ששכח לסגור את המקרופון בזמן שתיאר לצלם מה הוא רוצה לעשות לה, ושבעקבותיה היא קיבלה תוכנית ראיונות משלה
ניקול רזניקוב - מקווה שגורלה לא יהיה כמו של מלכת היופי מהעונה האחרונה.

Uri04

New member
וואלק, אני לא מבין את

עידן חביב.

במשך שנים, כמוזיקאי, הוא מנסה להתנער מהפאדיחה של העונה השנייה או
השלישית (מי זוכר?) של הישרדות.

תמיד מבקש מכתבים שמראיינים אותו וזורקים איזו שאלה על חוויית הישרדות
לדלג על התשובה ולהמשיך לשאול אותו על המוסיקה שלו. נראה שהבחור ממש
לא רוצה את הזיכרון הזה ברזומה שלו. ומה הוא עושה עכשיו?

חוזר להישרדות.

noamlah

New member
דיי ברור

קריירת המוזיקה שלו בצניחה אז הוא הולך לחשיפה בתכנית שמלתחלחילה הביאה אותו לפריים שם יבוא עם הגיטרה ויקדם את קריירת המוזיקה שלו
וגם קצת לכסף על השתתפות שבטח הציעו לו

לגבי ההתנערות מהישרדות הוא יכול להתנער גם מהעונה הזאת בכתבה גדולה בעיתון שאומרת "עידן חביב - הישרדות הייתה טעות"
שזה בטח גם מה שהוא יעשה, יצייר את הישרדות כמרחב שהוא לא בשבילו, הוא לא הבחור הזה שיעשה אסטרטגיות, הוא טוב מדיי בשביל הפורמט הזה
ודרך המקום הזה יצבור לו עוד תומכים
אלא אם הוא ינצח, מה שגם סביר כי בעונות האחרונות אכן זכו מלוקקים כמוהו ואז הוא יגיד שהעונה הזאת הראתה שבהישרדות "גם הטוב יכול לנצח"

אני מאוד אתאכזב אם פתאום

הוא יתחיל למתג את עצמו בתור ה"טוב" וה"ראוי", במיוחד אחרי שהוכיח בעונה הקודמת שהוא כן מסוגל לכבד את המשחק כשהצביע לאריק.

noamlah

New member
הוא לא הצביע לאריק כי העריך את המשחק

הוא הצביע לאריק כי היה מול מירית שבגדה בכל השבט שלהם ושמה אותם במיעוט
הצבעת מרמור נטו, גם אם הייתה לשחקן הטוב ביותר
הוא אכן "ראוי" ויהיה "ראוי" גם בעונה זו
הספורטאים גם יהיו "ראויים" כמו כל ספורטאים לפניהם שהיו בהשרדות
ומאנשי האח הגדול אני ממש לא מצפה להרבה

היחידים שאולי יכולים להפתיע הם הסטנדאפיסט ואולי אפילו עדי ביטי
לא יודע, זה תלוש

B R A Y E R

New member
מנהל
דווקא הם?

בני ברוכים אני מוכן להתערב שהוא הולך להיות הכפיל של אסף אשתר בעונה הזו
למל"מ שיתקדם במשחק נטו כי הוא האבא החמוד של כולם, ויודח מתישהו באמצע המיזוג
ועדי ביטי וכל שאר האחרים שבאמת יש להם קריירה פעילה ישמרו על התדמית ולא יבגדו/ישקרו/אשכרה ישחקו
היחידים שיש לגביהם תקווה הם פליטי הריאליטי, שהקריירה היחידה שלהם בנויה על המקום שהם יגיעו בעונה וכמה בולטים יהיו בשביל לקבל קמפיינים והזמנות לתוכניות נוספות, והם כבר משופשפים בלהבין טלוויזיה (סטייל נעמה וליהיא)
ככה שזה מצטמצם לאלינה, ישראל, דנה וליטל
מארבעתם אני הכי סומך על ישראל שיש לו גם את הראש לשחק חכם וגם את היכולת לגרום לכולם לחבב אותו
אם אני צריך להמר על עוד אחד שינסה לשחק את המשחק, זה יהיה לדעתי רגב הוד, אבל סטייל ג'וזי יעשה את זה עם הרבה רעש

noamlah

New member
חשבתי שבני ברוכים צעיר מאסף אשתר

כך שיהיה לו יותר מוטיבציה לשחק ולהרוויח את סכום הכסף כשגם כסף לא נגיש כלכך וגם יש ילדים קטנים בבית
אבל עכשיו שאני רואה אותו הם כן נראים בערך באותו גיל אז לא יודע
אם יש ילדים קטנים בבית זה מגדיל את הסיכוי שיתאמץ לשחק את המשחק כמו איתי שגב ששיחק כשהמוטיבציה העיקרית שלו הייתה הבת שלו והמאמץ לתת לה את הטוב ביותר כשאין כרגע הרבה בבית
אם הילדים כבר גדולים ומחוץ לבית אכן סיכוי שכמו אסף אשתר יהיה בתפקיד המצחיקול והאבא של כולם
אז זה מאוד תלוי בזה

