הישרדות 24X12

Libidibom

New member
הישרדות 24X12

כמו כל הפרקים בעונות האחרונות בהם מגיעות המשפחות של המתמודדים, גם בפרק הזה בוצע שימוש אגרסיבי בפרסום סמי-סמוי לחברת סמארטפונים, או מה שזה לא יהיה. משנה לשנה כל העסק הופך למביך יותר ויותר - כבר ברור לנו שהמשפחות כבר על האי, ושכל האקספוזיציה המביכה הזאת, במהלכה המתמודדים מהללים את החברה המשווקת את המוצר כאילו פיתחה תרופה לאיידס, נועדה רק לטובת קידום מכירות. מכיוון שאנחנו כבר יודעים שפגישה פנים אל פנים תגיע ברגעים הקרובים, תצוגת קטעי הוידאו רלוונטית רק כדי שנוכל להחליט בטרם האתגר למי מגיע לראות את בן המשפחה שלו ולהכין את הקרקע למפלתה של קאט בהמשך הפרק.

איחוד המשפחות היה סכריני ומתיש כמיטב המסורת, ואני עברתי לראות את הפרק במהירות כפולה. בין דילוג מקטע מביך אחד לשני, שמתי לב לניסיונות הנואשים של העורכים להעניק מעט אופי לכריסטינה, ואולי אפילו לסדר לה מקום של כבוד בעונה הבאה של כוכב נולד עם סיפור קורע לב, אבל על מי אתם עובדים? הבחורה טיפשה כמו נעל ועם אופי של אגוז.

קאט מנצחת את המשימה, ובאופן לא מפתיע עושה בחירה מטופשת ולוקחת איתה את קים ואליסיה. שלוש הבנות חגגו את האיחוד המרגש בדרך אופיינית - קאט עסוקה בלעשות חיים, אליסיה עסוקה בלחוש את עצמה, ורק קים עוצרת וחושבת מה הלאה. זו הפעם הראשונה שקים מדברת על טופ 3, ותענוג לשמוע אותה - בלי סנטימנטים, בלי "למי מגיע?", אלא רק "את מי אני יכולה לנצח?". בינתיים על האי סברינה מתפוצצת על ההחלטה של קאט, ומתחילה להפיץ רעל לכל הכיוונים. צ'לסי שומעת ונהנית להשתעשע ברעיון להדיח את קאט, אבל מתוודה שהיא צריכה לדבר עם קים, כי לבד היא לא מסוגלת לתפעל את המוח שלה ולראות יותר משני מטר קדימה.

אתגר החסינות היה משעמם, ולי אישית היה ברור מהוידוי של קים שקדם לפרס שהיא הולכת לנצח בו. התגובה של קאט להפסד הייתה לא פחות מהיסטרית, אבל לא עזר כמה מצחיקה היא וכמה הייתי בעדה, אליסיה וצ'לסי הבלומות מחליטות על אפה וחמתה של קים להדיח את קאט מכל השיקולים הלא נכונים, כראוי לשתי השחקניות החלשות והטיפשות שהן. אני חושב שזו הפעם הראשונה שקים נאלצת להכנע לקול הרוב ולהדיח מישהי בניגוד לרצונה, מה שמעלה את השאלה האם השליטה שלה על הברית היא לא אבסולוטית כמו שנראה עד עכשיו. מה שכן, יכול להיות שהיא פשוט מנסה להתנער מתדמיתית ה"ליידי בוס", כפי שטרזן קורא לה, מה שגם יסביר את השפם העבות שהיא גידלה כחלק מההסוואה. אתם יודעים, כדי להיטמע בקבוצה.

ההדחה של קאט הייתה משעשעת ואכזרית במיוחד. אני די בטוח שהיא לא ראתה את הבליינדסייד הזה כ"מצחיק ומרגש", כדבריה, אבל אני נהניתי.

אורישקי

New member

אאוץ זה היה מרושע!
מסכנה קאט, היא כזו חמודה למרות שיצאה פוסטמה בכל מה שעשתה הפרק. אבל היא קורעת.
לא סובל את אלישיה, כזו בחורה מגעילה וחיה בסרט שהיא עוד תנצח, היא כלום ושום דבר!.
כריסטינה וטרזן - משעשע איך הם הגיעו לשם אבל זה כי הם לא מועילים בשיט
קים ממשיכה להיות מלכה, למרות שחושב שהיה כדאי לה אפילו לפרוש בחסינות ככה שקאט תקבל אותה וסברינה תודח, סברינה הרבה יותר מאיימת וההתנהלות של קאט בפרק לא ממש תביא לה קולות לגמר. לא רואה משהו שעוצר את קים מהניצחון.

מי היה מאמין בפרק הראשון שקים תהיה מרכז המשחק? למרות שההצבעה הזו התנהלה בניגוד לדעתה...

