הישרדות 38: פסגת ההכחדה - פרק 5

Seosi

New member

זה לא סוד שאני מאוד אוהב את אוברי, ואני מבואס שהיא הודחה (עוד עם פסלון חסינות ויתרון בכיסים שלה). אבל מצד שני, זה היה מהלך ענקי של ויקטוריה! אני מנסה לא להיסחף ולהגיד שזה בין עשרת המהלכים הכי טובים בהישרדות, אבל וואו. היא עשתה הכל פה בצורה משולמת, ממש שיחקה נכון את ההטעיה לאוברי.

וורודג שיחק משחק ממש מעולה עד עכשיו, הוא מתחיל לשחק חזק מדי ואחרים רואים את זה. אני חושב שצריך לתת קרדיט ענק לדיוויד ולקלי, שאיכשהו הצליחו להגיע לאיחוד בלי להיות מודחים, ועוד הם נמצאים במצב טוב (כרגע). גם לג'ו מגיע קרדיט כי אני חושב שהוא פעל נכון ועשה מה שיכל כדי להראות לשבט שלו שהם צריכים אותו. ואני יודע שוונדי לא שחקנית העשור, אבל יפה לה שהיא לקחה את ההדחה שלה בספורטיביות ולא התמרמרה כמו 75% האנשים שהודחו לפניה.

NP23

New member
אין מישהו ששונא ממורמרים

יותר ממני
אבל אצל וונדי זה אובר שמחה ואושר שהודחה
זה לא "לקבל את ההדחה בכבוד"
זה לשמוח לעוף
היא אפילו מחייכת וצוהלת מהדחות יותר מלהשאר (למשל הציעו לה לשים את אריק להדחה זה היה נראה שתכף היא בוכה עליו במקום לשמוח שיש לה צ'אנס)
היא הייתה (לא יכול להגיד שיחקה) במשחק כמו על הדרך כאילו לא עניין אותה להמשיך

Seosi

New member

אני חושב שהיא פשוט מקצינה את ההתנהגות שלה כדי לצאת סופר לייקאבל בקרב הצופים. בכל זאת אני חושב שהיא הייתה דמות חיובית, וברור לי שהיא לא שיחקה טוב או בכלל שיחקה, אבל משום מה יש לי סימפטיה אליה. אני חושב שהיו גרועים יותר ממנה אבל אני מבין למה היא לא ה-cup of tea של כולם.

sapir aloud555

New member

שלום ויקטוריה my new favorite
פרק טוב, סוף סוף דברים התחילו לזוז בעונה הזו! אוברי החוזרת הראשונה שהודחה (עם אליל ויתרון בכיס?!), לא נראה לי שמישהו היה צופה את זה לפני שהעונה התחילה.
&nbsp
בפרק הבא נראה איך הטוויסט עובד, finally

קודם כל, למה לעזאזל החליטו להעלות את הפרק עם הפרסומות בתוכו?!? קצת מאי ההכחדה, ועוברים לאתגר פרס. לצערי, היה אפשר לדעת מהמוזיקה מתי ויקטוריה תצליח לקלוע ולסיים את האתגר. המלצה חמה לעורך המוזיקלי: יותר פייקים בבקשה. עצוב לי שהרביעייה המושלמת כל-כך לא מושלמת באתגרים. אני מבין שדיוויד די חלש פיזית, ותגידו מה שתגידו על הבדלים פיזיולוגיים בין המינים, אבל וורדוג? לו אין שום תירוץ.

בחזרה מאתגר הפרס, רק רגע, תעצרו הכול! לג'וליה יש וידוי! אם ג'ו אי פעם יחזור לעונה נוספת, הוא חייב להפסיק לתת 100% באתגרים לפני המיזוג, כי אין לו שום סיכוי אחרי המיזוג. הוא לא בדיוק אסטרטג גאון, הוא איום פיזי ענק, והסיכוי היחיד שלו - שזה בדיוק מה שהוא עשה כל עונה - הוא לזכות בחסינות אחרי חסינות אחרי חסינות. עכשיו גם מאנו מקבלים זמן מסך נדיב, האם הרביעייה תינצל מהדחה הפעם? אגב, שמתם לב למילה "אמונה" שמקועקעת לאריק על החזה? אבל אני מניח שכמו בנג'מין, הוא פשוט נוצרי אדוק, לא יהודי.

ואז אוברי מתחילה לדבר עם ויקטוריה על המשחק. עד עכשיו לא הייתה לנו הזדמנות להכיר אותה ממש, אבל יש סיכוי שויקטוריה הולכת לשחק חזק. אחרי זה, אצל ארבעת המושלמים, וורדוג מתחיל לשחק חזק מדי. יש לי הרגשה שהמודח הבא מהשבט יהיה הוא, לא דיוויד ולא לורן. אבל קלי שולטת בשבט והיא תקבע מה יהיה.

כן, זה מרגיש כאילו רוב הגברים כבר באי ההכחדה. המממ... זה דווקא טוויסט יותר מושקע מכל החזרות המודחים עד עכשיו. אני מניח שבפרק הבא יהיה איזשהו אתגר, השאלה היא כמה יכולים לחזור. ומעבר לאתגר חסינות, הכול נשאר אותו דבר, שום דבר לא משתנה, עוד הפסד מוחץ... רגע, מה?! לסו חוזרים לאתגר! הם פותרים את הפאזל וזוכים! הרביעייה לא הולכת למועצת השבט הפעם!!!

לא, מאנו הולכים לראשונה למועצת השבט. חוץ מוונדי, כמובן. ואז יש תוכנית להדיח את אריק! ואוברי מקבלת יתרון סודי מהמודחים באי ההכחדה! ויש לה אליל! ואם לא יודח גבר, תודח וונדי, שהיא לכל דבר ועניין גבר אלפא בתחפושת, עם כמה שהיא מעצבנת אותי. היא התגלמות פיזית של טרול אינטרנט. אבל בסוף אוברי מודחת, ואפילו לא היו דיבורים על הדחה שלה. ויקטוריה תופסת את מקומה המוצדק בין הבנות שמפציצות אסטרטגית העונה, ועדיין יש עוד ארבעים דקות! פלוס עוד רבע שעה של פרסומות שאני צריך להריץ.

