הישרדות 2504

הישרדות 2504

פרק מדהים, ולמרות שיש שבט אחד שמפסיד באופן קונסיסטנטי, העונה הזו נהדרת ומעוררת מחשבה עד עכשיו.

מאטסינג:
אני לא זוכר מתי עודדתי באתגר באופן כזה נרגש ונלהב מישהו בהישרדות מאז שיאן בתחרות הדליים עם החורים באולסטארס וג'נה בפיינל 4 באמאזון. מאוד חבל שהתוצאה כאן נגמרה כמו במקרה של שיאן ולא כמו במקרה של תחרות המבוך מעונה 6...

התאהבתי לגמרי בדניס. אחת הסיבות לכך היא שהמלהקים של הישרדות עשו משהו שלא התרחש זמן רב- ליהקו דמות מרעננת לגמרי שלא דומה לאף אחת אחרת בכל 24 העונות שלפני (!)
דניס. המשחק החברתי שלה יחד עם החשיבה האסטרטגית, עם החשיבה הפסיכולוגית העצמית, עם ההתנהגות בפועל, עם הנחמדות והכי חשוב- עם האנושיות שבה- כל השילוב הזה לגמרי קנה אותי. אהבתי את זה שהיא שיחקה עד הסוף עם ראסל במחשבה שיש לו את האליל, ויחד עם זאת גם עם מלקולם במחשבה שאין לראסל את האליל. כל זאת במטרה לגבות את עצמה מכל הכיוונים. שמחתי שהיא גברה על מלקולם במשחק הזה כיוון שראסל בחר בסופו של התהליך בדניס. אהבתי את זה שבסוף דניס עשתה בליינדסייד לראסל ביחד עם מלקולם, ועוד יותר אהבתי את זה שהיא הרכינה את הראש באנושיות וב"סליחה" כשראסל הודח והראה את האכזבה שלו ממנה. זה היה כל כך יפה!
בקיצור, אדם- אדם נוסף מצטרף לרשימה המצומצמת מאוד של האנשים שהינם הפייבוריטים הגדולים שלי בעונות עם הקידומת של 2. יש רק עוד אחד ברשימה והיא הולי, למרות שאני רואה את דניס עוברת אותה במידה ותמשיך ככה.

גם את מלקולם אני אוהב. גבר-גבר הבחור.

אני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שהשבט לא יגמור כמו אולונג מעונה 10 כי אני מת על שני חברי השבט שלו.

טאנדאנג:

בניגוד למאצינג שם הטובים ניצחו, כאן נראה שהקולטון והאלישיה העונתיים נמצאים בשליטה. אני יודע- הם משחקים בצורה טובה, בעיקר פיטר, אבל הם כל כך מגעילים. מקווה שאביגיל תנצל יחד עם מייקל. הלוואי ויחברו איכשהו לליסה ויתחילו מההדחה של הכלבה המטורללת. אבל אני בספק, כי נראה שאבי-מריה ופיטר טובים מארסי בכל הנוגע לאסטרטגיה.
כל הפרק אני מתעניין באופן בו אבי-מריה יושבת עכשיו וצופה בתוכנית ובמחשבות שלה על העריכה אותה היא מקבלת. מעניין מה היא תאמר על זה באיחוד.

אורישקי

New member

ממש ממש אוהב את דניס ומלקולם ומאד מקווה שהם שניהם יצליחו במשחק הזה, מגיע להם. דניס בכלל תותחית והיא מבחינתי ה-ליהוק הגאוני של העונה.

פיט חכם!!! הפתיע לטובה. אותו אני מחבב ומעריך בניגוד לבת זוג המפגרת שלו. איכס עליה. אם כבר הברית נשברת מקווה שזה אבי-מריה או סקופין שיודחו, לא רוצה את אר סי.

גם בשבט האדום העניינים מתפתחים והאמת כולם שם מגלים חוכמה בינתיים, ג'ף במיוחד. נקווה שתהיה התפוצצות.

ותודה לאל ראסל בחוץ!

Nameless One

New member

העונה ממשיכה להיות חזקה, עם פרק שהרגיש לי קצת כמו העונות הישנות של הסידרה אפילו קיבלנו את מוסיקת "הוידוי העצוב" הקלאסית.
אני חושב שהרבה מזה גם טמון בעובדה שאין אתגר פרס שמבזבז 10 דקות יקרות מהתוכנית, אני מקווה שההפקה תמשיך עם זה בעונה הבאה, או לפחות תעשה את אתגר הפרס כל כמה פרקים.

