הישרדות

מוחמד5

New member
הישרדות ../images/Emo88.gif

עבר הרבה זמן מאז שהתוכנית עלתה לאויר ולא ראיתי שום התיחסות מצדכם לתוכנית.

דן ממש לא הכי ישראלי

אם שני השבטים הם מדגם מייצג אז תראה כמה ההפקה התערבה כדי להציל אותו מהדחה. השבט שלו וגם השבט היריב שנאו אותו בשל דרכו הערמומית ולכן אם כבר זה מעיד מה הישראלים שונאים. מושיק הוא לדעתי דמות שישראלים מעריכים. אדם נבון שנראה שהכסף לא עלה לו לראש

respecta1

New member
נהה כל השאר סתם יפי נפש מציקים..

יעני באתם לתוכנית תשחקו לפיה מה זה "הוא תחמן" כולם אמורים להיות כאלה.. האמת לא יודע כל אחד מהם מייצג אוכלוסיה שונה אין הכי ישראלי :)

עגייב

New member
דן הכי ישראלי שם, הוא לא משחק לפי מי הראוי

והכל אצלו אסטרטגיה
כנ''ל מרינה ונעמה, הדמות שלהן מאוד מושכת, הן כאלו שהייתי רוצה לכופף באמת

THE WIZARD 55

New member
שמעתי, לא ראיתי

אם כי את הגירסה באנגלית ראיתי ולא אהבתי בכלל.. אין תוכניות שוות בכלל, לא רואה טלויזיה בכלל פרט לכמה פרקים שראיתי של עבודה ערבית.

THE WIZARD 55

New member
מה שונה 15 מ-1? חחח

השרדות יותר מזכיר לי את החיים כאן בישראל.. ואין תוכנית ריאליטי שיכולה לשבור את המציאות:)

klod bokevski

New member
ההנאה תלוייה בגישה

אם אתה בא לראות אסטרטגיות,התנהגות תחת לחץ, ניסוי חברתי כזה או אחר-אי אפשר להנות מהישרדות אם אתה בא לראות טלנובלה "זולה" אבל איכותית יותר מהרגיל,עם מתח לגבי מי יעוף הפעם/מי יעיף הפעם/איך ההפקה תציל את דן הפעם/כמה חשוף יהיה החלק האחורי בביקיני של מרינה (כמה קטנים יהיו התחתונים של נועם,בהתאמה) במקרה הזה הישרדות היא תוכנית מצוינת, שמעבירה לי נהדר שעתיים מהשבוע

אתם מדמיינים את הישרדות הפלשתינאית?

בטח זה יכל להיות קטעים חבל על הזמן. שבט פתח ושבט חמאס מגיעים לאי בודד וכשמישהו מודח הוא לא מודח ל"אי המתים" אלא זאת הדחה לאי השאהידים ושם עליו להצליח במשך 3 ימים לספק 72 בתולות חרמניות אש!

respecta1

New member
חחח אין על דן..

מתחמן את כולם שם.. נקווה שלא יחזור לו בהפוכה היום... אה וגם נועם טוב חבל שהועף

KingTino

New member
תוכנית שלא כל כך משכה אותי

היא גם לא ממש מעניינת סתם יותר מדי ראיונות

עגייב

New member
מיצו לדעתי, אחלה תוכנית וכן שירבו תחרויות

עינטוז בכיכובה של מרינה...אפרופו ג'יבארו, ידעתם שהציצי של נעמה מושתל?!

למעלה