ממשיכים כמעט מיד לאתגר פרס, לצערי מגמת ההפסדים של לסו ממשיכה. וורדוג פשוט גרוע באתגרים, אבל רבים וטובים ממנו גם היו חלשים, אז לא איכפת לי. יותר איכפת לי מזה שהוא עלול לשרוף את עצמו ולהיות מודח אפילו לפני הפיינל 8. קצת אי ההכחדה (רים, תמותי) ואז אתגר חסינות... לא! לא!!! למה אתם מחזירים את הטוויסט הדפוק הזה?!? הרי ברור שכל שבט יצביע לשבט השני! קאמה מנצחים, איזו הפתעה.

אז כמו באחת המועצות שבט באפריקה (ההדחה של לינדסי?), סביר להניח שבהתחלה יהיה תיקו. ועם או בלי הגישה של וורדוג, הצבעה לוונדי היא הדבר הכי ברור שיכול להיות. ואז הוא עושה ראסל ומחפש אליל במקום לתרום במחנה. הוא מתחיל מאוד לרדת בעיניי. ואז האליל נמצא... על ידי וולדמורט! האם מסתמנת לנו עוד מיקרונזיה, שכמעט כל הכוח שייך למין הנשי? דבר אחד בטוח - וולדמורט, ויקטוריה ולורן שולטות. בסוף התוכנית של לסו יוצאת לפועל, ביי וונדי, לא אתגעגע, בבקשה אל תחזרי מאי ההכחדה. אה רגע, את רוצה צ'יזבורגר? את יודעת שיהרגו פרה כדי שתאכלי אותו, כן? איזו טרולית.

דירוג:

1. וולדמורט
2. ויקטוריה
3. לורן
4. אוברי
5. וורדוג
6. אריק
7. דיוויד
8. ריק
9. גווין
10. ג'וליה
11. רון
12. אורורה
13. ג'ו
14. כריס
15. ג'ולי
16. קית'
17. רים
18. וונדי

דעתי על הפרק-

לא סגור מה חשבתי על הפרק.
הדעות שלי על רוב המתמודדים משתנות העונה כמעט כל הזמן

אנסה לסכם בנקודות:
- ממש התבאסתי על ההדחה של אוברי, והלוואי והיא תצליח לחזור למשחק.
- שאפו לויקטוריה, אבל אני לא מצליח להיות בעדה, סורי.
- וורדוג מתחיל לפשל ולרדת אצלי, בעוד שלורן ממש התחבבה עליי בפרק הזה וגם קלי מתחילה לחזור לעצמה, ככה שאני ממש מתחיל להיות בעד שתי הבנות האלה.
- בניגוד לרוב הפורום, אני ממש מחבב את וונדי (בואנה היא חיה באתגרים) ככה שקצת עצוב לי שהיא הודחה.
- רים משוגעת וקית' מעצבן ברמות!!
- בא לי שג'ו יודח עם כל השבט המשעמם שלו.
- יאללה שיגיע המיזוג ואולי העונה תינצל.

סטילהוק

New member
סקירת הפרק הכפול והתרשמותי ממנו

פרק כפול ענק של הישרדות, מותח, מהנה ובעיקר מפתיע, שמצאתי את עצמי ממש חסר מילים מולו, וזה לא קורה לי הרבה בהישרדות. פשוט היו בפרק הכפול הזה כל כך הרבה קטעים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לתאר את כל מה שהלך שם, באחד הפרקים הכפולים הכי טובים בתולדות הישרדות, וללא ספק הפרק הכי טוב של העונה הזאת עד עכשיו.

נתחיל מזה שסוף סוף הראו יותר את אי ההכחדה, והדמויות בו והיחסים ביניהם קיבלו קצת יותר זמן מסך גדול ועמוק, כשחיפשו את היתרונות בשני סבבים ובשני ימים שונים, לאחר הדחתו של ריק ולאחר הדחתה (עם אליל חסינות ויתרון של קול נוסף מהמודחים מאי ההכחדה בתרמילה) של אוברי. ומה שבעיקר גילינו זה שקית' ורים הם שני אנשים מאוד מעצבנים שמצליחים לעלות לכולם, כולל להם עצמם שם על העצבים. עד כדי כך שאוברי ההמומה שהגיעה לשם יותר מאוחר הודתה בטסטה שלה שהיא מרגישה שהגיעה לאי של משוגעים עם משפחה שבכלל לא מתפקדת ושכולם שם רוצים לשסף אחד לשני את הגרונות.

אגב, מאוד התפלאתי שריק לא בחר להעביר לדייויד בן בריתו את יתרון הקול הנוסף, שהרי ידע כשעזב שדייויד נמצא במיעוט מול ברית השלושה בלסו. אך נדמה לי שנכתב להם בפירוש שיכול לקבל את היתרון רק מי שישתתף במועצת השבט הקרובה. אך גם אז מוזר שהם בחרו להעניק את הקול הנוסף שיתברר מאוחר יותר שתקף עד לפיינל 7, דווקא לאוברי שאף היא שחקנית חוזרת, וזאת אחרי שכולם שם הרי ניסו להדיח את קלי בגלל שהיא שחקנית חוזרת והאיום הכי גדול במשחק לטענתם.

