הישרדות 2605

Uri04

New member
Jumped the shark

אפשר לכבות את האור, התכנית הזאת מיצתה את עצמה. מביך.

amitooshacham

New member

דווקא פרק חביב. חייבים להפסיק להראות רק את פיליפ בפייבוריטס כי יש הרבה דמויות מעניינות שם. יהיה מעניין אם המעריצים ילכו לטרייבל...

Nameless One

New member

שמישהו יתן להנצים כבר תוכנית ריאלטי משלהם, אולי הם יהרגו אחד את השני בתהליך...
ברצינות, אין מצב שברנדון עבר איזשהו איבחון פסיכולוגי בכניסה לתוכנית, כל מראיין שראיין אותו לפני התוכנית התרשם שהוא פשוט פצצת זמן מתקתקת, בסה"כ מדובר בניצול ציני של פרובסט וההפקה כדי ליצור באז סביב ההתפצוצות הצפוייה שלו.
הדבר המצחיק בכל זה, שהתוכנית האחרונה השיגה אפילו רייטינג נמוך מבד"כ. לפני שהעונה התחילה ג'ף הילל את העונה ואמר שהיא לדעתו טובה יותר מעונה 25, אני באמת חושב שהוא חשב שהצופים יאהבו זבל כמו שמר וברנדון.
אפשר רק לקוות שבליהוק לעונות הבאות, ההפקה תבין שזה ממש לא הכיוון שהסידרה צריכה ללכת כדי למשוך צופים.
עם כל זאת, לפחות יש נקודת אור בכל העניין- עם ההדחה של שמר וברנדון והערבוב בפרק הבא החלק המזעזע של העונה כנראה מאחורינו...

חבל שאותו חלק גרוע כבר הספיק לגבות את מקומותיהן של מעריצת על שלא הספיקה להוכיח את עצמה (אלי) ומתמודדת שלא בטוח כמה עונות היא ראתה, אבל היא לא *הפסיקה* להוכיח את עצמה (לורה). אחת העונות הבודדות שאני מת שתהיה החזרת מודחים. לפחות בסמואה לא היה מישהו שאפילו מתקרב לרמה של ראסל.

Nameless One

New member

כן, הסיכוי היחיד שלורה תקבל עוד הזדמנות יהיה במסגרת עונת "הזדמנות שניה" למודחים מוקדמים, אבל נראה לי שפרנצ'סקה הרסה כל סיכוי שאי פעם נראה דבר כזה...

אם הישרדות תפסיק להיות צהובה ותחזור למה שהיא הייתה פעם, יש סיכוי. גם לא חסרים גברים - האנטר, סאבג' (במיוחד), מרקוס למרות היותו פוץ בלתי נסבל, מאט מעונה 24...

Oukami Kun

New member

האיידול החדש מזכיר לי את ההתערבות של ההפקה בעונה של ראסל (סמואה? גבון? מתי הוא היה? העדפתי לשכוח) שפשוט המשיכה לשתול איידולים במקומות מעפנים כדי שהוא ימצא אותם.
אבל מצד שני לא כל כך אכפת לי כי אני בעד ריינולד. ואני חשב שזה מעבר לזה שיש לו הכי פרצוף של מנצח הישרדות (כי גם למלקולם יש את זה), אני חושב שאני פשוט שונא את שאר השבט שלו.
איך לעזאזל קוראים לזאת עם השיער השחור? עברו פחות מ24 שעות מא שצפיתי בפרק והספקתי לשכוח. והיא הבת היחידה שנשארה שם חוץ משרי! וזה פרק 5! כמה לא משמעותית היא יכולה להיות?

המופע של הנץ היה דוחה. אמנם אני גם לא מחבב את פיליפ בשום צורה אבל יש דרך להתנהג לא משנה כמה רע לך. גם בחיים וגם בהישרדות.
אבל אני בטוח שכל אלה בפורום שמהללים את ההנצים (וילי הנץ מקום שלישי בעונה שלו במחלקים מפתחות? מה? איפה אתם חיים?) יגידו שזה היה המהלך הטוב ביותר בתולדות הישרדות ושככה משחקים את המשחק.
איכס, אפילו טלוויזיה טובה זה לא היה. שילך לחיות עם האני בו-בו זה נראה לי יותר בקלאס של הריאליטי שלו.
אני מתגעגע לימים שבהם אבי-מריה הייתה הדבר הכי מעצבן על המסך שלי.

B R A Y E R

New member
מנהל
התערבות הפקה

אם אתה חושב שההפקה נוהגת להתערב בתוכנית, ואתה ממשיך לראות כבר 26 עונות של תוכנית לא אותנטית - אתה טיפש

וכן, ווילי האנץ עדיף על חבורה של ממורמרים שחלקם משעממים ושחקנים גרועים.

Oukami Kun

New member
ההפקה מתערבת

תרצה או לא. אולי לא בבוטות כמו בתוניות ריאליטי אחרות (סטייל הרווק/ה ושות') אבל להאמין שכל הטוויסטים מוכנים מראש זאת תמימות. מה גם שזה ידוע ששואלים אותם שאלות מכוונות בקונפשנלז ומבקשים מהם לערוך שיחות אחד-אחד אל מול המצלמות. דני הזוכה של 11 ממש עיצבנה את ההפקה כי היא לא הייתה מוכנה לדבר אסטרטגיה מול המצלמות.
ואם בראייתך ווילי האנץ היה השחקן הכי טובה בעונה הזאת אז אני כבר לא יודע מה להגיד... כנראה אני ואתה מעריכים דברים מאד שונים במה הופך אדם לשחקן טוב בריאליטי.

ומעבר לזה, אל תקרא לי טיפש. אתה לא מכיר אותי ואין שום סיבה שדיון בפורום יעבור לפסים אישיים.

B R A Y E R

New member
מנהל
מה לעשות, זה מעשה של אדם טיפש

לחשוב שמרמים אותך ובכל זאת להמשיך ולצפות, ולהמשיך ולהרגיש מרומה. אתה בכלל נהנה מהצפייה הזאת?
אין כאן שום פס אישי, הכל על בסיס מה שאתה בעצמך מספר.
צר לי בשבילך שאתה כ"כ פרנואיד

ולא, אני לא חושב שווילי האנץ היה השחקן הכי טוב בעונה הזאת. הוא היה בבית שבוע וקצת וזה לא מספיק כדי לשפוט.
מי ששיחק הכי טוב בעונה הוא דן. כל שאר השחקנים היו לוזרים ממורמרים שמנעו מדן את הניצחון שהגיע לו - בהנהגת בריטני אהובת הפורום.

למעלה