הישרדות 2406

Oukami Kun

New member
הישרדות 2406

איך עוד אין על זה שירשור

מוכרח להגיד שהפרק הזה החזיר לי את האמונה בסדרה הזאת ובאופן כללי העונה הזאת היא משב רוח רענן אחרי שיממון רציני של כמה שנים.

אורישקי

New member

הייתי בטוח שנפתח משום מה

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני פשוט מת על העונה הזו.
קים ממשיכה להוכיח את עצמה כאחת השחקניות היותר טובות של השנים האחרונות, טרויזן וג'יי עשו טעות וזה ייתנקם בהם לדעתי. בכלל הבנות עבדו מעולה הפרק. קים,סברינה,צ'לסי ואפילו קאט די שיכנעו את הבנים לעבור צד! וכריסטינה ואלישיה שמשום מה נראה שדי ביחד, החליטו כנראה ללכת אנדר דה ריידר כרגע, ובצדק.
לגבי מייק - די חיבבתי אותו עד עכשיו אבל כנראה שהוא באמת לא שחקן טוב אם ככה היה קל להפליל אותו והוא היה בטוח שהכל בסדר.

Boran

New member

גם אני ראיתי אתמול בלילה את הפרק והופתעתי לראות שאין שרשור.
כמה טוב, בדיעבד, היה לאבד את קולטון. מעוד עונת שחקן חזק וכבשים זו נהייתה עונה מעולה אסטרטגית. אני לוקח בחזרה את כל מה שאמרתי על הבזבוז של הוואן-וורלד - לכולם יש ברית עם כולם, ולאף אחד אין ברית עם אף אחד, וזה מצב מעולה. נוסיף לזה, שוב, את העובדה שמדובר בחבורת אנשים מעניינים ממש ושונים אחד מהשני שאני אוהב כל אחד מהם בדרכו - חבורת אנשים צבעונית שמשום מה ממש מזכירה לי את עונה 12.
אני מאוד אוהב את טרויזן, ומעודד אותו לנצח. גם צ'לסי עלתה לי על הרדאר בפרק הקודם, וגם אותה הייתי רוצה לראות מגיעה רחוק. קאט היא הכי קרובה לסוויטהארט שהיה לנו מזה הרבה עונות, טרזן יצור אבל מצחיק , וכו' וכו', ואפילו את ג'יי התחלתי לאהוב בפרק האחרון.
אני ממש רוצה שיעיפו את קים. חוץ מזה שהיא השחקנית שאני פחות אוהב (למרות שזה באמת "פחות אוהב". אני אוהב את כל השורדים), היא שחקנית מפתח בברית הנשים שאני נגדה, ואני אשמח לראות אותה עפה.
יאללה ברית סלאני, יאללה טרויזן, צ'לסי וקאט (בסדר הזה)

biסk

New member

מסכים לגבי הדמיון לעונה 12
בפרקים האחרונים יש לי את הווייב של העונה הזאת, וזאת מחמאה גדולה (בטופ 3 שלי).
לגבי העונה באופן כללי - באמת סוף כל סוף חזר הטעם להישרדות אחרי שאת העונות האחרונות ראיתי רק כדי לסמן וי...אבל בעונה הזאת אני באמת מחכה כל שבוע לפרק!

Nameless One

New member

טארזן- "יש אנשים שלא שמים לב שהם מעצבנים אנשים אחרים",בשלב זה הצופה חושב שטארזן הגיע לתובנה כלשהי לגבי עצמו, אבל הוא ממשיך "צ'לסי כנראה לא מודעת שהיא מעצבנת אותי באופן תת הכרתי"!
ואז הוא ממשיך להטריד את צ'לסי לגבי הניתוח חזה שלה והשנאה התת הכרתית שלה למנתחים פלסטים באופן כללי, תנו לבנאדם אוסקר, או לפחות מיליון דולר ממועצת אמריקה, מגיע לו!

חוץ מזה אני לגמרי בעד ניצחון של קים, היא,עד עכשיו, משחקת משחק עם כמעט 0 טעויות. היא לא משחקת משחק פסיבי, ומשאירה לעצמה כל הזמן אופציות. הקטע בו ג'יי עמד לספר למייקל על כל הברית של הבנות, וקים קטעה אותו עם "lets do Christina" בכזאת נונשלנטיות היה דיי מרשים, שלא נדבר על היכולת שלה להדוף את השאלות של ג'ף.
אם היא תצליח לנצח היא בהחלט תהיה אחת מארבעת השחקניות הטובות ביותר ששיחקו בסידרה (יחד עם פאברטי,סנדרה וסירי).
מה שפועל לרעתה,לפחות מבחינת העריכה, זה שהמשחק שלה נורא דומיננטי, וזה נותן תחושה כאילו שמכינים אותנו לנפילה שלה. נקווה,שלשם שינוי, העורכים פשוט בחרו להציג ניצחון מוצלח של אישה מההתחלה ועד הסוף (זה נראה לי הכיוון).

Oukami Kun

New member

טארזן הוא קלולס ברמות אחרות וכל הקטע עם הניתוח הפלסטי היה קומדיה טהורה.

לגבי קים אני חושב שלשים אותה בשורה אחת עם סנדרה פרבטי וסירי זה עוד מוקדם מדי, אבל היא בהחלט יכולה להגיע לשם. עורכים אותה ואת טרויזאן באותה רמה של אור חיובי ככה שאני עוד לא סגור על מה יהיה הסוף, אבל שניהם בטוח מגיעים רחוק. אני רק מקווה שזה יהיה בליווי סברינה צ'לסי וקאט ולא בליווי ג'יי, כי לג'יי יש סיכוי מאוד גדול לנצח בהרבה חסינויות ובפרט באחרונות.

למעלה