משם עברו ישירות למשימת הפרס ולרביעיית לסו המסכנים שקיבלו אי ללא מחסה וללא שום, מזון להוציא כמה קוקוסים שרובם לפי מה שהבנתי יבשים או רקובים, שהגיעו למשימת הפרס שהתברר כפרוסות ג'לי וכוסות חלב כשהם רעבים, חלשים ועייפים, וכמובן קארמה, בעיקר בזכות ג'ו אמייזינג ניצחו במשימה, ואחריהם שבט מאנו המעורבב עם וונדי, כשהם מותירים שוב את לסו שלא ניצחו עד כה בשום משימה, שוב רעבים תשושים ועל סף ייאוש, ובעיקר לורן שקשה לה מאוד לאכול אורז וקוקוסים. וזאת לאחר שנתנו הצגה פאטתית, ובעיקר דייויד שאפילו לא הצליח לעמוד על כתפיו של וורדוג בכדי לפרום את הקשרים של כדורי הבולה התלויים, ולורן נאלצה להחליפו, וקלי אף תיארה את זה כאילו יש להם 3 בנות בשבט, וכמובן וורדוג שהתבלבל וירד מעמדתו בטרם עת וללא החוט שאמור לפתוח השער ונאלץ לחזור חזרה לעמדתו בהוראתו של ג'ף המנחה ובהנחיותיה של קלי לקחת איתו את החוט שאמור לפתוח את השער לשאר חברי שבטו בכדי לעבור לשלב השלכת וליפוף כדורי הבולה סביב מוט על סולם, שאותו מרוב בלבול ומבוכה הוא השאיר תלוי. וזה היה ממש מחזה מביך ופאטתי ובעיקר עבור שחקן שנראה כמו וורדוג. וזאת היתה רק ההתחלה של פרק כפול מאוד מביך עבורו.

על האי של לסו לורן העייפה והרעבה צנחה על החוף באפיסת כוחות אחרי המשימה, והתלוננה בפני וורדוג שהיא מרגישה שהיא לא יכולה יותר לשאת את הרעב ואת התשישות, מה שגרם לרוץ מיד לקלי ולהציע לה להדיח את לורן במידה ויפסידו גם במשימת החסינות השבטית הבאה, וקלי שלא רצתה להרגיז את בן בריתה המשוגע שהזכיר לה את טוני בלאכוס וכשחקנית אסטרטגית ממולחת שיודעת היטב את המשחק על כל בורייו ושתמיד עדיף להשאירו פתוח ואסור לסגור דלתות באם רוצים להתקדם במשחק הכי רחוק שאפשר, הסכימה איתו, למרות שהיה קשה לה עם זה שהיא כאם הם יפסידו שוב היא כנראה תיאלץ בלית ברירה להיפטר מבת בריתה הנאמנה, ומבלי כמובן לדעת בכלל על אליל החסינות שלורן מצאה ולא גילתה לה לגביו, ולהגיע למיזוג השבטים עם וורדוג ודייויד, כי שם המשחק בהישרדות זה להרוג או להיהרג. אך עדיין קיוותה בליבה שאולי בינתיים משהו ישתנה לטובה והיא לא תצטרך לעשות זאת.

בינתיים על האי של קאמה רון שתכנן להדיח את ג'ו שבו הוא רואה איום גדול במשחק בהזדמנות הראשונה שתיפול בידם, מתחיל פתאום לפקפק בתוכניתו, ומבין שללא ג'ו ספק רב אם קאמה היו זוכים בכזה רצף נצחונות ונהנים מכל הפרסים המפנקים שג'ו משיג להם, מאוכל טוב ומשביע ומשקט תעשייתי והצורך להגיע למועצת שבט מתחילת העונה, ושאולי עדיף להם להשאירו לפחות עד למיזוג.

ובאי של מאנו שיגעון התרנגולות שמסתובבות חופשי על האי נמשך בשיאו, ובזמן שויקטוריה מצלמת וידוי חדש, התרנגולות רצות ישר מולה ועוד רגע היא קופצת עליהן. בכלל נראה שאם הם רוצים לתפוס תרנגולת כל מה שהם צריכים לעשות זה לצלם וידוי והתרנגולות כבר יגיעו לשם מעצמן.

ואז הגיעה משימת החסינות השבטית הראשונה של הפרק הכפול, שבה הם היו אמורים לקפוץ למים ולצלול ולשחרר שני קבוצות כדורים מחוברים צפים שהם חלק מפאזל שאמורים להרכיב ממנו פסל עומד בסוף המשימה. ובזה אחר זה נכשלו חברי שבט לסו לצלול ולשחרר את הניצרה של קבוצות הכדורים המחוברים הצפים, ועוד לפניהם נכשלו בזה גם כמה מחברי השבטים האחרים, למרות שבסופו של דבר גם קאמה וגם מאנו המעורבב עם וונדי הצליחו לשחרר את שתי קבוצות הכדורים המחוברים הצפים, ולפתוח פער גדול על חברי שבט לסו התשושים והמיואשים, שלא ויתרו וחזרו לבצע את המשימה עד שהצליחו ושחררו אף הם את שתי קבוצות הכדורים המחוברים הצפים, ומיד ניסו לצמצם את הפער הגדול ביניהם לשני השבטים האחרים, כשג'ף צועק להם שאם הם יצליחו זה יהיה הקאמבק הגדול בהיסטוריה של הישרדות, כי גם לקאמה וגם למאנו המעורבב לקח המון זמן לפענח איך פותרים את הפאזל שאמור היה להיות די קל ואמור היה להיפתר בארבעה צעדים בלבד. ואז כשהם הגיעו קאמה סוף סוף עלו על הנוסחה להרכבת הפאזל, אך לסו נתנו פייט לא קטן והצליחו אף הם להרכיבו די מהר מרגע הגעתם, כשהם מותירים את שבט מאנו המעורבב עם וונדי שהפסידו לקאמה ולסו אחרונים. וזאת למרות שקאמה ניסו לרמוז לחבריהם במאנו המעורבב איך להרכיב את הפאזל, אך זה לא הספיק ולמרות זאת הם הפסידו, ואילו עבור שבט לסו זה היה ניצחון ראשון שלהם במשחק, שלא לדבר על ניצחון ראשון במשימת חסינות שבטית מאז ערבוב השבטים והפיכתם ללסו, וכמובן הם יכלו לחייך ולהרגיש שאבן גדולה נגולה מעל צווארם, כשלא יצטרכו לפגוש שוב את ג'ף במועצת שבט נוספת, כמו שפגשו אותו בכל מועצות השבטים מתחילת העונה.

