הישרדות VIP - פינת הפופולאריות פרקים 6+7

Seosi

New member
הישרדות VIP - פינת הפופולאריות פרקים 6+7

16. דרור - 1 (אני לא זוכר מישהו שאי פעם קיבל 1 עגול פה..)
15. אייל - 1.25 (
ירד ב-11 מקומות)
14. מני - 1.37 (
עלה ב-2 מקומות)
13. מישל - 1.75 (
ירד ב-6 מקומות)
12. אסף - 2.75
11. אירה - 3.37 (
ירדה ב-5 מקומות)
10. עינת 3.87 (
ירדה ב-7 מקומות)
9 א'. ג'ובאני - 4.25
9 ב'. ג'וזי - 4.25
9 ג'. שמחה - 4.25
6. אורין - 4.75 (
עלתה ב-8 מקומות)
5. לונא - 5.6 (
עלתה ב-8 מקומות)
4. שקד - 6.87

והטופ 3...

Seosi

New member
מקום 3

היא מחזיקה בחצי הפסלון חסינות של איפוגו.

עם ממוצע של 7.12,
אלכסה

Seosi

New member
מקום 2

היא עדיין מאוד נרגשת להיות כאן,

עם ממוצע של 7.25,
ליהיא

Seosi

New member
ובמקום הראשון...

הממוצע אומנם ירד, אך עדיין נשארת במקום הראשון,

עם ממוצע של 9.25,
נעמה

Seosi

New member
הרשימה

אורין
אייל
אירה
אלכסה
אסף
ג'ובאני
ג'וזי
לונא
ליהיא
מישל
מני
נעמה
עינת
שמחה
שקד

זהו הפעם האחרונה שתוכלו לדרג את עינת. יש לדרג עד יום רביעי (27/03) שעה 21:00

שיהיה שבוע שקט לכולנו :)

שלי

אורין -5
אייל -1
אירה -7
אלכסה -5
אסף -3
ג'ובאני-10
ג'וזי-6
לונא-2
ליהיא-10
מישל-1
מני-1
נעמה-5
עינת-10
שמחה-8
שקד-1

NP23

New member
חבל

לשקד הגיע מקום ראשון או לפחות טופ 3 על ההדחה הקודמת. איפוגו לא היו קשורות בכלל .בכל אופן .
&nbsp
אורין 6 מעולה. אל תשתקי להם! ומה הייתה אמורה לעשות? להגיד לא לברית ולעוף?
אייל 1
אירה 9 אני בנתיים אקח את זה כאילו היא מנסה לשמור על עצמה ולא לצאת מהברית , אפילו הורידה את האגו. אני גם אוהב את זה דווקא שהצביעה עינת כי במילא אין לה קולות . לא הלכה עם הראש בקיר וכן ניסתה להשאר בתמונה. הבעיה שג'וזי מחורפן.
אלכסה 7 עד עכשיו היית שקטה חבל
אסף 1
ג'ובאני 1 בלתי נסבל
ג'וזי 7 אם היה שומר על אירה רדומה וסומכת עליו כמו תחילת הפרק היה מקבל 10. הוא הביא על עצמו את זה שליהיא חשפה אותו בכך שהתגרה בה. והמשיך להבהיר לאירה במועצת שבט כמה לא סומך עליה. הוא חייב להרגע וכמו שנעמה כבר אמרה לו..זיפ איט. למה גם לספר את כל הברית שלך כל הזמן ?
7 זה נטו כי בסופו של דבר עוד בשליטה מוחלטת
לונא 9 במצב חברתי הכי טוב בשבט
ליהיא 1 נכון שהגיע לג'וזי אבל היא הגזימה.
מישל 1
מני 1
נעמה 10 השקר שלה ממש סיבך את קנקאי
עינת 1 כאילו עשתה הכל בכוונה שזה יהיה היא ולא אסף
שמחה 1
שקד 10 מלך , חבל שג'וזי הורס לו

Seosi

New member

שקד הרבה יותר מתון מג'וזי, אני ממש לא מסכים שג'וזי עושה את הכל. אני כן אתן לו קרדיט שהוא שיחק יותר אסטרטגי, אבל לשקד היה גם חלק גדול מן ההדחה של דרור כדי לחזק את הברית שלו ואת מעמדו בשבט. הוא שחקן חברתי הרבה יותר טוב מג'וזי, וזה הוכח בפרק 6 לפי דעתי.

