הישרדות 24X09

Libidibom

New member
הישרדות 24X09

פרק מצויין שממשיך רצף של פרקים טובים. לא להאמין כמה טיפש ג'יי. פרק שני ברציפות שאתה מבין שהברית שלך לא יציבה בעליל, ובמקום לנסות ולכרות את ראש הנחש ולבנות ברית חדשה וחזקה יותר, אתה רץ ומודיע למי שמנהלת את כל ההצגה שהיא על הכוונת. בסוף הפרק, כשחשפו את ההצבעות, ראו שקים המבוהלת דאגה שרוב הבנות יצביעו לג'יי, אז אני מקווה שהדייסה שג'יי בישל לעצמו הייתה טעימה.

אם העונה תמשיך בכיוון הצפוי וקים וצ'לסי יגעיו לגמר, מישהו נרדם שם בחדר העריכה והשאיר איזה חובבן לעשות עבודה גרועה במיוחד. קים מקבלת עריכה של זוכה מהפרק הראשון, אבל בהתחשב בחלק שלה בכל ההדחות ובפיקוד על ברית הבנות (ראיתם? קאט צריכה לקבל ממנה אישור!), אפשר לחשוב שכל העסק עוד סביר. צ'לסי לעומה, לא עשתה כ-ל-ו-ם עד עכשיו, מלבד ליילל על התחתונים המלוכלכים של טרזן, ולברבר בפרק הקודם על הבליינסייד המתוכנן נגד מאט וכמעט לדפוק את כל העסק. בפרק של היום היא זכתה מסיבה לא מובנת לעריכה חיובית, שהציגה אותה כמי שמתקשה לשלוח את החברים שלה הביתה. למה מה קרה? איך זה היה רלוונטי למשהו? נראה שסתם דוחפים וידויים שלה לפרק כדי שתראה מעניינת, כי דני אחת זה גם יותר מדי.

Nameless One

New member

עם העריכה של קים זה קצת הפוך על הפוך, זה נכון שהיא נראית מאוד צפוייה, אבל דווקא בגלל זה יש את ההרגשה כאילו שהיא לא הולכת לנצח.
לגבי דאני המקרה שלה היה חריג, בגלל שדאני עשתה את כל האסטרטגיות שלה,במכוון, לא ליד המצלמות. שזו אסטרטגיה טובה כדי למנוע מההפקה וג'ף לשאול שאלות מנחות לגביה, אבל זה ממש לא תורם לטלוויזיה מעניינת.

wissenly

New member
לעונה 11

מאיפה יודעים שדאני עשתה אסטרטגיות מאחורי המצלמות?

retard boi

New member
היא הסתכסכה עם ההפקה בגלל זה

או כך לפחות השמועה טוענת. לעורכים היה מאוד קשה לעצב אותה בתור דמות בגלל שהיא פשוט לא היתה חושפת להם שום דבר בעדויות. בפועל זה די ברור שהיה לה דיל מאוד מוזר עם רייף אבל בתור צופים לא ממש נחשפנו לזה אז יש מצב שיש אמת בדברים.
על פי החוקים של הפורמט לא ממש מותר למשתתפים לדבר אחד עם השני שאין מצלמה ומפיק באיזור. אני לא יודע כמה באמת הם יכולים לאכוף את זה. זכור לי שבראיון של משהו ששיחק עם ראסל (סנדרה או טייסון?) בתוכנית של רוב נאמר שחלק מהסיבה שהוא לא הסתדר איתו היא בגלל שהוא היה מסרב לדבר עם אף אחד ללא נוכחות של צוות מלא שיתעד את זה. ככה שיש מצב שניתן לעשות דברים מאחורי גבו של big brother .

Uri04

New member
אם זה נכון..

זה ממש מוציא את האספקט של "ריאליטי" מתכניות הריאליטי האלה. לא שלרגע חשבתי שמדובר בעסק נקי ותמים, אבל זה כבר הופך את כל הסיטואציות למזוייפות על גבול המתוסרטות! big no no אם זה נכון.