כל כך שמחתי עבורם שסוף סוף יהיו להם 3 ימים שקטים על האי שלהם, למרות שאין עליו כלום, לא מזון ולא מחסה ראוי, אך לפחות יש להם קצת נחת וחופש ושקט נפשי להגדלת המורל בשבט. ושאולי קלי מלכת אלילי החסינות של העידן החדש של הישרדות תמצא בשלושת הימים הללו את אליל החסינות שעדיין נמצא אי שם על האי של לסו, היחיד שעדיין לא נמצא ע"י אף אחד... אך דווקא דייויד שהרגיש שהוא נמצא במיעוט מול ברית השלושה של קלי שאותה הוא רצה להדיח מהמשחק כבר מתחילת העונה, ניסה לחפשו, אך ללא כל הצלחה.

ראו המשך...

סטילהוק

New member
המשך סקירת הפרק הכפול

ואז חזרו לאי ההכחדה ולמודחים שעליו שגילו מפת רמז שריק לבדו הצליח לפענחה, שהובילה אותם מבלי לדעת מראש במה בדיוק מדובר למציאת שני יתרונות: יתרון שמאפשר למי שימצא אותו להתאמן לקראת האתגר של החזרה למשחק במיזוג, ויתרון של קול נוסף שאותו הם יבחרו להעביר לאחד השורדים או השורדות שעדיין נמצאים במשחק עצמו וישתתפו במועצת השבט הקרובה. אך רים שטרחה והכינה לכולם ארוחת אורז מתעקשת שהם קודם יישבו לאכול ואחר כך ייצאו כולם יחד לחפש אחר היתרונות. אלא שקית' שנראה שממש שונא את כריס לא רוצה שהוא ימצא את היתרון שאולי ייתן לו פור על כל השאר באתגר החזרה למשחק, רץ מיד חפש לבדו את היתרונות, מבלי לחכות לכל השאר. דבר שמרגיז את כולם מאוד ובעיקר את רם וכריס, שמיד רץ אחריו ומצליח לתפוס אותו רגע לפני שהוא מגיע לעץ המסומן שבו כריס מוצא 3 מקלות דקים מאוד שאמורים להוות יתרון לאימון לקראת האתגר של החזרה למשחק, ולפי זה נראה שמדובר באתגר החילוץ מהכלוב, שהיה כבר בעונה של אי הפנינים, שהמודחים הפכו בצמם לשבט נוסף שקיבלו הזדמנות לחזור למשחק לראשונה בתולדות הישרדות, וגם מאוחר יותר בעונה של אי הגאולה או כפי שהוא נקרא אצלנו בישראל 'אי הנוצרים', שבו צריך לחבר מקל ארוך מכמה מקלות דקים שיהיה חזק ויציב מספיק להשחילו דרך הכלוב ולהשיג באמצעותו את המפתחות התלויים שאיתם ניתן לפתוח את הכלוב ולהשתחרר ממנו. אלא אם כן אני טועה, ובסוף זאת לא משימת האתגר של החזרה של המשחק.

ומשם עברו לשבט מאנו המעורבב שהפסיד במשימת החסינות השבטית ונאלצו ללכת למועצת השבט הראשונה שלהם ולהדיח בה אחד מהם, ולמהלך הגדול והגאוני של ויקטוריה שהולכת ומסתמנת כהפתעת העונה, נוכלת קטנה אסטרטגית וערמומית עם ראש כרימינלי, שלא תבחל בשום צעד ובשום מהלך בכדי להתקדם במשחק, ומודיעה שאין לה בעיה לשסף גרונות לחבריה בהינד עפעף אם זה מה שיביא אותה לגמר ולניצחון. שמצליחה לעבוד על אוברי עם רעיון ברית הבנות השקרי שלה ושל אוברי עם וונדי, בכדי להדיח את אחד הבנים, ולעשות לה בליינסייד מהסרטים, אולי הטובים והחזקים ביותר שהיו בתולדות הישרדות. כשאוברי שקנתה את כל מה שויקטוריה מכרה לה, למרות שידעה הרי ידעה שהיא ורון כבר נתפסו על חם ע"י ג'ו כשהם תכננו להדיח את שניהם, מה שגרם לה הרי מלכתחילה לרוץ ולהשיג לעצמה את אליל החסינות הראשון שהיא מצאה אי פעם בהישרדות. ואז למרות שבטחה בויקטוריה ובברית הבנות החדשה שכרתה איתה ועם וונדי, כשהתכוונה לקחת איתה ליתר ביטחון את אליל החסינות שבתרמילה למועצת השבט, היא גילתה את המעטפה עם יתרון הקול הנוסף שהמודחים באי ההכחדה בחרו להעביר דווקא לה, וטענה שהיא לא יודעת איך משחקים מהעמדה הזאת שאתה בברית הרוב וכבר לא אנדרדוג, ועוד עם שני יתרונות מאוד משמעותיים במשחק באמתחתא. ולמרבה האירוניה דווקא זה מה שהפיל אותה,
וגרם לה לאובר ביטחון עצמי עד כדי כך שהיא האמינה ללא צל של עוררין שהיא לא נמצאת בכלל בסכנה באותה מועצת שבט, ובחרה שלא להשתמש בכלל לא באליל החסינות שמצאה וגם לא ביתרון הקול הכפול, שעם שניהם בתרמילה היא הודחה לתדהמתה מהמשחק, ועל פי חוקי המשחק מאותו רגע שני יתרונותיה כבר לא תקפים ואיבדו את כוחם במשחק. וכמובן שבחרה מיד ומבלי בכלל לחשוב פעמיים, ליטול את הלפיד הבוער ולעלות על הסירה שתשיט אותה אל אי ההכחדה, בטענה שזו החלטה ממש קלה עבורה.