ועדי ביטי, כנראה רצון שלי לשחקנית צעירה שתשחק חזק כי עוד לא הייתה לנו אחת כזאת בהישרדות ישראל היא מקבלת קמפיינים וכל מיניי אבל היא עדיין לא ממש נחשבת כוכבת נוער מוצלחת, אם הייתה נועה קירל הייתי מסכים אתך שאין שום סיכוי שתסכן את הקריירה הגדולה שלה אבל כשמדובר בעדי ביטי שהיא עדיין לא מותג מזוהה או דמות ברורה אני לא ממש בטוח
היא יכולה להיות כמו דוגמנית הנשק הזאת שדווקא ברגע שהודחה אימצה גישה שהיא מוכנה לנהל ולשחק את המשחק

Seosi

New member
וואי אפילו לא קלטתי

שהוא השתתף בהישרדות, אתה צודק. הוא היה בעונה השנייה. אני רק לא זוכר מה בדיוק היה שם פאדיחה בשבילו?

בכל מקרה, די מה שנועם רשם חח, אני רק מקווה שלפחות הוא יפתיע.

B R A Y E R

New member
מנהל
האמת שיש עוד מלא זמן

ישדרו את זה רק אחרי הגמר של האח הגדול
עונה באח הגדול = 3 חודשים
כלומר האח יגמר בתחילת אפריל
וכל אפריל זה פסח+ימי זיכרון ועצמאות
ככה שאני מעריך שהעונה של הישרדות תתחיל בתחילת מאי
&nbsp
לגבי הקאסט, מרגיש לי קאסט ממש חלש שמורכב בעיקר מדמויות ופחות משחקנים
לא נראה לי שאפילו מישהו שם ראה בעבר הישרדות (מקסימום את העונה האחרונה ששודרה)
היחידי שאני תולה בו תקווה זה ישראל אוגלבו, שבתכלס הוא מאוד חכם והיה שחקן באח הגדול, ומאמין שלעומת אחרים שינסו לשמור על תדמית או יעשה כל מה שצריך בשביל להתקדם במשחק

Seosi

New member
לא חשבתי על זה האמת חחח

אני דווקא חושב שיש שיפור מהקאסט של שנה שעברה. אני לא חושב שכולם דווקא ינסו לשמור על תמיד. קח לדוגמא את אשרי כהן ואיתי תורג'מן. לא שהייתי מעריץ שלהם או משהו במשחק, אבל הם כן שיחקו. אני דווקא מאוד אוהב את ירדן ג'רבי. אהבתי אותה מאוד בימי הג'ודו שלה ומקווה שתהיה דמות חזקה בעונה

B R A Y E R

New member
מנהל
אגב, שכחתי משהו

יש עונת אולסטארס של המרוץ למליון שצילמו כבר לפני שנה ועדיין לא שידרו
יש מצב שקודם ישדרו את זה ואז את העונה של הישרדות

NP23

New member

אילנה אביטל - מעניין לראות אותה למרות שלא יודע כמה תתאים . בכל מקרה מהליהוקים היחסית יותר הגיוניים כאן.
ישראל אוגלבו - לא ראיתי אפילו פרק מהעונה שלו באח הגדול .
אלה איילון - לא מכיר
אסי בוזגלו - האמת שגם לא מכיר..
נאוה בוקר - ליהוק טוב אבל לא צופה לה הצלחה
עדי ביטי - על הפנים.. היא לא תרשה לעצמה לשחק את המשחק בתור מודל לילדים ונוער
בני ברוכים - מקווה שיצחיק, אני חושב כמו ברייר , שיהיה די סתמי כמו אסף, רק כנראה גם פחות נסיך ממנו
ירדן ג'רבי - לא יודע אם תהיה שחקנית אבל אחלה ליהוק . האמת אין לה מה להפסיד אם תשחק את המשחק.
סמיון גרפמן - מקווה שיהיה מבדר ולא מעיק. הוא חמוד בעקרון.
דוד דביר - וואו ביצ' ..כמו אילנה , לא צופה לו הצלחה אבל שמח על הליהוק
רגב הוד - אוי ואבוי למה...
עידן רפאל חביב - סיכוי טוב שיהיה יותר בלתי נסבל מפעם קודמת אפילו
אלינה לוי - ממש אהבתי אותה באח.. פה זה משהו שונה לגמרי והיא גם אחרי לימודי משחק..מקווה שתהיה שחקנית
ליטל סמדג'ה - קטע לראות אותה כאן
עידן קוז'יקרו - לא מכיר
דנה רון - איך אהבתי אותה.. ממש מקווה שתצליח
ניקול רזניקוב - לא מכיר.. מקווה שהדוגמניות כאן יוכלו להפתיע לפחות אחת מהן
זהר שטראוס - מכיר אותו טיפה.. הוא יכול להכנס למשחק מאוד בקלות, הוא אדם תחרותי וגם שיודע להיות צ'ארמר..ממש מצפה לראות אותו
&nbsp
&nbsp
עונה שעברה הייתה מעולה, מקווה שעוד עונה ובלי נעמה שעדיין יוכל להיות טוב :)

למעלה