NP23

New member

מה שג'וזי עושה זה בעיקר את כל הבלאגן. הוא בעצמו אומר לך שההחלטות של כל ה3.
שקד הראשון שהביא את זה שאורין יכולה להיות טובה להם ואם ישאירו אותה היא חייבת להם.
לגבי ההדחה של עינת הם טוענים שזו החלטה של לונא , בכל אופן כמו שסאוסי אומר שקד הרבה יותר חברתי ומתון וגם מנסה לשמור על הכל בסוד . הדבר היחיד שג'וזי יזם ולא שקד זה עם הפסלון, וזה בעיקר כי הוא זה שהיה בבקתה . אבל גם בזה שקד היה מי שלקח את הפסלון. אני בשמחה הייתי נותן קרדיט ו10 לשניהם אבל הסברתי למה לג'וזי ממש לא מגיע גם לא 9 . הוא עושה הרבה בעיות לברית. והוא גם יהיה המטרה הראשונית כשירצו להוריד אותם.

Seosi

New member
מדרג

אורין 6 אני לא מבין את האנטיגוניזם שהיא מעוררת, היא נראית בנאדם נחמד והיא לא צריכה להתנצל על זה שהיא משחקת.
אייל 1 אין לי כל כך מה להוסיף חחחח.
אירה 10 מגיע לה על הפרק הזה, הבינה שהיא בחוץ ועשתה כל מה שיכלה להדיח את אורין, אוהב את הצד האסטרטגי שלה ושתמשיך לשחק כך.
אלכסה 8 הצליחה לסדר לעצמה ברית סודית עם ג'וזי ושקד, אבל דיברה יותר מדי במשימת החסינות.
אסף 2 הוא ממש נחמד אבל לא משחק את המשחק.
ג'ובאני 6 הוא עדיין נחמד ולא משחק רע עד עכשיו.
ג'וזי 5 נטו על זה שחושב אסטרטגי, אבל אין משחק חברתי, ואני ממש לא מרגיש בנוח שהוא מדבר שצריך "לאלף" את אורין.
לונא 10 אני חושב שהפרק הזה הבהיר שהיא משחקת מעולה וחושבת כמה צעדים קדימה ואיך זה ישרת אותה.
ליהיא 7

מישל 1 עדיין לא יוצא לי מהראש הנאום הזה שלו בפרק הרביעי.
מני 2 נקודה אחת על משימת החסינות.
נעמה 10 באמת שמשחקת מעולה כרגע.
עינת 1 התאכזבתי כי ציפיתי ממנה לכך-כך הרבה, ועוד חשבתי שהיא הייתה במצב טוב בשבט, לא ברור לי למה היא זרקה את הברית שלה עם נעמה?
שמחה 4 היא בנאדם מאוד נחמד, אבל אני רוצה לראות אותה משחקת יותר מאשר לשמוע את סיפורי חייה.
שקד 10 ממש מגיע לו להיות בטופ 3.

