Oukami Kun
New member
הישרדות 27 -
ים כבדים לקאסט וקונספט!!
לא יודע מי מכם קורא ומחפש דברים ועניינים באינטרנט, אבל נתקלתי בפיסות מידע ממש משוגעות לגבי הקאסט והקונספט של העונה הבאה, אז אם מישהו לא רוצה לדעת שלא יקרא. אני אקח כמה שורות רווח ליתר ביטחון אבל ראו עצמכם כמוזהרים! אין ספוילרים לגבי המשחק עצמו, רק לקאסט.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
טוב אז ככה, אני מניח שאת הקונספט כולם כבר מכירים, אבל מי שלא אז זה ככה- העונה נקראת Blood Vs. Water, משמע "דם מול מים". הקונספט הוא כזה- 10 שורדי עבר (יפורטו בהמשך - יש מציאות) מול 10 loved ones. שאהובים יכולים להיות אחים, חבר/ה, בעל/אישה, ילד וכו וכו. אגב, לא אותו אהוב שבא לבקר אותם בעונה המקורית שלהם, למרות שחלק כן (של של שורד אחד מהצצה מהירה).
עד עשיו אני מניח שלא חידשתי לאף אחד (ויכול להיות שגם ההמשך לא יחדש לאף אחד
), אבל עליתי על מקור שהוא מאד אמין (על סמך עונות קודמות), שפירסם את השורדים החוזרים ואת האהוב שחוזר איתם.
אז ככה:
1. אראס הזוכה של פנמה עם אחיו, ויטאס (או איך שלא מבטאים את זה, Vytas).
2. קנדיס מקוק אאילנדס וגיבורים נגד נבלים, עם בעלה, ג'ון.
3. קולטון מהמופע של קים, עם החבר שלו, קיילב.
4. ג'רביס, השחור הראשון בהישרדות, היישר מהישרדות בורניאו, עם קרוב משפחה לא ידוע (כנראה אחיינית שלו).
5. קאט מהמופע של קים, עם החבר שלה ג'יידן הזוכה של BB 12.
6. לורה מסמואה (היחידה בקאסט שאני ממש לא זוכר ממנה כלום), עם הבת שלה, סיירה.
7. מוניקה מהמופע של קים, עם בעלה בראד.
8. רופרט\ מכל עונה בערך, עם אשתו. (המתמודד הראשון שמתחרה ב4 עונות, למיטב זכרוני)
9. טינה, הזוכה של אוסטרליה והמודחת הראשונה מאול-סטארס, עם הבת שלה, קייטי.
10.טייסון מטוקנטינס וגיבורים ונבלים עם חברה שלו, רייצ'ל.
אני חושב שזה קאסט הרבה הרבה יותר מעניין מהזוועה של העונה הקודמת, אשכרה הביאו דמויות מעניינות וממבחר גדול של עונות (חוץ מone world שהולכות להיות מעצבנות ומטרה מהרגע הראשון). הכי מגניב בעיני זה ג'רביס.
עכשיו אם שרדתם עד לכאן... DISCUSS!!!
לא יודע מי מכם קורא ומחפש דברים ועניינים באינטרנט, אבל נתקלתי בפיסות מידע ממש משוגעות לגבי הקאסט והקונספט של העונה הבאה, אז אם מישהו לא רוצה לדעת שלא יקרא. אני אקח כמה שורות רווח ליתר ביטחון אבל ראו עצמכם כמוזהרים! אין ספוילרים לגבי המשחק עצמו, רק לקאסט.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
טוב אז ככה, אני מניח שאת הקונספט כולם כבר מכירים, אבל מי שלא אז זה ככה- העונה נקראת Blood Vs. Water, משמע "דם מול מים". הקונספט הוא כזה- 10 שורדי עבר (יפורטו בהמשך - יש מציאות) מול 10 loved ones. שאהובים יכולים להיות אחים, חבר/ה, בעל/אישה, ילד וכו וכו. אגב, לא אותו אהוב שבא לבקר אותם בעונה המקורית שלהם, למרות שחלק כן (של של שורד אחד מהצצה מהירה).
עד עשיו אני מניח שלא חידשתי לאף אחד (ויכול להיות שגם ההמשך לא יחדש לאף אחד
אז ככה:
1. אראס הזוכה של פנמה עם אחיו, ויטאס (או איך שלא מבטאים את זה, Vytas).
2. קנדיס מקוק אאילנדס וגיבורים נגד נבלים, עם בעלה, ג'ון.
3. קולטון מהמופע של קים, עם החבר שלו, קיילב.
4. ג'רביס, השחור הראשון בהישרדות, היישר מהישרדות בורניאו, עם קרוב משפחה לא ידוע (כנראה אחיינית שלו).
5. קאט מהמופע של קים, עם החבר שלה ג'יידן הזוכה של BB 12.
6. לורה מסמואה (היחידה בקאסט שאני ממש לא זוכר ממנה כלום), עם הבת שלה, סיירה.
7. מוניקה מהמופע של קים, עם בעלה בראד.
8. רופרט\ מכל עונה בערך, עם אשתו. (המתמודד הראשון שמתחרה ב4 עונות, למיטב זכרוני)
9. טינה, הזוכה של אוסטרליה והמודחת הראשונה מאול-סטארס, עם הבת שלה, קייטי.
10.טייסון מטוקנטינס וגיבורים ונבלים עם חברה שלו, רייצ'ל.
אני חושב שזה קאסט הרבה הרבה יותר מעניין מהזוועה של העונה הקודמת, אשכרה הביאו דמויות מעניינות וממבחר גדול של עונות (חוץ מone world שהולכות להיות מעצבנות ומטרה מהרגע הראשון). הכי מגניב בעיני זה ג'רביס.
עכשיו אם שרדתם עד לכאן... DISCUSS!!!