אני לא אוהב את העונה הזאת, וזה בעיקר בגלל הדמויות. כולן כל כך מעצבנות!!! זה מתסכל שאין לי אף אחד לעודד... ניסיתי לחשוב:
אולי אני אוהב את קים? לא, היא שחקנית ברמה גבוהה, אבל די בלתי נסבלת. שילוב של מבט של אהבלה של דני מעונה 11 וגוף הסוס של ליאן מעונה 9 יחד עם התכונות השחצניות המעצבנות של פרוואטי. ממש לא שילוב שאני אוהב.
אולי את טרזן? לא, הוא מטורלל ובמשחק על תקן הליצן.
אולי את סברינה? היא לא באה לי בטוב.
אולי את אלישיה? ממש לא, השטן בהתגלמותו.
אולי את צ'לסי? אותה הכי אני מחבב מברית המכשפות. אבל משום מה קשה לי לעודד אותה. אולי כי היא חברה של האתון.
אולי את סברינה? הרע במיעוטו יחד עם צ'לסי. אבל סתומה קצת וכל כך מקבלת עריכה של 0 קולות בגמר!

Uri04

New member

^ האמוטיקונים למעלה מבטאים את מכלול האמוציות שלי בזמן ההדחה של קאט. ואני מניח שאלה בדיוק אותם האמוטיקונים שרצו לה בראש באותו רגע. ד"א, מישהו הבין מה היא בדיוק יללה שם במילות הסיכום מבין מסך הדמעות?
דיקציה, ילדה!

טאראזן לניצחון!

Boran

New member
אורי, זה לא ייאמן

אבל אתה מקבל ממני
על כל מה שרשמת

amitooshacham

New member

פרק נחמד אבל לצערי העונה עברה את השיא שלה והפרקים האחרונים לא מאוד מלהיבים.. לא כל כך משנה לי מי תנצח, אבל זה נראה כאילו קים הולכת לגמר עם צ'לסי ואליסיה, למרות שהכי חכם מבחינתה לגרור את אליסיה וכריסטינה אבל היא לא תצליח לעשות את זה בלי צ'לסי.
קים מקבלת עריכה של קריינית, כאילו היא בכלל משקיפה מהצד ונותנת פרשנויות.. לא חושב שמישהו קיבל עריכה כמו שלה בהישרדות אי פעם. מצד אחד זה נחמד כי זה שונה ממה שהיינו רגילים לקבל, אבל מצד שני כמעט כל מה שהיא אומרת בסוף קורה אז העונה נהיית צפויה.

retard boi

New member

הבנות עשו לקים טובה מטורפת שהן העיפו את קאט, למרותש הלוגיקה שעומדת מאחורי הבחירה שלהן היא מעוותת וקולקלת לחלוטין.
כריסטינה בטוח לא תקבל קולות כי היא באמת פתטית, היא אולי בין המתמודדים הכי מביכים שהיו בתוכנית הזו כבר הרבה מאוד זמן. לבחורה אין מושג קלוש. זה מה שקורה שמלהקים אנשים שכל יעודם בחיים זה להיות פרשני בידור במקום אנשים באמת רוצים להיות שם. אליסיה דווקא יכולה להיות פוטנציאלית איום מאחר ובמידה והיא באמת מגיעה לגמר למרות הפה הגדול שלה היא עדיין מישהי שסללה את דרכה מלמטה ובגדה במעט אנשים. מושבע ממורמר יכול להצביע עבורה במקום קים.
אני דווקא חושב שצ'לסי היא האדם האידיאלי מבחינת קים לקחת לגמר. כל מה שהיא עשתה במהלך המשחק זה ללכת אחרי מה שקים הכתיבה לה ולהטיף מוסר לאנשים שהיא החליטה שהם "לא ראויים" מבחינתה - שככל הנראה הדרישה לקבלת הטייטל המכובד הוא להיות מודח באותה מועצה. תוסיפו לזה את האינטילגנציה הגבולית שלה וההעדר המוחלט של גורמים כמו כריזמה ומודעות עצמית ותקבלו את שק החבטות הרשמי של מועדת הגמר הקרבה.

אורישקי

New member

אתה מגזים ברמות. ממש לא הייתי הופך את צ'לסי לבעלת אינטיליגנציה גבולית, חסרת כריזמה ומודעות עצמית. זו אם כבר אלישיה שהולכת להיות שנואה ברמות במושבעים. צ'לסי הייתה פחות דומיננטית מקים במשחק אבל עדיין היא יצרה שם חברים לפי איך שזה נראה ולדעתי אם לא קים אז רק סברינה או צ'לסי מסוגלות לעצור אותה.
בכללי האדם היחיד שיכול לנצח את קים זה האדם שידיח אותה, אני לא רואה כזה.

wissenly

New member

לא יכולת לתאר את זה יותר טוב- לקים יש עריכה של קריינית

הרבה פעמים מי שמסביר את המהלכים שלו, ומי שרואים את המשחק מנקודת המבט שלו, הוא המנצח בסופו של דבר. זה היה ככה ברוב העונות האחרונות (טוב, ב- 21 זה לא היה ככה... מצד שני אני לא חושב שבעונה הזאת היה מישהו שהסתכל יותר משעה קדימה במשחק). וזה גורם לי לחשוב שקים תנצח ב- 100%, בנוסף לזה שאף אחד לא רוצה להעיף אותה בכלל.
אולי כשהיא לא תזכה בחסינות יהיו כמה שינסו להתעורר, אבל זה הרבה יותר מדי מאוחר לדעתי...

למעלה