הישרדות 23 - פרק 7

Seosi

New member
הישרדות 23 - פרק 7

לפני שאתחיל, למי שפספס, משהו חשוב שרשמתי על הפרק השישי:
אלברט וסופי ידעו שמיקיילה הולכת להיות מודחת. אבל, מכיוון שהיו לה סיכויים לחזור מן אי הגאולה, הם לא רצו שמיקיילה תכעס על כל שבט אופולו, כך אלברט וסופי יכולו להגיד לה שהם הצביעו לעדנה. וכך, הם יהיו ברוב באיחוד. סופי אפילו אמרה שהיא הצביעה לעדנה שהיא יודעת שהיא לא מודחת. תלחצו פה לראיון של סופי ותריצו לדקה ה- 30:00, שם סופי מספרת על כל זה. העריכה פשוט עשתה נרטיב שקואץ' שולט במשחק, והוא משחק באמת טוב (אפילו שאני לא אוהב להודות בזה), אבל גם לאלברט וסופי מגיע קרדיט.

ועכשיו לפרק. קריסטין ומיקיילה מגיעות לדו-קרב באי הגאולה. עליהן לפרק ארגז העשוי מקרשים, לאחר מכן להרכיב את הקרשים וליצור גשר, להגיע לצד השני, לחזור לגשר ולפרק את כל הקרשים ואז להרכיב מהם פאזל. קריסטין מנצחת בפעם החמישית ברציפות. אני לא אוהב את כל הקונספט הזה שלי אי הגאולה, ואני יודע שקריסטין שיחקה ממש גרוע בהתחלה, אבל אני זוכר שממש הייתי בעדה, ואני חושב שהיא התבגרה במהלך הזמן שלה באי הגלות. כולם מרגישים את האיחוד מתקרב, ולאוזי יש רעיון "גאוני". הוא שם לב שקריסטין מנצחת בכל המשימות האלו, ומחשש שתחבור לאופולו, הוא חושב להדיח את עצמו ולתת את הפסלון חסינות שלו לאחד מן חברי השבט, כדי שהוא יוכל לנצח את קריסטין ולחזור למשחק. ספוילר: המהלך שלו עבד. הסיבה שרשמתי גאוני עם גרשיים היא שקריסטין הודחה ראשונה מהשבט שלה. למה לה בכלל לחזור לשבט שלא רצה לשחק איתה? זה פשוט היה סתם סיכון די מיותר, כי אני חושב שקריסטין הייתה מצטרפת לסוואי באיחוד. אבל כולם עכשיו רוצים לעשות BiG mOvE (מם של בובספוג).

באופולו, כולם מארגנים מעגל תפילה לקראת המשימה ומבקשים עזרה במציאת הפסלון. אני מסכים עם סופי שזה קצת דבר מגעיל מקואץ' לעשות, מכיוון שהם כבר מצאו את פסלון החסינות, וקואץ' משתמש בדת כמניפולציה. ואולי זה פחות היה מפריע לי, אם קואץ' לא היה חופר על כמה שהוא בנאדם מוסרי וכדומה. שסופי וקואץ' הגיעו לדואר עץ, הם הגו את הרעיון להגיד לכולם ששם הם מצאו את פסלון החסינות. במשימת החסינות, שני השבטים מגיעים עם צבעי גוף ופנים. בכל שבט, שני אנשים יצטרכו להדריך זוג של מתמודדים מכוסי עיניים דרך מכשולים כדי להשיג שק אשר מכיל מסכה. לאחר מכן, זוג מתמודדים נוסך יצטרך בעזרת חוש המגע בלבד לסדר את המסכות בסדר נכון כדי לזכות בחסינות. אופולו מנצחים בחסינות לאחר פאשלה של קוקראן. והם גם זוכים בפרס לראות את הסרט "ג'ק וג'יל". רגע, מה? זה הפרס?!?!??! מסכנים, מה הם עשו? למה הם צריכים לראות את ג'ק וג'יל??? הפרס הכי גרוע אי פעם חחח.

בכל מקרה, בסוואי רוצים שקוקראן ילך לדו קרב ומאמינים בו שהוא יכול לנצח את קריסטין ולהוכיח את עצמו. אבל אוזי החליט לבסוף שעדיף שהוא והתקפי הזעם שלו ילכו לאי הגאולה לנצח את קריסטין. הוא נתן את פסלון החסינות לפני הדחתו. שוב, התכנית שלו עבדה, אבל זה סתם היה סיכון מיותר לפי דעתי.

אני מקווה שאתם לא תשנאו אותי אם אני לא שונא את העונה עד עכשיו חחח.

למעלה