ואם לא די בכל זה, הגיע החלק השני של הפרק הכפול, שעליו ארחיב בהמשך בחלקה השני של סקירתי לפרק הכפול המדהים המהנה והמפתיע שראינו אמש.

סטילהוק

New member
החלק השני של סקירת הפרק הכפול והתרשמותי ממנו

כבר בתחילת חלקו השני של הפרק הכפול, מראים לנו את אוברי שמגיעה לאי ההכחדה לאחר שהודחה בבליינדסייד מהסרטים שאותו היא תיארה כמו הבליינסייד של ג'יי.טי. רק בכפול, ולי זה דווקא יותר הזכיר את הבליינסייד של ג'יימס שהיה כל כך בטוח בעצמו והודח מהמשחק בסין עם שני אלילי החסינות בכיסיו, כשאת הדחתו באותו בליינסייד בלתי נשכח אירגנה אמנדה.

ומשם עוברים ישירות להגעת שלושת השבטים למשימת הפרס השנייה של הפרק הכפול, ומגלים שאוברי הודחה משבט מאנו המעורבב, למורת רוחם של שלושת השחקנים החוזרים, ובעיקר של ג'ו שקלט שהשחקנים החוזרים כולל הוא עצמו מסומנים חזק כמטרות להדחה ע"י חברי שבט קאמה המקורי. ואז קיבלנו את הפיאסקו של וורדוג שחייבים להודות שהפרק הכפול הזה ממש לא עשה עימו חסד ואפילו הציג אותו במלוא עליבותו, ובחלקו השני אפילו הרבה יותר פאטתי מבחלק הראשון. ובטח כשהוא מתמודד מול ג'ו אמייזינג, ואפילו גאווין שנתן פייט לא קטן לגולדן בוי של העידן החדש של הישרדות. ושוב רביעיית לסו המסכנים שהגיעו גם למשימת פרס האוכל הזאת כשהם רעבים, חלשים ומותשים מרוב רעב ועייפות, למרות האתנחתא הקלה שקיבלו בזכות נצחונם במשימת החסינות השבטית האחרונה שהעלתה להם חיוך על הפנים קצת את המורל, הפסידו ולא קיבלו שום דבר לאכול. ושוב שבט קארמה הבלתי מנוצח, ובעיקר בזכות ג'ו אמייזינג שביצע לבדו את זריקת שקיקי החול על הציר המסתובב של הדגלים במטרה להוריד שני דגלים ולזכות בפרס, ניצחו במקום הראשון במשימת הפרס, ובהפרש קטן אחריהם זכו שבט מאנו המעורבב כשגאווין הפתיע ונתן פייט לא קטן מול ג'ו , ודי הדביק את הפער מולו, כששוב הם מותירים את חברי שבט לסו שלא ניצחו עד כה בשום משימת פרס, ואת וורדוג ששוב נתן הצגה מביכה ופאטתית כשניסה את כוחו מולם בזריקת שקיקי החול ללא כל הצלחה, עד שלורן החליפה אותו והצליחה קצת יותר ממנו לפחות לקלוע כמה פעמים למטרה, עד שוורדוג שראו עד כמה שהאגו המנופח שלו נפגע מזה שלורן מצליחה איפה שהוא נכשל, התעקש להחליפה שוב ולא נתן לקלי שהתכוונה להחליפה, וכמובן שהוא שוב נכשל והמשיך בפיאסקו המביך והפאטתי, שוב רעבים תשושים ועל סף ייאוש.

על האי של לסו לורן ממשיכה להתלונן על כך שאינה מסוגלת לאכול ולעכל יותר אורז וקוקוסים. וורדוג מודיע לקלי ודייויד שאם הם מפסידים הם מדיחים את לורן, ואחרי שהוא עוזב אותם לבד קלי פונה לדייויד ולהפתעתו מציעה לו לעבוד יחד ולהדיח את וורדוד שמשחק חזק ואגרסיבי מדי ולא מוכן לשמוע רק להגיד להם מה לעשות, ולה זה נמאס. ודייויד המופתע שכל הזמן סבר שקלי סימנה אותו כמטרה בעוד שדווקא הוא זה שסימן אותה כמטרה וניסה להדיחה בכל הזדמנות מתחילת העונה, הבין סוף סוף שעדיף לשניהם כשחקנים חוזרים במיעוט לעבוד יחד בשביל להגיע ליום ה 39, ולא זה נגד זו. ובעיקר לאחר הדחתה של אוברי. ואף הודה בטסטה שהוא ישמח לעבוד ביחד עם קלי שאותה הוא מעריך מאוד כשחקנית אסטרטגית.

ובינתיים על האי של קאמה לג'ו מתחיל לרדת האסימון והוא מבין שהוא נתפס כאיום ומסומן חזק כמטרה להדחה, וכנראה יצטרך לפלס את דרכו לגמר רק דרך ניצחון רצוף בכל משימות החסינות, כי אחרת בהזדמנות הראשונה הוא ימצא את עצמו מודח, וממש עצוב על המצב הזה שלא משנה מה הוא יעשה הוא ימשיך להיתפס כאיום ומסומן כמטרה להדחה. אך אז עולה לו רעיון לראש שאולי אם יגרום לכל חבריו לשבט להרגיש ככה כאילו הם נתפסים כאיום ע"י כל השאר, בגל שהם שבט בלתי מנוצח (הרבה מאוד בגללו), אולי הם יעדיפו להשאירו במשחק ולעבוד איתו. ואז הוא פונה לג'וליה ומכניס לה לראש שגם היא נתפסת כאיום גדול, ושעדיף להם להישאר יחד גם אחרי המיזוג. וג'וליה ממש מושפעת מדבריו ומתחילה להאמין שהיא באמת נתפסת כאיום בדיוק כמוהו, למרות שאף אחד שם לא לא באמת תופס אותה כאיום, ויש כאלה שאפילו לא זוכרים מי זאת...

