מדרג
אוריין - 7 עושה רושם של בחורה חזקה, דוגמנית ישראלית ראשונה לכלי נשק, נקווה שלא תאכזב, כי לדעתי היא יכולה להגיע רחוק במשחק.
אייל - 7 עושה רושם של מתמודד חזק פיזית וגם אסטרטגית, רק שלא ייפול בפח של בת בריתו אלכסה שמתכוונת לנצלו ולרכב על גבו לגמר.
אירה - 9 אולי היחידה שם שיכולה לתת פייט רציני לנעמה, חזקה גם פיזית וגם מנטלית, עם רוח מנהיגות, שדחפה את השבט שלה קדימה במשימת החסינות האחרונה.
אלכסה - 4 ביץ' נצלנית שרוכבת על גברים, בגלל זה גם לא אהבתי אותה במירוץ למיליון, שם רכבה על גבו של הפרטנר שלה למירוץ תרתי משמע, וספק אם אוהב אותה בהישרדות...
אסף - 2 מוקיון עם בדיחות קרש. מזכיר לי את אסי עזר המנחה הבלתי נסבל של הכוכב הבא.
ג'ובאני - 7 מתמודד חזק ואמביציוזי, קצת מגלומן עם חשיבה פחות אסטרטגית, לפחות כמו שזה נראה בפרקים הראשונים...
ג'וזי - 7 נחמד, אהבתי אותו במירוץ למיליון, נקווה שלא יפשל בהישרדות.
דרור - 4 נראה די בוק וקל להשפעה מדי לטעמי.
לונא - 8 אהבתי איך שביצעה את משימת החסינות בשקט ברוגע ובהרמוניה מלאה.
ליהיא - 2 יקירת ההפקה הברורה והבלתי נסבלת. עלק לא יודעת מה זה ברית. מה לעשות שלא נולדתי אתמול וראיתי אותה בפח הגדול 3 וגם שם לא סבלתי אותה. אז היא יכולה אולי לעבוד על פראיירים אחרים, אך לא עלי. סורי, אני כבר מזמן לא קונה לוקשים.
מישל - 7 מתמודד חזק פיזית, השאלה עד כמה הוא טוב אסטרטגית ושליטה בעצבים שלו, ובעיקר כשהוא רעב, כפי שהוא עצמו העיד על עצמו כמה פעמים.
מני - 4 גם כשהוא צודק, הוא לא יודע להתבטא ועושה זאת בצורה מרתיעה שמעוררת אנטגוניזם.
משה - 2 השבט שלו איבדו הרבה זמן בגללו במשימה הראשונה שבגללה נעמה הודחה.
נעמה - 10 המלכה נשארת מלכה
, ומי שרצה אותה מודחת עוד יקבל אותה מנצחת.
עינת - 5 די אמביוולנטי לגביה, למרות שעושה בינתיים רושם של מתמודדת שקולה עם ראש על הכתפיים.
רתם - 4 למרות שהודחה שלא בצדק וגם לא בשכל, כי אם ליהיא באמת היתה חושבת על טובת השבט שלה, היא היתה מדיחה את שמחה ולא אותה.
שמחה - 1 המתמודדת הכי מיותרת, לא רק שהיא לא מתאימה פיזית להישרדות, אלא היא גם לא מבינה בכלל לאיפה היא הגיעה. עלק 'מה אנחנו במשחק?' לא, מה פתאום במשחק, אנחנו בבית קפה, באנו לאכול קוראסונים ולשתות קפה. והיא עוד שואלת 'במה אני שונה ממכם?' בשום דבר, רק בכמה קילו נוספים שצריך להרים ולדחוף ולסחוב על הגב.
שקד - 5 די אמביוולנטי לגביו, נראה מה יהיה איתו בהמשך...