הישרדות VIP - פינת הפופולאריות פרקים 22-24

Seosi

New member
הישרדות VIP - פינת הפופולאריות פרקים 22-24

12. מישל - 1
11. מני - 1.83
10. לונא - 2.66
9. אייל - 3.5
8. שמחה - 3.83
7. אסף - 4.5
6. ג'וזי - 4.66
5 א'. אירה - 6.83
5 ב'. ג'וזי - 6.83

Seosi

New member
מקום שלישי

הוא אולי היריב הכי מסוכן למשחק של נעמה,

עם ממוצע של 7.16,
שקד

Seosi

New member
מקום שני

היא חוזרת לטופ 3,

עם ממוצע של 7.5,
ליהיא

Seosi

New member
ובמקום הראשון...

אין צורך להכביד במילים,

עם ממוצע של 7.83,
נעמה

Seosi

New member
הרשימה

אירה
ג'ובאני
לונא
ליהיא
מני
נעמה
שמחה
שקד

אף אחד לא יוצא מן הרשימה, כיוון שלונא חזרה למשחק לאחר שלה היה את המאובן המוזהב. דירוג נעים ושבוע טוב לכולם :)

Seosi

New member
מדרג

אירה 10 לא מבין מה נטפלים אליה, משחקת את המשחק בצורה מאוד טובה לנוכח מצבה הנוכחי.
ג'ובאני 1 וואו, הגזמת ברמות.
לונא 1 היו לי ציפיות גבוהות ממך מתחילת העונה...
ליהיא 8 היא מראה צדדים יותר אסטרטגיים.
מני 6 לא שאני חושב שהוא שחקן העשור, אבל בפרק האחרון באמת הראו אותו משחק ומנסה לכרות בריתות.
נעמה 10 יש לה עכשיו פסלון חסינות, והמהלך של להדיח את לונא היה מבריק (ואירה גם לקחה בו חלק).
שמחה 4 יש קטעים שהיא מרגיזה אותי, אבל להגנתה, אני לא חושב שכל הרעיונות שלה גרועים, הבעיה זה הביצוע.
שקד 10 עושה כל מה שהוא יכול כדי להישאר, ואמנם הוא לא יצא באור חיובי בפרק האחרון, אני עדיין בעדו ומעריך את זה שהוא ממשיך לשחק חזק.

סטילהוק

New member
מדרג

אירה - 2 אמנם חזקה במשימות אך לגמרי לא משחקת את המשחק ונותנת לאחרים לשחק בה. לא יוזמת כלום, לא מנווטת כלום ואין לה שום סיי בשום דבר. כמו שכבר אמרו לה חבריה לשבט המאוחד, בסה"כ קול צף שאם היא תגיע לגמר היא תגיע אליו כעז.
ג'ובאני - 1 השתן כבר מזמן עלה לו לראש וחושב בטעות שהוא 'הסנדק' ושרק על פיו יישק דבר וכולם שם צריכים להשתחוות לו ולעבוד בשבילו. שלא לדבר בכלל על כך שמשחק גרוע שמונע מנקמה לא מוביל לעולם לניצחון.
לונא - 10 היחידה שמשחקת את המשחק נקי וללא התערבות ההפקה לטובתה. למרות שלא נראית כך, חזקה פיזית ונותנת הכל במשימות, והכי חשוב חושבת עם הראש ולא עם הלב או הרגש. מה שמאפיין שחקנית הישרדות טובה. לא סתם נעמה, ליהיא ואירה רוצות להדיחה, כי הן יודעות כמה היא מסוכנת ושאם תגיע לגמר היא תזכה ברוב הקולות מולן.
ליהיא - 1 יקירת הפקה מובהקת מהיום הראשון שרוכבת על הגב של נעמה, וכנראה שההפקה סידרה שהיא תחזור למשחק רק בשביל להביא את ליהיא הבלתי נסבלת לגמר, כמו שהביאו אותה ליום ה 19. ובמקרה שלה היא גם יקירת ההפקה המובהקת וגם עז מעצבנת.
מני - 4 שורד חזק ומוכשר, אך חבל שמשחק את המשחק עם הלב ולא עם הראש. לא לוקחים את היריבה שלך למקום שעלול להיות בו רמז לפסלון. א-ב בהישרדות.
נעמה - 1 מקבלת יותר מדי עזרה ויתרונות מההפקה מהיום הראשון שלה במשחק, והכי גרוע הם אפילו לא מסתירים את זה או אפילו מנסים להסתיר. אז מה הפלא שהצופים זועמים ונמאס להם... מלכה היא כבר לא בעיניי. שלא לדבר בכלל על החיבור ההזוי שלה לליהיא, אולי בהוראת ההפקה, שמאוד הוריד לי ממנה.
שמחה - 1 השחקנית הכי גרועה במשחק בכל הזמנים. מילא שהיא גרועה במשימות, אך מדובר בעז שהשתן כבר מזמן עלה לה לראש והיא מושפעת יותר מדי מג'ובאני שעל גבו היא רוכבת ואם לא הוא כבר מזמן היתה עפה מהמשחק. שלא לדבר על המשפט המטופש שלה שעדיף להגיע עם נעמה לגמר. ואם היא תזכה היא תהיה הזוכה הכי גרועה ולא ראויה בכל הזמנים של הישרדות ישראל.
שקד - 5 הייתי ונשארתי אמביוולנטי כלפיו, כי מצד אחד הוא משחק את המשחק, אך מאידך הוא נופל שוב ושוב במלכודות שטומנים לו. וגם לא שכחתי לו את הקטעים הרעים כשג'וזי עוד היה במשחק ושניהם שלטו בקנקאי והשליטו טרור על הבנות.

