הישרדות 2601

Nameless One

New member

הפרק הזה הרגיש קצת כמו לצפות בחתול חוצה כביש מהיר, אתה פשוט יודע שזה לא הולך להגמר טוב בשביל החתול.
מהרגע הראשון שפרנצ'סקה התחילה עם הוידוויים שלה בפרק זה היה ברור שהוא שהיא הולכת להיות הפתעת העונה, או לעוף ראשונה. 20 דקות מאוחר יותר לתוך הפרק היה ברור שזו לא הולכת להיות האופציה הראשונה...

חוץ מזה, לא היו יותר מידי הפתעות בפרק, לפני תחילת העונה הייתה לי הרגשה שקאסט "המעריצים" השנה הוא נפילה, וההרגשה דיי התאמתה בפרק, משאמר שחושב שזה רעיון טוב להתעמת עם השבט שלו ביום הראשון, לריינולד שמחליט לגייס את אלי לסוג של "ברית סודית" שמחזיקה מעמד עד אותו לילה, לאדי שמחליט שזה הגיוני לעשות ברית עם הופ בגלל שהם שניהם האנשים הכי יפים באי?... זה נהיה גרוע יותר שהארבעה מחליטים להתבודד תוך כדי שהם מרגשים שולטים בשבט עם ברית המיעוט שלהם, מעריצים כבר אמרנו?
לפחות מייקל הבין שהוא בעמדת כוח יחד עם מאט, לא משנה את העובדה שצבע מתייבש היה יותר מעניין מלשמוע את השיחה בינהם.

אני לא יודע כמה המצב יותר טוב בשבט ה"פייבוריטים", כי כשאריק הוא קול ההגיון ופיליפ ,כביכול, שולט בשבט זה אף פעם לא סימן טוב להמשך...
באותו עניין, אחד הדברים שהיו ברורים בפרק זה שחלק מהבריתות הן בריתות שנוצרו לפני תחילת המשחק, במיוחד זאת של אנדריאה ופיליפ, היה עדיף אם ההפקה הייתה בוחרת להתחיל את העונה בין 2 שבטים מעורבבים עם פייבוריטים ומעריצים.

מה שכן צריך לתת קרדיט להפקה של התוכנית שדיי התעלתה על עצמה עם בחירת המיקום, צילומי החיות והאי היו יותר מעניינים מכל מה שקרה בשבט "המעריצים".

אורישקי

New member

חחחחחחחחח גדול
פשוט אכזרי!
ועצוב האמת, למרות שהיא לא שחקנית טובה כי היא שיחקה בשתי עונות ובסה"כ הייתה במשחק פחות מ10 יום! אבל אני חייב להודות שהיא ממש חמודה. נהנתי לראות אותה ובכלל לא מובן מה הולך בשבט הזה.
אבל כן - אם בשבט של כל כך הרבה ליצנים דווקא היא מסומנת כאיום זה אומר שכנראה יש בה משהו מרתיע וחבל.
היא אמנם עשתה בושות אבל אני מחבב אותה.
חוץ מזה פרק מעפן.

amitooshacham

New member

אני לא מאמין שהיא שוב עפה ראשונה.
מצד אחד אהבתי את הפרק, היה קצת דינמיקה מעניינת, היה נחמד לראות חלק מהפייבוריטים שוב.
מצד שני לא היה ברור מי נגד מי במועצה ומה הולך לקרות. ולא בקטע טוב של עריכה בלתי צפויה, אלא ממש בלאגן.
נראה שפיליפ שוב הולך לקבל הכי הרבה זמן מסך..........

Oukami Kun

New member

מאכזב.
פנצ'סקה מאכזבת כי כולם בעדה והעריכה בעדה והמעריצים של המשחק בעדה וכולם כל כך בעדה והיא מצליחה לעוף ראשונה עוד פעם. מאכזבת.
קורין מאכזבת כי לא שמעו ממנה מילה כל הפרק והיא הייתה יכולה להציל את פראן. כנ"ל ברנדה. ומלקולם!
אריק מאכזב, אבל זה לא חדש.
פיליפ מאכזב כי הוא לקח שיעורים פרטיים מבוסטון רוב ואשכרה הגיע עם תוכנית שיכולה לעבוד, מה שאומר שנצטרך לראות אותו הרבה.
דווקא באופן מפתיע קוקקרן ודון לא אכזבו, אבל כשהם הנקודת אור היחידה שלי בשבט הזה, זה מאד חמור.
המעריצים אכזבו באופן כללי. דווקא חיבבתי את הצעירים לפני שהם הפכו לשולחן של הקולים בתיכון. שאמאר ממשיך מסורת ארוכת שנים של גברים שחורים ומעצבנים בהישרדות (שהחלה באוסטן). אדי מעצבן אותי ולדעתי ריינולד יגיע רחוק. יש יותר מדי קלי-ות העונה, בערך 4. אולי משהו ישתנה בקרוב...

תאכלס מבחינת בידור היה פרק לא רע, פשוט דמויות מאכזבות.

NP16

New member

לא ראית שמלקולם וקורין עשו ברית מרובעת עם אנדראה ופיליפ?
מי שהיו צריכים להציל את פראן אלה דון וקוקרן, הם היו הקולות המחליטים בעיקר. ברנדה לא הצביעה לפרנצ'סקה. מלקולם וברנדה אז עשו נכון הפרק.
אריק דווקא כולם אומרים בצדק שראינו שחקן שמודע למשחק ולא קונה לוקשים וגם מדבר ומתנהג כמו אדם שיש לו שכל הוא ממש הפתיע לטובה לא יודע על מה אתה מדבר איתו.
מסכים שהמעריצים גרועים וזה חבל כשהפייבוריטים לא הולכים להיות שחקנים מבריקים. (אולי רק דון ומלקולם)

למעלה