ושוב עוברים לאי ההכחדה והמודחים מגלים שם מפות רמז שצריך לפענח שיובילו אותם ליתרון נוסף שלא רשום מה הוא בדיוק והאם מדובר ביתרון אינדיבידואלי או קבוצתי. ושוב ריק מצליח לפענח את מפת הרמז ולעלות על כך שאיפה שהמפה מחוררת צריך לחבר את כל החורים ושם כנראה נמצא היתרון שאותו הם מחפשים. ומגיע למסקנה שכנראה לפי חישוביו היתרון צריך להימצא על החוף מתחת לשטיח של הסירה הטרופה, אך הוא חופר שם ולא מוצא שום דבר. ואז רים וקית' שחוזרים מחיפושיהם על האי, ניגשים למים, ורים מבחינה שם במשהו ומצביעה עליו, ומיד קית' מנצל את ההזדמנות ורץ למים וחוטף לעצמו את תיבת היתרון הסודי, שמתברר כיתרון אינדבידואלי שאמור לתת פור משמעותי למחזיקו באתגר החזרה למשחק שיתקיים לפי הפרומו לפרק הבא במיזוג השבטים שיהיה כבר בפרק הבא של העונה. וכריס שרואה זאת צועק על רים שהיא פשוט עמדה ונתנה לקית' לקחת את היתרון, מה שמוציא את רים שגם ככה עצבנית רצח על כולם שם, מדעתה והיא מתחרפנת ומתחילה לצעוק עליו, כשאוברי המסכנה וההמומה שלא הכירה אף אחד מהם עד עתה, קולטת שהיא נקלעה לאי של משוגעים עם משפחה שבכלל לא מתפקדת, שכולם שם שונאים זה את זה ורוצים לשסף את הגרונות זה לזה.

ראו המשך...

סטילהוק

New member
המשך סקירת החלק השני של הפרק הכפול

והגענו למשימת החסינות השבטית השנייה של הפרק הכפול, וג'ף מטיל פצצה ומודיע לשלושת השבטים להפתעתם שהפעם יש רק פסל חסינות אחד ושרק שבט אחד יזכה בו. וזה כבר ברור לחלוטין גם להם עצמם וגם לצופים ששבט קאמה בעל הסיכויים הגבוהים ביותר לזכות בחסינות השבטית. והם אכן זוכים בחסינות השבטית, למרות שקלי ודייויד שהפעם לשם שינוי עובדים טוב ביחד וקרובים מאוד להשלים את הפאזל לפניהם ולזכות בחסינות, ואם היו שוב שתי פסלי חסינות שבטית אין בכלל ספק שגם לסו היו זוכים בחסינות. אך היה רק אחד ורק שבט קאמה זכה בחסינות, וג'ף הטיל על שני השבטים המפסידים עוד פצצה כשהודיע להם ששניהם יגיעו הפעם לאותה מועצת שבט וידיחו יחד את אחד מהם. ומכיוון שמדובר ב 4 מול 4 רוב הסיכויים שהם יצטרכו לשלוף אבנים, אם אף אחד מחברי שני השבטים לא יחליט לעבור לצד השני ולהצביע ביחד איתם כנגד השבט שלו. ובינתיים הוא מפזר אותם עד למועצת השבט המשותפת חזרה כל שבט לאי שלו.

על האי של לסו וורדוג לא נותן לאף אחד מחברי שבטו לדבר ומחליט עבור כולם שמדיחים את וונדי, גם אם כולם יצטרכו להסתכן בשליפת אבנים, למרות שקלי חושבת שדווקא ויקטוריה מהווה איום גדול יותר ושאולי עוד יש סיכוי לגייס את וונדי שהיא משבטם המקורי שתצביע ביחד איתם בהצבעה הזאת, ללא כל צורך לשלוף אבנים ולהסתכן בהדחה טפשית רק בגלל ששלפו את האבן הלא נכונה, אך וורדוג לא מוכן לשמוע ולהתייעץ עם אף אחד, ולקלי, דייויד ולורן מתחיל להימאס מהדיקטטורה שלו. ואם לא די בכך, וורדוג שלא עושה שום דבר על האי, כמו למשל בניית מחסה לחברי שבטו או ניסיון לדוג דגים עבורו ועבורם, מחליט שבשביל לא לקחת סיכונים שאולי חברי שבטו יחליטו שלא להצביע כמוהו, הוא חייב למצוא את אליל החסינות שנמצא עדיין על האי של לסו, ומיד יוצא לחפשו, וכשקלי דייויד ולורן רואים שנעלם ומבינים שכנראה יצא לחפש את האליל, הם מיד יוצאים בעקבותיו וקלי מלכת האלילים שכבר ממולחת במציאת אלילי חסינות עוד מקבודיה כשמצאה כבר ביום הראשון על האי את הרמז לאליל החסינות הראשון במשחק, משיגה אותו, ומיד מבחינה באליל החסינות התקוע בעץ שנמצא ממש מאחוריו, מבלי שהוא בכלל שם לב אליו. ובחכמתה היא מעדיפה להמתין עד שהוא יסתלק משם ואז שמה המלכה את ידה על אליל החסינות בעצמה, ושוב לקלי מלכת האלילים יש אליל חסינות בידה. וכולם הרי יודעים כמה קלי מסוכנת עם אליל חסינות, ובעיקר עם היא תגיע איתו למיזוג והברית שלה תתחבר לג'ו ובת בריתו.