Seosi

New member
כמה נקודות שאני חייב להעלות

1. אני ממש לא מסכים שלאירה אין שום סיי בשום דבר, זה היה הרעיון שלה להדיח את אייל, וגם לה היה חלק בהדחתה של לונא. היא החליטה על דעת עצמה לעברות לברית של נעמה וליהיא ולצאת מהברית של שקד כדי לקדם את עצמה במשחק.
2. מסכים לגמרי לגבי ג'ובאני.
3. אני לא חושב שלונא היא היחידה שמשחקת נקי, יש עוד מתמודדים, והיא עשתה המון טעויות לטמעי שיצדיקו את הזכייה שלה.
4. הדבר היחיד שהפריע לי אצל נעמה זה שהיא הודחה בפרק הראשון ואיך שהיא חזרה אבל כבר כיסינו את זה, אילו עוד עזרות אבל היא קיבלה? ההדחה של לונא הייתה רעיון שלה והצליחה לעשות זאת בלי שום התערבות.
5. תאמין לי ששמחה לא השחקנית הכי גרועה בכל הזמנים חחחח.
6. אף פעם לא הרגשתי ששקד היה זה שהשליט טרור על הבנות, הוא תמיד היה מתון. זה היה פשוט ג'וזי שהתייחס לא יפה אל אירה.

סטילהוק

New member

לי הפריעו הרבה דברים אצל נעמה, למעשה כבר מזמן הבנתי שנעמה זאת בעצם ההפקה, כל מה שנעמה עשתה לאורך כל העונה זאת ההפקה עשתה, מהרגע שהחזירה אותה למשחק באמצעות ליהיא ועינת, ועד הפרק האחרון. שום דבר שנעמה עשתה או אמרה זה לא על דעת עצמה, אלא מנווטת כמו מריונטה ע"י ההפקה שיקירת ההפקה האמיתית זו ליהיא, מהרגע הראשון שלה בעונה ועד האחרון.

זה כל כך שקוף שרק עיוור לא יראה את זה. בגלל זה גם הרייטינג יורד בהתאם, כי לצופים פשוט נמאס שעובדים עליהם, ועוד אפילו מבלי לנסות להסתיר, ההפקה משתינה על הצופים כבר מהמקפצה האולימפית.

מה שמפליא שיש עוד כמה מטומטמים שעוד קונים אחרי כל מה שהם ראו ושמעו את כל מה שההפקה מוכרת להם, וטוענים שהשתן של ההפקה אלא גשמי ברכה.

Seosi

New member
מצטער סטילהוק, אבל אני ממש לא מסכים

שוב, שני הדברים שהפריעו לי במשחק של נעמה הם:
1) החזרה שלה למשחק
2) ההדחה של אסף (למרות שחושבים על זה, זה גם יכל לפגוע במשחק של נעמה אם אסף היה מנצח, כי אז לא היה קול נגדו).