אבל היי - אם זה היה נכון זה ממש הוציא את דאני טוב כל העסק הזה
עכשיו אני אוהב אותה יותר - היא הבינה שצריך גם קצת "לדפוק את המערכת" אם באמת רוצים לזכות. אני כבר שנים חושב שהעובדה שמתמודדים מספרים הכל לצוות ההפקה עובד לעיתים לרעתם - כאשר אנשי ההפקה רצים ומספרים לכל מיני פייבוריטים של ג'ף שעומדים להדיח אותם, ופתאום יש מאין אותם פייבוריטים מבינים שהולכים להעיף אותם ומתחילים להילחץ...

Nameless One

New member

זו הבעיה עם ההפקה, כמה מתמודדי עבר כמה אמרו שבראיונות וידוי, המראיין לפעמיים ישאל שאלות מכוונות כמו "האם אתה בוטח בX","איך אתה מרגיש ביחס לברית שלך?" ועוד כל מיני שאלות מכוונות דומות.
המטרה של השאלות האלה להרכיב חומר ל"עלילה",אבל הן בהרבה מקרים יכולות לרמוז למתמודד מסויים לגבי מצבו. שלא נדבר על ג'ף שבעונות האחרונות פשוט לגמרי מנסה לחשוף בריתות עם ידע,שהוא ללא ספק, יודע מן ההקלטות.

wissenly

New member

פרק פשוט מעולה! כבר שנים שלא נהניתי כל כך מעונה של הישרדות, וכבר הרבה זמן לא קרה שאני רק מחכה שייצא פרק חדש.
טרזן ממש מזכיר לי את טרי מעונה 12. מצד אחד לטרי היה אליל מברזל שהגן עליו לחלוטין ולטרזן אין את זה, אבל מצד שני טרי היה שחקן דיי גרוע, וטרזן יודע להזיז דברים (או ככה לפחות נראה לי). אז יהיה מעניין!
צ'לסי כל כך יפה שהיא יכולה לגרום לכל בן לעשות מה שהיא רוצה. היא גרמה לליף לצאת מהאתגר עם סיבה אידיוטית לגמרי! אם היא מגיעה לסוף לצד קים, יש מצב שהיא תנצח אותה.

אורישקי

New member
נמחקה כאן הודעה עם ספוילר בכותרת!

אני מצטער שזה נמחק רק עכשיו, לא הייתי בבית מיום חמישי, אסור לפרסם שמות של מתמודדים בכותרת בדיון על תוכנית ששודרה ולא בארץ ממש לפני כמה ימים. תשתדלו להימנע מזה פעם הבאה

amitooshacham

New member

פרק גדול, עונה מטורפת.
קים פשוט אדירה. היא מחושבת מאוד ומצליחה לאלתר משפטים הגיוניים ברגע. הפאשלה היחידה שלה הייתה שטרויזן קצת עלה עליה ואז הכל התחרבש אבל בגדול היא תותחית.
ג'יי לא קלט שהבנות עושות עליו מערוף אז תכלס הגיע לו לעוף. אני רק מקווה שהבנות יפטרו מהאנשים המשעממים (כריסטינה) לפני שהם נפטרים מטרויזן, אחרת הפרקים הקרובים יהיו צפויים.
2 ההיילייטס של הפרק - טרזן בחולצה נשית אדומה, קאט מתיישבת על הכיסא בטרייבל וכמעט נופלת.

Uri04

New member

ואג'יי-ג'יי... כ"כ צעיר, כ"כ נאיבי, כ"כ נשמע כמו מיקי מאוס אחרי ששרד מתקפת הליום. אני אתגעגע.

טוב, הימורים להמשך מישהו?

פאגונגינג מוחלט של הגברים לפי הסדר הבא: טרוי, טאראזן, ליף - ואז מקבלים ברית נשית ענקית שתגרום גם לאיימי ולפארווטי לקנא.

או:

טרוי מגייס את שני הגברים האחרים, ואת אליסיה וכריסטינה, וכל החמישה מעיפים את שאר הנשים אחת-אחת (זה היה מגניב אילולא ליף, טרזן, אליסיה וכריסטינה היו דמויות משעממות, מגוכחות או נתעבות), עד הגמר המרטיט של שלושת הגברים והזכייה של טרוי...