בינתיים על האי של מאנו גאווין טוען שאין לו שום בעיה לשלוף אבנים, ושהוא מוכן להסתכן ולהדיח את לורן, גם במחיר של שליפת אבנים, ואריק נוטה להסכים איתו על זה, לוונדי ששונאת את כל חברי השבט הקודם שלה לא ממש איכפת את מי מהם ידיחו, וגם נראה שלא ממש איכפת לה מהמשחק או להיות מודחת ממנו, וכל מה שנעניין אותה באמת זה התרנגולות ושחברי שבטה לא יתפסו ויאכלו אותן. ורק ויקטוריה בטסטה שלה אומרת שהיא ממש לא מוכנה לשלוף אבנים עבור אף אחד, ולא תהיה שום בעיה ברגע האמת להחליף צד ולהצביע עם השבט השני אם זה מה שיקדם אותה במשחק, כמו שלא תהיה לה שום בעיה לשסף את גרונותיהם של כל חברי שבטה ולדקור אותם בגב, וכל עוד זאת לא היא לא ממש איכפת לי מהם יודח.

ואז שני השבטים מגיעים יחד אל מועצת השבט המשותפת, שבה שני השבטים משחקים אותה מעל פני השטח שלא איכפת להם ללכת לשליפת אבנים, אם אף אחד מהשבט השני לא יצביע איתם, ודייויד אפילו אומר להם שהוא כבר היה במצב הזה ולא פחד ללכת לשליפת אבנים, כך שלא תהיה לו בעיה גם הפעם, אם הם חושבים שלשחקנים חוזרים יש פחד ורתיעה לשלוף אבנים במצב של תיקו, וכך שני השבטים בוחנים מי מהם יישבר ראשון. אך כשג'ף פונה אל וונדי ומזכיר לה שהיא במקור מהשבט השני, והיא עונה לו שהיא מרגישה באמצע בין שני השבטים, פתאום ברור לשני השבטים שעדיף כנראה להדיח אותה, גם בגלל שמצד שבט מאנו המעורבב נמאס להם מהשגעונות שלה ובעיקר מהקטע עם התרנגולות, ומצד שבט לסו אף אחד שם לא באמת אוהב אותה, גם בגלל השגעונות שלה והקטע עם החבאת אבן האש והתרנגולות. ואז דייויד מבקש מג'ף לקחת את וונדי לצד לשיחה קצרה וג'ף מאשר לו והוא לוחש לה משהו באוזן, כנראה שעדיף לה להצביע איתם ולהדיח את ויקטוריה, אך אז היא לוחשת לו באוזן משהו ארוך באוזן, ושניהם חוזרים למקומותיהם, וג'ף שואל אם ההתייעצות הסתיימה ואפשר לגשת להצביע
ושני השבטים עונים שכן, וההצבעה מתחילה, וכשג'ף מקריא את הקולות מסתבר שלמרות הכל יש תיקו של 4 קולות לוונדי מול 4 קולות ללורן, ולכן יש צורך בסיבוב נוסף של הצבעות רק ללורן או לוונדי שכמובן שתיהן לא ישתתפו הפעם בהצבעה. ואז מתחילות התייעצויות, והתרוצצות ולחישות של שני חברי השבטים משבט לשבט, שאותה מגדיר דייויד כ'מסיבת הקוקטייל הגרועה אי פעם' ומכאן גם השם שנבחר להיקרא הפרק הכפול: It's Like The Worst Cocktail Party Ever ושבסופה הם שוב הולכים להצביע וכשג'ף מקריא את הקולות מסתבר שכולם חוץ מוונדי שהצביעה ללורן, הצביעו פה אחד להדיח את וונדי, שלהפתעת כולם וג'ף ממש צהלה משמחה שהיא מודחת, כאילו שהודיעו לה שהיא זכתה במיליון דולר, והיא רצה להתחבק עם ג'ף שמכבה לה את הלפיד, ומבקשת ממנו שיקרא לה 'ביג וונדי' כמו שרשום לה על התליון שעל צווארה, והוא קורא לה כך. והיא עוזבת את מועצת השבט ורצה בשביל כשהיא צועקת איזה כיף אני הולכת לטבול בג'אקוזי ולאכול צ'יזבורגר (רגע חתיכת טרללה, את הולכת לאכול בשר אחרי שהיית מוכנה להיות מודחת אפילו בשביל למנוע מחברי שני השבטים שלך לא להרוג
ולאכול את התרנגולות?), אך מאבדת את דרכה בחושך, וטוענת שהיא לא טובה בשבילים, ובסוף כשהיא מוצאת את השביל שמוליך אותה להצטלבות הדרכים עם שני השלטים היא בכלל לא חושבת פעמיים ואף היא נוטלת את הלפיד ומחליטה לעלות לסירה שתשיט גם אותה לאי המשוגעים (סליחה, התכוונתי לאי ההכחדה).

ובפרומו לפרק הבא כבר מראים שג'ף מודיע לשלושת השבטים שהגיע הזמן להוריד את הבאפים ושהגיע הזמן למה שכולם מחכים לו מתחילת העונה, מיזוג השבטים לשבט אחד. ואז מטיל עליהם את הפצצה של הגעת המודחים מאי ההכחדה למשימת אתגר החזרה של אחד מהם חזרה למשחק במיזוג, וכולם שם נדהמים עם פה פעור ולא מאמינים למה שקורה...

אך המלכה קלי מגיעה למיזוג עם אליל החסינות שמצאה והיתה מספיק חכמה שלא לבזבזו לחינם במועצת השבט המשותפת, כולל בת ברית עם אליל חסינות משלה, כולל ברית חזקה של ארבעה שורדים, ושאליהם אני מאוד מקווה שיצטרפו ג'ו אמייזינג שכבר עבד עם קלי בקמבודיה וזכה ביחד איתה בפרס כספי גבוה בשעשועון הטלויזיוני Candy Crush ובת בריתו אורורה, ואולי גם מי שיחזור מאי ההכחדה, אם זאת תהיה אוברי שתזכה באתגר החזרה למשחק. ואז יהיה להם רוב מול שאר חברי השבט הממוזג.

