הישרדות 27 -
ים כבדים לקאסט וקונספט!!

Oukami Kun

New member
הישרדות 27 -
ים כבדים לקאסט וקונספט!!

לא יודע מי מכם קורא ומחפש דברים ועניינים באינטרנט, אבל נתקלתי בפיסות מידע ממש משוגעות לגבי הקאסט והקונספט של העונה הבאה, אז אם מישהו לא רוצה לדעת שלא יקרא. אני אקח כמה שורות רווח ליתר ביטחון אבל ראו עצמכם כמוזהרים! אין ספוילרים לגבי המשחק עצמו, רק לקאסט.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

טוב אז ככה, אני מניח שאת הקונספט כולם כבר מכירים, אבל מי שלא אז זה ככה- העונה נקראת Blood Vs. Water, משמע "דם מול מים". הקונספט הוא כזה- 10 שורדי עבר (יפורטו בהמשך - יש מציאות) מול 10 loved ones. שאהובים יכולים להיות אחים, חבר/ה, בעל/אישה, ילד וכו וכו. אגב, לא אותו אהוב שבא לבקר אותם בעונה המקורית שלהם, למרות שחלק כן (של של שורד אחד מהצצה מהירה).
עד עשיו אני מניח שלא חידשתי לאף אחד (ויכול להיות שגם ההמשך לא יחדש לאף אחד
), אבל עליתי על מקור שהוא מאד אמין (על סמך עונות קודמות), שפירסם את השורדים החוזרים ואת האהוב שחוזר איתם.
אז ככה:

1. אראס הזוכה של פנמה עם אחיו, ויטאס (או איך שלא מבטאים את זה, Vytas).
2. קנדיס מקוק אאילנדס וגיבורים נגד נבלים, עם בעלה, ג'ון.
3. קולטון מהמופע של קים, עם החבר שלו, קיילב.
4. ג'רביס, השחור הראשון בהישרדות, היישר מהישרדות בורניאו, עם קרוב משפחה לא ידוע (כנראה אחיינית שלו).
5. קאט מהמופע של קים, עם החבר שלה ג'יידן הזוכה של BB 12.
6. לורה מסמואה (היחידה בקאסט שאני ממש לא זוכר ממנה כלום), עם הבת שלה, סיירה.
7. מוניקה מהמופע של קים, עם בעלה בראד.
8. רופרט\ מכל עונה בערך, עם אשתו. (המתמודד הראשון שמתחרה ב4 עונות, למיטב זכרוני)
9. טינה, הזוכה של אוסטרליה והמודחת הראשונה מאול-סטארס, עם הבת שלה, קייטי.
10.טייסון מטוקנטינס וגיבורים ונבלים עם חברה שלו, רייצ'ל.

אני חושב שזה קאסט הרבה הרבה יותר מעניין מהזוועה של העונה הקודמת, אשכרה הביאו דמויות מעניינות וממבחר גדול של עונות (חוץ מone world שהולכות להיות מעצבנות ומטרה מהרגע הראשון). הכי מגניב בעיני זה ג'רביס.

עכשיו אם שרדתם עד לכאן... DISCUSS!!!

Nameless One

New member

לפעמיים זה נראה כאילו שפרובסט לא ינוח עד שהסידרה הזאת לא תבוטל...

לגבי הקאסט, לפי מה שאני זוכר גם נטלי (עונה 16) וגם RC נשקלו לקאסט וכנראה הוחלפו, מה שמסביר מה קנדיס ומוניקה עושות שם.

-מוניקה לוהקה בגלל בעלה, שחקן פוטבול לשעבר (שמישהו יהרוג את פרובסט).

-קולטון הוא מסוג הדמויות שההפקה של התוכנית הייתה רוצה "לטפח" בתור נבל, אז הגיוני להחזיר אותו.

-החזרה של ג'רביס לא מפתיעה, בהתחשב שבזמן הריוניין של העונה הקודמת, חצי מהקליפ הרנדומלי לזכר עונה 1 הכיל קטעים איתו.

-במקרה של קאט החזרה של היידן מעניינת יותר מהחזרה שלה, היידן הוא אחד המנצחים הטובים שהיו בביג בראדר האמריקאי.