הדירוג שלי-

אורין- 2
אייל- 1
אירה- 5
אלכסה- 9 שיחקה אותה
אסף- 3
ג'ובאני- 7 בטח בפרק הבא הוא יעצבן אותי
ג'וזי- 3
לונא- 8 משחקת טוב בינתיים
ליהיא- 9
מישל- 3
מני- 1
נעמה- 10
עינת- 7 למרות שהתחילה לעצבן, רציתי שתישאר עוד קצת...
שמחה- 7
שקד- 7

Bar EL

New member

אורין 5
אייל 3 כי צדק עם שמחה הסתומה
אירה 4 ממש לא מבין למה משבחים אותה, היא אומנם הצביעה עם הרוב אבל התנהגה כמו תינוקת לאורך כל הפרק וברור שהיא לא מבינה את המשחק (כמו 90% מהם)
אלכסה 10 דה קווין
אסף 3
ג'ובאני 1 דיי נמאסת
ג'וזי 9 דפוק אומנם אבל משחק את המשחק
לונא 8
ליהיא 2 משעשעת אבל ממש הרסה
מישל 1 לך מפה
מני 1
נעמה 10 דה קווין
עינת 1
שמחה 1
שקד 10 המנצח של העונה?

Seosi

New member

בפרק הדחה של דרור, אירה די עצבנה אותי ולא אהבתי את איך שהיא דיברה אל אורין ודי התנהגה בצורה מתחסדת. יחד עם זאת, אני מרגיש שהפרק היא יותר פעלה אסטרטגית ושיחקה יותר ממה שהיא שיחקה בעבר. אני לא חושב שהיא סתם הצביעה עם הרוב כי היא כן ניסתה להדיח את אורין. אני ממש לא חושב שהיא משחקת מושלם וגם לא מנסה לרמוז כך, אבל אני חושב שהיא יותר התחילה לשחק מהפרק הזה. פשוט הייתה לי תחושה שזאת הייתה נקודת מפנה בשבילה והיא מתחילה להבין עכשיו יותר שהיא במשחק. כמובן שיכול להיות שאני טועה, צריך לראות את הפרקים הבאים כדי לשפוט יותר נכון, זה פשוט הרושם שהיה לי מהפרק האחרון ולכן נתתי לה 10

Bar EL

New member
לך ולנדי

יכול להיות שהגזמתי איתה, אבל מה שקיבלתי ממנה בעיקר בפרק שאחרי ההדחה הוא חוסר הבנה של המשחק וחפירה יותר מדי על עניין הברית החדשה עם אורין, לדעתי הייתה צריכה להתקדם ולקבל את זה ישר ולנסות לעשות מהלכים בשקט.
כן יפה שהצביעה עם הרוב אבל זה היה מטופש אם לא (סטייל וונדי)... נראה איך תהיה בפרקים הבאים.

Seosi

New member

אני חושב, שכמו שאמרת, שאירה ורוב המתמודדים לא ראו את הישרדות לפני, וזה בא לידי ביטוי בהתנהגות שלהן. אירה כנראה נפגעה שהוחלפה בברית על ידי שקר שהומצא עליה. שוב, אני לא מכתיר אותה כמלכת ההישרדות החדשה או משהו כזה, אבל אני חושב שהיא הבינה פה שהיא צריכה לשנות כיוון למשחק שלה וכך זה בא לידי ביטוי בפרק האחרון. באמת צריך לראות איך יהיו הפרקים הבאים.

NP23

New member

אתה יודע שאני לרוב איתך וגם באמת אהבתי את הדירוג,
אבל בנוגע לאירה לא הרגשתי שהתבכיינה . בין אם אתה מבין את המשחק או לא , זה מבאס לדעת שהברית פנתה נגדך בגלל משהו שלא קרה!! אז היא ניסתה לגרום להם להתחרט וגם להוכיח להם שהיא כן עדיין איתם כדי שהברית תמשיך.
היה לה חשד בצדק, שאורין תפסה את מקומה אז במקביל ניסתה לבשל לה הדחה , ודווקא לא הייתה אימפולסיבית כמו שחשבתי והרחיקה לכת להדיח את ג'וזי.
ושהבינה שלא יילך , הצביעה נכון ולא הלכה עם הראש בקיר. אז כן כמו שסאוסי אמר היא לא גאון הדור אבל היא התחילה לשחק .