Uri04

New member

My god הפרק הזה נמרח ונמרח. באיזשהו שלב אחרי ההדחה של אוברי התחלתי לשחק עם הפלאפון. מסתבר שחיכו לי כמה מיילים שלא ראיתי שנכנסו, אז זה העסיק אותי לכמה דקות תוך כדיי.
תובנות - אוברי נראית בת 45. ג'ו ממש סקסי כשהוא בוכה. רביעיית הלוזרים הורסת את העונה. דיוויד כנראה בתול. אריק הוא כנראה הזוכה. החיים על אי ההכחדה נראים לי בלתי נסבלים בעליל. כריס עדיין חתיך. רים פסיכופטית. קלי וונטוורת' סובלת כנראה מהתקרחות קלה בחלק הקדמי של הפדחת. וונדי תחסר.

אורישקי

New member
אם אתה כל כך סובל

מה הקטע בלראות?

באמת לא מצליח להבין את זה, במיוחד שבניגודל כל כך הרבה עונות נמרחות אשכרה אפשר לראות כמעט את כולם משחקים בעונה הזאת - וזה אפילו כשלאע ראינו 5 שחקנים בכלל במועצה.
ועוד שוונדי תחסר?
היא כנראה השחקנית הכי מיותרת וגרועה שהייתה בתוכנית הזו.....

אורישקי

New member

פרה מרג' חזק מאד! יש לעונה הזו פוטנציאל להמשיך ולהיות אחת הטובות של השנים האחרונות. גם הטוויסט של אי ההכחדה ממש לא הורס בינתיים את העונה. מבחינתי רק שיבטלו את האתגר אש בפיינל 4 והכל יהיה מושלם.
כמה נקודות:
&nbsp
- קצת ריחמתי על אוברי אבל זו הייתה הדחה אדירה, בליינדסייד יפה מאד והתגובות היו קורעות מצחוק
לא הייתי בטוח עד כמה היה משתלם להם להשאיר עול כמו וונדי על פניה - במיוחד כי זה יכל לערער את ג'ו, אבל אוברי בעצמה חשבה לבגוד בהם, ובלי שה ידעו גם היה לה אליל. ובלי קשר לאור המועצה שבאה אחרי זה זה עשה להם את החיים הרבה יותר קלים אז במבחן התוצאה יצא להם טוב.
- הרביעיה של לאסו הם הוט מס אבל אני ממש אוהב אותם
למרות שלורן הייתה קצת בכיינית הפרק היא עדיין מאד חמודה.
- נזכרתי למה אני אוהב את וונת'וורת' ואת הביצ'יות שבה
היא משחקת ממש טוב העונה.
- למרות שהעריכה די קטלה את וורדוג לדעתי זו הייתה הגזמה רצינית ויותר מזה הוא הציע את המובן מאליו שזה להדיח את וונדי - זה גם מה שאני חשבתי בשניה שראיתי מי שני השבטים שמפסידים.
- דייויד שחקן חברתי מעולה.
- אי המתים
כריס ורים שניהם עשו לי את הפרק ללא ספק.
- החלק הכי כיף בפרק הזה היה סוף סףו שוונדי עפה!!! כזו שחקנית מעצבנת, גרועה, לא תורמת למשחק בשום צורה ומביכה. ללא ספק מהשנואות עליי ביותר EVER.

NP23

New member
לגמרייי על הכל!

ורק לחדד שממש צרחתי יששש שוונדי עפה ..בייחוד שאוהב את כל ה7 אחרים שהיו במועצה ושחששתי ללורן שסיכנה את עצמה ולא השתמשה באליל..
הרבה זמן לא שמחתי ככה..לדעתי 10 עונות

Bar EL

New member
חחחח כנ"ל

הפעם האחרונה שצרחתי ככה הייתה בהדחה של קאס בקאגאיאן, שהובילה לניצחון של טוני.

amir6661

New member

איזה כיף לבוא לפה ולראות קצת שפיות!
בכל מקום אחר בערך כולם היו מטורפים על וונדי והתאבלו עליה. ממש עיצבן אותי איך שהערבוב הזה יצא רק בגלל שזה כמעט גרם לה להגיע לאיחוד וממש שלא בצדק. תודה לאל שהאסון הזה נמנע ובבקשה שלא תחזור. טרולית מזעזעת

Confide In Omer

New member

אני מאוד מחבב את העונה הזאת בינתיים. מקווה שימשיך ככה.
לגבי ההדחות -
- ממש ממש התבאסתי על אוברי, ועוד בצורה שהיא הודחה, תוך כדי שעובדים עליה עם אליל ויתרון בכיס.
ממש מאכזב. לדעתי היא לא זו שתחזור בפרק הבא למשחק, אבל מקווה שאני טועה.
- מצד שני אני מת על ויקטוריה. היא משחקת מעולה וכמו שצריך
- אני גם בין אלו שמחבב מאוד את וונדי. נכון, היא שיחקה גרוע, או יותר נכון - לא שיחקה בכלל, אבל בתור דמות היא הוסיפה מלא עניין והיתה חמודה ומתוקה. בתור טבעוני, גם מאוד אהבתי את המלחמה שלה למען התרנגולות, למרות שהיא בכלל אוכלת בשר. גם לא היתה לי בעיה עם השמחה שלה בהדחה. אני פשוט חושב שהיא אדם חיובי, והגיעה לשם עבור החוויה. בדרך כלל אנחנו מעדיפים את השחקנים שנלחמים על החיים שלהם שם, אבל היא סיפקה מספיק בידור ועניין כדי שאגיד שממש נהניתי ממנה, ואין לי בעיה להמשיך לראות ממנה קצת על אי המודחים מדי פעם.
&nbsp
כרגע הפייבוריטיות: קלי, ויקטוריה ולורן
אשמח לראות מודחים את וורדוג ודייויד, וגם קצת את ג'ו שכל כך הרבה אוהבים אותו למרות שמעבר להיותו נחמד ונראה טוב, הוא לא עשה שום דבר שבאמת מצדיק את החזרה שלו פעם שניה, שלא לדבר על שלישית.

למעלה