-החזרה הרביעית של רופרט שמה אותו יחד עם בוסטון רוב כשחקן "החוזר" ביותר בסידרה. ולמרות שהליהוק שלו מעיק, הוא בין היחידים בקאסט שהליהוק שלו הגיוני מבחינת הנושא של העונה, כי ידוע שיש לו קשר חזק עם אישתו.

-עם טינה, וגם עם אראס עושה רושם שההפקה מנסה להזכיר לצופים את המנצחים הפחות זכורים, כנראה לקראת עונת אולסטארז אולטימטבית שתהיה שנה הבאה, שכנראה תכיל מספר גדול של מנצחים.

-טייסון הוא עוד ליהוק לא ממש ברור, למרות שלא ממש אכפת לי, בהתחשב בזה שהוא בין השורדים היותר משעשעים שהופיעו בסידרה בשנים האחרונות.

-אין לי מושג מה לורה עושה שם, מבחינת ליהוק היא ומוניקה יושבות על אותה משבצת, היו צריכים ללהק את הולי במקום.

רוב הדברים כבר ידועים

מה שכן, מאוד שמחתי לשמוע שמביאים את אראס
הבעיה היא שבפייסבוק הוא עדיין פעיל,
ככה שאני מקווה שזה פשוט מישהו אחר שדואג לעדכן
ושהוא כן במשחק

Uri04

New member
הצילומים כבר נגמרו

אז זה הגיוני שהוא יהיה פעיל בפייסבוק.

אורישקי

New member
חזרתי מאילת ועכשיו אני מגיב

בסהכ שמעתי על זה - הקאסט מאד מעניין.

אני מאד שמח לראות את אראס ואת טינה.

ממש לא את רופרט שלא יכול לסבול אותו, וקנדיס וטייסון שכשלו בעונה השניה שלםה - למרות שטייסוןלפחות משעשע.

מוניקה לא קשורה וברור למה החזירו אותה.

קולטון
אם כי זה ליהוק מובן

קאט
וגם הליהוק של היידן יכול להיות מעניין - סוף סוף יש מתמודד BB בהישרדות או ההפך.

ג'רבס ליהוק לא רע - הוא די ישן אבל עדיין מאד אהוב באמריקה ובזמנוחיבבתי אותו.

לורה - אהבתי אותה בסמואה - היא עשויה מחומר של אולסטארס לדעתי.

בסהכ קונספט מעולה אבל ממש מפגר ששוב מחזירים מתמודדים במקום פשוט להביא קאסט חדש

Confide In Omer

New member

קנדיס?? היא היתה כלולה גם ברשימת משתתפים הראשונה? זו פעם ראשונה שאני שומע שהיא גם בעונה.. ואני שמח!! אני יודע שלא הרבה מתים עליה, אבל אני ממש אהבתי אותה (למרות השטויות שהיא עשתה).
אני הכי מתרגש לקראת ג'רבס (תמיד כיף לראות שורדים מהעונות הממש מוקדמות, במיוחד אם הם לא חזרו מאז) ואראס (אחד הזוכים האהובים עליי).
הכי פחות מתלהב לקראת רופרט, קולטון וטייסון.

Uri04

New member
זה לא חדש ויש גם ספוילרי משחק...

אם מישהו רוצה/מעוניין אז בפרטי.

Outplay

New member
אממ

שמח לראות שוב את טינה, קולטון, לורה, וג'רבס
לא מבין למה אנחנו צריכים שוב את רופרט וטייסון שלגמרי מיצו את עצמם, ואני לא יודע כמה יש למוניקה קאט ואראס לתרום.
אבל הכי הזוי זה קנדיס, שבכלל קראתי בכל מקום אחר שRC צריכה להיות ולא קנדיס. ארסי עוד יכולה להפתיע אבל אני לא יודע מה קנדיס כבר יכולה לעשות שהיא לא עשתה בשתי העונות הקודמות שלה...

אורישקי

New member

הבנתי שRC ואבא שלה היו אמורים להשתתף אבל ברגע האחרון הוא נפצע אז היא הוחלפה בקנדיס...

למעלה