הישרדות 2020 ישראל - המתמודדים
אוקי, אני יודע שהעונות האחרונות של הישרדות לא היו מי יודע מה. טוב, אולי אני מדבר רק בשם עצמי כי מי שרציתי שינצח לא ניצח. דווקא שתי העונות האחרונות, למעט התוצאה, לפי דעתי היו בסדר. אני כל פעם מחכה לעונה שאני יכול להגיד ללא ספק שזאת עונה טובה. אז, לפני חודשיים חזרו 18 המתמודדים לארץ מהצילומים בפיליפינים, והאמת? הקאסט נראה דווקא סבבה. בהחלט יותר חזק מהעונה שעברה (למרות שאני עדיין חושב שעונה 5 עדיין בטופ).
ב-2020 תשודר העונה העשירית של הישרדות, והיא תהיה שוב פעם עונת VIP. אני מקווה שזה לא יהפוך להרגל. אין עדיין תאריך שידור, אני רק יודע שסיימו לצלם את העונה לפני חודשיים, אז אני אופתע אם זה ייקח הרבה זמן. בכל מקרה, להלן המתמודדים:
אילנה אביטל - זמרת
ישראל אוגלבו - זוכה האח הגדול 9
אלה איילון - דוגמנית
אסי בוזגלו - כדורגלן
נאוה בוקר - פוליטיקאית מהליכוד (נראה לי לשעבר עכשיו?)
עדי ביטי - זמרת
בני ברוכים - סטנדאפיסט
ירדן ג'רבי - ג'ודוקא לשעבר
סמיון גרפמן - פעיל חברתי
דוד דביר - רקדן
רגב הוד - זמר
עידן רפאל חביב - זמר-יוצר
אלינה לוי - מתמודדת מהאח הגדול 2
ליטל סמדג'ה - זוכת היפה והחנון 2
עידן קוז'יקרו - כדורסלן
דנה רון - מנחת טלוויזיה, השתתפה באח הגדול 3
ניקול רזניקוב - מלכת יופי
זהר שטראוס - שחקן
מה דעתכם? האם יש למה לחכות או שכדאי לי להפסיק לקוות חחח.
אשמח לשמוע את דעתכם.
שיהיה חג שמח
אוקי, אני יודע שהעונות האחרונות של הישרדות לא היו מי יודע מה. טוב, אולי אני מדבר רק בשם עצמי כי מי שרציתי שינצח לא ניצח. דווקא שתי העונות האחרונות, למעט התוצאה, לפי דעתי היו בסדר. אני כל פעם מחכה לעונה שאני יכול להגיד ללא ספק שזאת עונה טובה. אז, לפני חודשיים חזרו 18 המתמודדים לארץ מהצילומים בפיליפינים, והאמת? הקאסט נראה דווקא סבבה. בהחלט יותר חזק מהעונה שעברה (למרות שאני עדיין חושב שעונה 5 עדיין בטופ).
ב-2020 תשודר העונה העשירית של הישרדות, והיא תהיה שוב פעם עונת VIP. אני מקווה שזה לא יהפוך להרגל. אין עדיין תאריך שידור, אני רק יודע שסיימו לצלם את העונה לפני חודשיים, אז אני אופתע אם זה ייקח הרבה זמן. בכל מקרה, להלן המתמודדים:
אילנה אביטל - זמרת
ישראל אוגלבו - זוכה האח הגדול 9
אלה איילון - דוגמנית
אסי בוזגלו - כדורגלן
נאוה בוקר - פוליטיקאית מהליכוד (נראה לי לשעבר עכשיו?)
עדי ביטי - זמרת
בני ברוכים - סטנדאפיסט
ירדן ג'רבי - ג'ודוקא לשעבר
סמיון גרפמן - פעיל חברתי
דוד דביר - רקדן
רגב הוד - זמר
עידן רפאל חביב - זמר-יוצר
אלינה לוי - מתמודדת מהאח הגדול 2
ליטל סמדג'ה - זוכת היפה והחנון 2
עידן קוז'יקרו - כדורסלן
דנה רון - מנחת טלוויזיה, השתתפה באח הגדול 3
ניקול רזניקוב - מלכת יופי
זהר שטראוס - שחקן
מה דעתכם? האם יש למה לחכות או שכדאי לי להפסיק לקוות חחח.
אשמח לשמוע את דעתכם.
שיהיה חג שמח