מדרג
אורין - 7 אהבי שנלחמה חזק על חייה, גם במשימת החסינות וגם בכלל.
אייל - 3 ירד לי ממנו. מגלומן שמלא בעצמו, זה היה פשוט מביך ופאטתי ברמות.
אירה - 6 די אמביוולנטי לגביה עכשיו שהיא בצד של המיעוט בשבט, בגלל שנעמה הצליחה לשתול לברית הצעירים של קנקאי את המחשבה שהיא בוגדת.
אלכסה - 7 למרות שאני לא ממש אוהב אותה עוד מהמירוץ, עד עכשיו היא משחקת לא רע והיא גם לא רעה בכלל במשימות. שלא לדבר על כך שהיא גם די יפה וסקסית. מה שמקנה לה עוד יתרון על פני שאר הבנות שיעדיפו להשאיר במשחק.
אסף - 2 אני מבין שאולי הביאו העונה על תקן של מוקיון, ואולי בתחילת הפרק הראשון שעוד איכשהו בא לכדי ביטוי, אך הוא שחקן מאוד חלש פיזית ואני גם לא ממש מתרשם ממנו ומבדיחות הקרש שלו, והוא גם נמצא בצד המיעוט בשבט שלו. כך שאני לא רואה אותו מגיע רחוק במשחק.
ג'ובאני - 6 אמנם שחקן חזק פיזית, אך לא אסטרטג גדול, ועצם זה שהוא נדבק לשמחה ולא מבין שהיא נטל על השבט שלו, כמו גם האובר רחמנות שלו על השבט השני, גורמים לי לתהות האם הוא בכלל מתאים להישרדות ומבין לאן הגיע.
ג'וזי - 6 די אבילנטי לגביו, אהבתי אותו במירוץ, אך אחרי שני הפרקים האחרונים וההתנהלות הזחוחה שלו מול חברי שבטו אני כבר לא כל כך בטוח לגביו...
דרור - 1 לוזר ושחקן גרוע. כבר מתחילת העונה הוא לא בא לי טוב ושידר לי וייבים של לוזר פוטנציאלי שלא עושה כלום בשבט שלו וגם לא במשימות, ואפילו בפרק הזה הוא אפילו לא נלחם על חייו במשחק למרות שהשבט השני בחר בו להדחה, לפחות תוכיח ששווה לשבט שלך להשאיר אותך על פני אורין ותן לה פייט במשימת החסינות האישית.
לונא - 8 שחקנית לא רעה בכלל שמסתמנת בינתיים כהפתעת העונה, בעלת כושר מנהיגות, טובה במשימות, אסטרטגית וגם נמצאת בברית של הרוב בשבט שלה.
ליהיא - 1 שחקנית גרועה שלא קולטת איפה וחושבת שהגיעה לחופשה של בטן גב. לא אוהב אותה ואת כל האובר שלה. ונראה לי שבסוף גם לנעמה יימאס ממנה. אני מאוד מקווה שהיא תודח לפני היום ה 19 במשחק ונעמה תקבל את הסופר יתרן הסודי שלה ותעשה בו שימוש נכון להגיע הכי רחוק שאפשר במשחק.
מישל - 6 די אמביוולנטי גם לגביו, למרות שכולו שרירים, הוא לא אסטרטג וקל מאוד למרוח אותו. ועל פי עדותו שלו עצמו הוא נוטה להתרגז כשהוא רעב, ודי נלחץ במצבי לחץ שצריך לחשוב ולפעול מהר.
מני - 4 די נרגע עם האגרסיביות והפה הגדול שלו אחרי שכמעט הודח. אך אני ממש לא אתפלא אם בקרוב יחזור שוב לסורו...
נעמה - 10
המלכה נשארת מלכה, ועושה רושם שהיא די שולטת בשבט החדש שלה, ודי מכתיבה את צעדיהם והחלטותיהם. כל הכבוד לה שהצליחה לגרום לשבט השני להדיח בדיוק את מי שרצתה, למרות שבעיניי הוא דווקא היה אחד הלוזרים של קנקאי ולא היווה שום איום. אך כמו שנקרא הפרק, הקונצרט של נעמה, כך בדיוק זה נראה.
עינת - 5 די אמביוולנטי לגביה, התחלה עשתה רושם לא רע בכלל, אך ההתנהלות שלה בפרק האחרון לדעתי די חיסלה את ברית הבנות הסודית שלה עם נעמה, ועכשיו שהיא נמצאת בצד המיעוט בשבטה, אם קנקאי ימשיכו להפסיד לא בטוח שהיא תגיע רחוק במשחק.
שמחה - 1 שחקנית פשוט מיותרת שאין לה מה לחפש בהישרדות. לא מבין איך שבט איפוגו לא הדיחו אותה ראשונה וליהיא העדיפה להדיח את רותם על פניה. הרי הסיבה היחידה ששבט איפוגו זכו במשימתהחסינות האחרונה היתה אך ורק בגלל ששמחה קיבלה פטור מלהשתתף בה, כי אני לא רואה שום סינריו שהם היו מצליחים בכלל במשימה ביחד איתה, שלא לדבר על השלב האחרון של לעמוד כולם על אותו עמוד עם משטח עגול צר שתקוע בתוך המים. וכבר בפרומו לפרק הבא שישודר מחר רואים שלחברי השבט שלה מתחיל לרדת האסימון לגבי זה שהיא נטל ומכשול עבור השבט שלהם, ולא נכס.
שקד - 6 גם לגביו אני די אמביוולנטי, כשמצד אחד הוא בברית הרוב ואסטרטג, אך מצד שני לנעמה היה מאוד קל למרוח אותו ולהשתיל בראשו שאירה בוגדת.