הישרדות 2403

למרות שהבנות ניצחו בשני האתגרים, הן פשוט עלובות. איפה האמאזונות של עונה 6? איפה הכלבות והחריפות של עונה 9? כולן היו מסתכלות על שבט הבנות הזה בבושה. הבעיה היא שאני לא יודע אם אני גם רואה פוטנציאל. אולי רק בקרב קים, כריסטינה ומוניקה. בשבט הבנים אני מאוד אוהב את טרוי, הוא ממש ההולי של העונה! אני חושב שהוא במצב טוב בשבט כי לכולם יש דיבור איתו, ואני גם חושב שהוא לא יסתדר רע עם הבנות. קולטון- זה רק אני, או שהוא גזען? הוא מעצבן יותר מקוקראן! הוא גם צריך להפגין משחק פחות חזק אם הוא רוצה להמשיך להישאר. אני לא יודע אם זה היה רעיון טוב לגלות לכל השבט על האליל שלו. היום בא לביטוי מגניב הקטע של ONE WORLD. אני אוהב את הפורמט ככה, בעיקר אם אנו רואים גם חיי שבט ומזג אוויר ולא רק אסטרטגיות (ופרק הזה היה שילוב מצויין של שני האספקטים הללו של המשחק!)

Oukami Kun

New member

אחד הפרקים הטובים בעונות האחרונות. לא זוכר שנהנתי ככה מפרק כבר הרבה זמן. הדינמקה בין השבטים מעולה, אני ממש אוהב את הקונספט הזה. איך קולטון יכול להיות גיי ורפובליקני? אין לו מוח? באופן כללי הוא מעצבן אותי ומשחק חזק מדי מהר מדי. שילמד מטוד. אני חושב שזה מעולה שמעיפים את החתיכים בהתחלה זה אומר הרבה על השחקנים בעונה הזאת. מי ייתן והבנים יפסידו עוד פעם ואז יהיה סוויצ'רו. אה וסברינה

Uri04

New member

חביב, אבל חבל שלא קיבלנו יותר מידע על שבט הגברים בפרקים הקודמים. איך לעזאזל הקולטון הזה הצליח לגייס סביבו אנשים, ממש לא ברור לי. בגלל האיידול? כי ההפקה ביקשה? מי לעזאזל לא יציב אותו כמטרה הראשונה להדחה, כשהוא מסתובב כל היום במחנה עם פרצוף חמוץ, מתרועע עם הבנות, משוויץ באיידול שלו (פיצוי על איידולון קטן?) ומדבר כמו ביטץ' קטנה. אולי הגברים שם הם באמת לא העפרונות הכי מחודדים בקלמר. גם הבנות לא, זה בסדר. אין אף טיפוס מזהיר בקאסט העונה, ואם קולטון הולך להפוך למעין ראסל קטן, זאת הולכת להיות עונה איומה. אהבתי: מאט, הבן אדם עם המודעות העצמית הקטנה ביותר העונה הזאת מברבר כהרגלו בקונפשונל על כמה שהנשים חלשות והגברים שולטים. מייד אחר-כך - קאט לבולבול. הציפור! על מה חשבתם, סוטים?

RedDevil17

New member
2403

זה היה פרק הרבה יותר טוב. יש כמה טיפוסים די משעשעים בקאסט (טרזן, ביל, קולטון גם אם הוא מעיק, צ'לסי, סברינה), ואם ימשיך להיות מזג אוויר משוגע כזה ופוקוס נכון על האספקט ההישרדותי, אולי עוד ייצא משהו מהעונה הזאת.

למעלה