אני עדיין מעדיף את אפשרות א'.

wissenly

New member

אפשרות ב' נשמעת טובה, הבעיה היא שאני לא חושב שאליסיה רוצה לעשות משהו בצד של הבנים.

בכלל, יש את החמישייה של קים, צ'לסי, קאט, אליסיה, סברינה, ואני לא רואה איך אפשר לשבור את החמישייה הזאת. לא נראה לי שמישהי מהן תבגוד באחרות!

Uri04

New member
ברגע ש...

טרוי יושיב את אליסיה וכריסטינה ויסביר להן כמו לשתי ילדות.. סליחה על הביטוי... קצת סתומות, שהן בתחתית הברית של הנשים, ולעומת זאת אם הן תצטרפנה אליו ואל גרג וליף יש להן סיכוי גדול יותר להגיע לגמר (כי בינינו - ליף לא חזק בתחרויות וגרגזאן זקן
אז יש להן סיכוי גדול יותר לזכות בחסינויות ולהגיע מעבר לפיינל 5) - אז זה יכול לקרות.

אני במקומן הייתי עושה את הצעד הזה, אבל אי אפשר לדעת. לכריסטינה אולי אין הרבה מה לאבד, אבל היא לא נראית לי כמו מישהי שלוקחת סיכונים בחיים ולכן היא בטח לא תעשה את זה. אליסיה פשוט טיפשה. לכן אני גם לא רואה אותה עושה את זה... ביי ביי גברים.

maya567

New member

זה לא יקרה כי אליסיה בטוחה שהיא בטופ 3 בברית הבנות ולא בתחתית הברית.
היא גם מטומטת לגמרי, ואם היא היתה מתנהגת בצורה קצת יותר דיסקרטית (לא טוענת שהיא מוגנת, לא קופצת ישר כשיש אוכל ומדברת על זה שעה) אז אולי טרויזן לא היה חושש כל כך.

Boran

New member

טרזן אתה כ"כ מטומטם.
לא ברור לי למה טרזן חשב שלהצביע לגבר יועיל לו איכשהו אם הוא וטרוי היו מצביעים לאליסיה, אולי היא היתה עפה במקום ג'יי, והייתה בחורה אחת פחות.
אני גם לא מבין את כריסטינה - מה נראה לך, שהבנות שלא סבלו אותך לפני האיחוד יהיו נאמנות לך עד לגמר?
חבל לי שלא העיפו את קים. היא סבבה והכל, אבל מובילה את ברית הבנות, ואני לא סובל את הברית הזאת.
הייתי שמח לפיינל 3 של טרוי, צ'לסי וטרזן. אני ממש רוצה שטרוי ינצח.
עונה מצויינת, מחכה לנפילה של הברית השובניסטית.

RedDevil17

New member
2409

לא מבין את ההתלהבות.
כן, הסיטואציה האסטרטגית היתה די מעניינת, אבל זו חבורת אנשים כ"כ אפורים וסתמיים, והעריכה לא מספרת לנו שום דבר עליהם בתור אנשים, ככה שאין אף אחד שאפשר להיות בעדו או נגדו שם. פשוט סתם.

Oukami Kun

New member

להעיף את רידמפשן איילנד הייתה ההחלטה הכי טובה שההפקה של הישרדות יכלה לקבל. תודה תודה תודה.
קים רק מתבססת יותר במעמד של המנצחת של העונה הזאת. אני מאד בעדה אבל חושב שאם היא באמת זוכה אז העריכה פספסה כי זה כל כך צפוי.
אבל, מעבר לכך, אני חושב שמעבר לליף לא היה שחקן שלא היה מרכז של איזשהו פרק בעונה הזאת ואת כולם אני יכול להעריך, מי פחות מי יותר, כדמויות.
אני אישית יכול להגיד שאני יודע שיש פרק טוב כשאני לא זוכר שהיו בו זמנים מתים או קטעי טבע ארוכים יתר בצורה מוגזמת.
נקודת השיא של הפרק - טרזן בחולצה של אחת הבנות.

למעלה