בטאנדנג פיט עסוק בלעשות overplaying רציני, אני הייתי יכול להבין את פיט אם הוא היה בעמדת נחיתות בשבט שלו, אבל כשהוא עומד בראש השבט זה דיי חסר תכלית לגרום לסכסוך פנימי, הרי ברור שיהיה סוג של ערבוב כלשהו ושבט ששקוע בריב פנימי הוא גם שבט שיש יותר סיכוי שלא יהיה מאוחד להמשך המשחק,ושסביר יותר שאנשים יערקו ממנו לברית אחרת. אם פיט רוצה לשרוד הוא חייב להחזיק ברית חזקה לקראת המיזוג, כי הוא ללא ספק הולך להיות אחת המטרות הגדולות בשלב המיזוג.

אגב, ממליץ לכם לעקוב אחרי הערוץ הזה ביוטיוב, מעלים לשם עוד סצנות שחסומות דרך האתר של CBS ומדובר הרבה וידויים מצד השורדים שלא מקבלים זמן מסך (ואחרי צפייה בוידוי של קארטר אני גם יכול להבין למה... הוא... לא... מקבל... זמן....מסך...).

NP16

New member

למה שלא תגיע רחוק? בשבט שלה השתנו הדברים, אר.סי ומייקל יותר המטרה, ואני מאמין שכבר בפרק הקרוב יש ערבוב/ לא יהיה וזה עוד יותר טוב עבורה כי השבט ימשיך לנצח ויהיה להם מספרים במיזוג.
עם ערבוב, כנראה יהיה לה מספרים ובכל מקרה, לא נראה לי שליסה תהיה המטרה הראשונית או המשנית בשבט חדש.
במיזוג, גם יכולה לשחק על דמות אמהית שלא מהווה איום במשימות עד לסוף המשחק. הרבה תלוי בה. העריכה שלה די טובה.

היא לא חושבת מספיק אסטרטגי, היא מחכה שיקרה משהו.. כמו שפיט ניגש אליה.
וגם חברתית הראו שהיא קצת מנותקת.
יכול להיות שהיא תישאר קצת בתור ה"לא מזיקה" (למרות שאם ימשיכו בתור שבטים, היא כן תזיק בתור לא משו פיזית)
לא יודע, לא נראה לי.. נקווה שכן..

minishe

New member

משום מה לפעמים אני שם לב שכששחקן עושה מהלך אוטומטית הוא זוכה לשבחים מבלי שאנשים חושבים עד כמה המהלך באמת טוב.

לדעתי המהלך של פיט היה מהלך שהיה לו רק מה להפסיד ממנו. כפי שציינת מעמדו של פיט בשבט היה מצויין לפני המהלך ואם המהלך יעבור בשלום ישאר מצויין שזה היינו הך. לעומת זאת היו שני דברים שיכולים היו להשתבש במהלך ואם אחד מהם היה קורה (או יקרה) מעמדו בשבט היה נחלש.

1. אני מניח שפיט לקח בחשבון שאבי חמת מזג וטמפרמנטית. אך זה עדיין לא יכול היה להבטיח שהיא לא תנהל שיחה עם אר. סי בה יגלו כי אף אחת מהם לא נגעה ברמז ואז אבי אולי היתה עולה על זה שפיט הזיז את רמז החסינות מאחר והוא היחיד פרט להם שיודע עליו. אם זה היה קורה מצבו של פיט היה מסתבך.

2. לפני המהלך אר סי חשה בטוחה ורגועה. במצב שכזה היא לא מצאה לנכון לפעול או לעשות משהו מה שהופך את זה קל לבצע עליה בליינדסייד. לאחר המהלך אר סי כבר לא חשה בטוחה וייתכן ותנסה לבצע בעצמה מהלך בכדי להציל את עצמה. במצב שכזה שוב מעמדו של פיט עשוי להסתבך (לבטח, כשאר סי היא המטרה הראשית שלו).

וואי, אבי אחת המעצבנות, אני ממש רוצה שתעוף.
גם את פיט אני לא מחבב, למרות שנראה שהוא משחק טוב.
זה עצוב, כי זה לא נראה טוב כרגע ל-RC והשאר (שאני רוצה שישארו).

מאטסינג נשארו רק שניים - זה אומר שפרק הבא יהיה התאחדות לשני שבטים?
אחרת איך הם יעשו מועצה בשניים?
בלי קשר - גם אני מחבב את שניהם.

Boran

New member

זה מזכיר לי את הישרדות 10.
יש שבט שכל אחד מהאנשים שם מעניין, ויש שבט שבאמת משעמם את הצורה.
יש שבט אחד שמפסיד שוב ושוב עד שכולם עפים. הבעיה היא, שזה השבט המעניין, ואנחנו נשארים לשאר העונה עם האנשים האפורים והמשעממים, כשכל האנשים המעניינים עם הפוטנציאל עפו מוקדם.

ככה היה עם אולונג וקורור בעונה 10 (בשבילי), וככה זה עכשיו עם מאטסינג וקלבאו האדומים שבאמת לא מעניינים את אף אחד. למזלנו יש פה גם את השבט הצהוב, שיש בו פוטנציאל (רק שלא יעיפו לי את אר.סי)

למעלה