הישרדות VIP יצא לדרך

RossieL

Active member
הישרדות VIP יצא לדרך

פרק פתיחה מצוין, בלי יותר מידי התמרחות אלא 'ישר ולענין' כדי שיבינו באמת לאן הגיעו.
והישרדות- כשמה כן היא.
המהלך ש"בישל" סמיון הוא מהלך אסטרטגי ממעלה ראשונה ואם ימשיך כך, אין ספק שהוא מעלה את הקבוצה שלו ליתרון ענק על קבוצת הצהובים (סליחה, עוד לא מצליחה לזכור את שם הקבוצות והמתמודדים כולם).
אין כאן שום דבר שאינו "כשר", שום דבר דריכה על אחרים (חכו חכו, זה יגיע. היזכרו בנעמה קסרי) אלא מהלך גאוני שחסך מהם הרבה אנרגיות והביא להם את הניצחון.
לגבי התנהלות כמה מהמתמודדים:

ישראל
הבחור בא לנצח אבל! כן, יש אבל גדול.
יש דרך ולדעתי הוא הגיע עם קצת Over motivation ונחישות כדי להראות שהוא זה שינהל ת'ענינים.
הוא רוצה את המיליון אבל יש עוד 8 שרוצים ולדעתי בהמשך נראה שינוי.

עידו (גוליבר
הכדורסלן)
וואי, הוא ממש ענק.
וזה יתרון עצום, אבל! במשחק ההישרדות צריך יותר מכוח והוא כבר 'זרק' לסמיון שהוא לא רק על תקן איש הברזל.
זוכרים את שמעון אמסלם (2.04 מ') ומה היה גורלו במשחק?
אז, ללמוד לקח ולא לחזור על טעויות ולהתנהל בתבונה כדי למצות את כל היתרונות מהמבנה הפיזי של עידו אבל לא לשכוח שהוא מתמודד ראוי בפני עצמו.

נאוה בוקר
ווי, כמה בכיינות בפרק אחד ראשון??
מה זה??
במקום לבכות על כך שרוצים להדיח אותך, אגב, מיד כשהגיעו לאי, תעשי מעשים ותוכיחי לכולם שאותך אסור לאבד.
תיזמי, תשתתפי, תהיי חלק.
נאווה, בכנסת ידעת להתלכלך, אז קדימה, קחי את כל הניסיון שלך מהעבר והביאי אותו לקבוצה!

אסי בוזגלו
כל שיכולתי לחשוב עליו הוא מה אשתו חושבת עכשיו בבית כשהיא צופה בו מתחבק עם כל הצעירות החתיכות האלו באי.
ברור שהכל אסטרטגיה (הוא אולי לא העיפרון הכי חד בקלמר, אבל בהחלט יש לו חוד [
] ) ועדין, הרי רעייתו מאד דאגה מכך שיישן כפיות עם איזו בחורה צעירה וחטובה שם ביער.

דנה רון
דנה הבינה בדיוק לאן היא מגיעה והיתה מוכנה נפשית למשחק.
האמנם?
כי בקושי הראשון היא התפרקה לרסיסים ובדמעות (תנין?) כבר רצתה לשבור את הכלים ולשוב הביתה.
ורק אני, הצחיק אוי כובע המצחיה שלה עם שיער הבלונד שלא יכולתי להסיר ממנו את עיני כי היא נראתה לי כמו איזה תרנגול פולני??

אילנה אביטל
וואלה, מרגיש לי שאילנה הולכת להיות הפתעת העונה.
מדובר באשה חזקה, שורדת!
אמרו חז"ל: מַיִם שְׁקֵטִים זוֹרְמִים עָמוֹק.
ואילנה? אין ספק שהיא עונה בדיוק על הפתגם.
היא יודעת לקבל מרות אבל גם לחלק הוראות ולהיות אסרטיבית.
בעיני, מובילי הקבוצה הם אילנה וסמיון.
שני אנשים ששתי תכונות עיקריות יש להם:
מנהיגות ויחסי אנוש.

לגבי כל השאר, כרגע עוד אין לי דעה ששווה "ניתוח"
אבל מחכה לפרקים הבאים ועושה לי רושם שזו הולכת להיות עונה מענינת.

דיברגנט חדש

Well-known member
למה "הישרדות" מתעקשת לחקות את "האח הגדול"?

הניסיונות של הפקת "הישרדות" ללבות סכסוכים הובילו להשפלה פומבית של בני ברוכים, שמזכירה יותר פורמט אחר. ישראל מסתמן כמרוויח העיקרי מחילופי השבטים, וליטל כבר נושאת את עיניה לקמפיין שתקבל אחרי סיום

למעלה