אבל אני לא מסכים שנעמה פשוט יושבת שם ומחכה להוראות מההפקה, אי אפשר גם לומר דבר כזה שאין הוכחות לכך. למה אי אפשר להאמין שנעמה הצליחה לתכנן את ההדחה של לונא כי היא חכמה במקום ישר להגיד שזה בגלל ההפקה? זה פשוט לזלזל באינטליגנציה שלה ולהגיד שהיא לא מסוגלת להוביל מהלכים בעצמה, ואני לא יכול להסכים עם זה.

ובבקשה אל תריבו חחח.

סטילהוק

New member
כי ראיתי מספיק עונות הישרדות בכל הגרסאות בכדי לדעת

כי ראיתי מספיק עונות הישרדות בכל הגרסאות בכדי לדעת מתי עובדים עלי בעיניים ומתי לא. והעונה היא הכל חוץ מאותנטית ואמיתית. שום דבר בה מהיום הראשון לא אמיתי, הכל מבויים ומה שהכי גרוע זה שכל המתמודדים, או לפחות חלקם אף משתפים פעולה עם זה, ושום דבר לא מצדיק זאת, גם לא אם הם כבולים בחוזה דרקוני עם סעיף שתיקה.

בדבר אחד ההפקה צדקה בפרומו שלה לעונה הזאת: עונה כזאת עוד לא היתה. עונה כזאת מושחתת, מכורה מראש ומבויימת עם טונה התערבות בוטה של ההפקה לאורך כל העונה, ובצורה כבר כל כך שקופה ומגעילה ודוחה עד כדי כך שהם כבר מרשים לעצמם פשוט להשתין על הצופים ממרומי המקפצה האולימפית.

Bar EL

New member
מה אתה עונה לו בכלל

הוא נתן 10 ללונא...
למרות שהוא ידוע כבר כאחד שאוהב שחקניות גרועות (לונא, וונטוורת, חאליסי)

סטילהוק

New member
וונטוורת' שחקנית 'גרועה' כמו שאתה שחקן 'טוב'

רק תזכיר לי איפה ומתי שיחקת בדיוק?

וממתי חאליסי שחקנית ולא דמות בסדרה?

ואם כבר מדברם על שחקניות גרועות, לקרוא קווין לליהיא העז שאם לא נעמה וההפקה שהצמידה אותה אליה מתחילת העונה, היתה עפה כבר מזמן הביתה, כי בעצמה מודה שהיא לא מבינה את המשחק, זה הדבר הכי מטומטם שמי שטוען שמבין בהישרדות יכול לעשות.

Bar EL

New member
אם זה כל כך מפריע לך

אז אל תצפה בזה ותפסיק לאכול לנו את הראש

דירוגי-

אירה- 7
ג'ובאני- 3 ממש לא מבין מה הוא רצה מאירה.
לונא- 1
ליהיא- 8 העונה הייתה כ"כ משעממת בלעדיה

מני- 3 אני אתן לו קצת קרדיט כי לפחות הוא הבין את מצבו וניסה לעשות משהו...
נעמה- 10 פשוט מלכה!! לא להאמין שהצליחה לגרום לג'ובאני ושמחה להצביע נגד לונא,
ועכשיו לונא לא תרצה ללכת איתם. בנוסף, ג'ובאני ושמחה רוצים לקחת אותה לגמר, ואני מניח שגם ליהיא ואירה, ככה שהיא במצב ממש טוב כרגע.
שמחה- 5 יש לה הברקות, אבל באמת חשה את עצמה יותר מדי.
שקד- 6 נפל בפח, אבל נעמה עוד יכולה לרצות לעבוד איתו בהמשך.

שלי

שקד ולונא -1
ממש חוצפה שהפקה התחילה לעזור לשניהם במקום לנעמה וליהיא

על לונא לא צריך לפרט מה מעצבן בה אבל זה ששקד חושב שנעמה טיפשה (אני מדברת על שיחה שלו איתה בלילה )זה היה מאוד טיפשי מצדו
אגב דווקא הקטע עם ניסיון להדיח את ג'ובאני לא היה טיפשי בעיני

שמחה ומני -5

אירה - 8

נעמה ליהיא וג'ובאני -10
אבל כן ג'ובאני היה ממש מעצבן בקטע עם אירה כי מה הוא היה מעדיף שהיא תפסול את שמחה או את עצמה ?(אם היא הייתה מחלקת את בחירות שלה בינו לשמחה )

למעלה