סטילהוק

New member
מדרג

אורין - 4 די אמביוולנטי לגביה, ובעיקר עם הרומן המתוקשר החדש שהתחיל על האי... כי אף פעם לא רואים בעין טובה זוגות בהישרדות.
אייל - 1
אירה - 7
היחידה שיכולה לתת שם פייט אמיתי לנעמה. אבל אין לה עם מי לעבוד בשבט שלה הרוב מטומטמים שהרבה זמן לא ראינו כאלה...
אלכסה - 3 ביץ' היתה וביץ' נשארה, ידעתי למה אני לא סובל אותה עוד מהמירוץ.
אסף - 1 כמו שמחה, בעיניי לפחות, שחקן מיותר.
ג'ובאני - 4 לא מובנת לי בכלל התעקשותו להשאיר את שמחה שהיא נטל רציני על השבט שלו בכל המשימות, והערב אף ראינו עד כמה. למעשה המשימה היחידה שבה הם זכו היתה כשהיא קיבלה פטור מלהשתתף בה כי ההפקה ידעה שאם היא תשתתף הם יפסידו מול קנקאי. אתה בפאקינג הישרדות, לא בפח הגדול. וכאן זמן יכול לעשות את ההבדל בין הפסד לניצחון. ולא נראה לי שהוא קולט את זה עדיין. או שהוא באמת סתם מתחסד...
ג'וזי - 1 שחקן גרוע, חמום מוח וטיפש שרק חושב שהוא חכם. אהבתי אותו במירוץ, אבל הישרדות חושפת את פרצופו המכוער, זה שבמירוץ הוא הצליח להסתיר די יפה. נעמה המלכה עושה לו ולשקד בית ספר. ועוד בכלל מהשבט היריב... ואחרי הפרק האחרון ששודר הערב ירד לי ממנו לגמרי ואשמח אם יודח. ובעיקר אם נעמה תהיה זו שתדיח אותו.

לונא - 6 שחקנית לא רעה, לא שורפת גשרים עם אף אחד, שקולה, לא מתלהמת, ולא נופלת בפח של נעמה כמו שני הבנים בברית שלה.
ליהיא - 1 שחקנית מאוסה, ובעיקר בגלל שברור ורק צריך להיות רשום מעליה באותיות לבנה נוצצות שהיא לגמרי יקירת ההפקה והעורך הפח הגדול רועי עוז.
מישל - 5 שחקן בינוני, פיזית אין בעיה איתו, הבעיה איתו היא אסטרטגית. ועכשיו עם הרומן המתוקשר החדש שהתחיל על האי, לא יודע לאיפה זה יוביל אותו...
מני - 4 הקטע שהוא לא הפסיק ליפול למים במשימת הבלנס עם האותיות היה מביך ברמות, ואיזה נפילות...
נעמה - 10 המלכה נשארת מלכה, והיא בהחלט יכולה לעשות שם לכולם בית ספר להישרדות, ולכן גם בכלל לא אתפלא אם היא תזכה שוב, מול כזאת חבורה של 'יוצלחים'...
עינת - 1 שרפה את עצמה כבר במועצת השבט הקודמת, לפני זו שבה הודחה. ולכן נעמה גם לא התרגשה מהדחתה, כי הבינה שבגדה בה ובברית שלהן.
שמחה - 1 אחת השחקניות הכי מיותרות שהיו בתולדות הישרדות הישראלית. אבל עכשיו אחרי הערבוב ספק רב שתשרוד, כי רוב השבט החדש שלה בעד להדיחה. וגם הבנות מאיפוגו יעדיפו להדיחה שלא תהווה להן נטל במשימות הפרס והחסינות, מאשר לוותר על שחקנים חזקים בשבט המעורבב.
שקד - 2 להזכירכם הערבוב של נעמה את שבט איפוגו התחיל דווקא בו, הטיפש הזה קנה את השקר שמכרה לו נעמה על הברית של אירה עם דרור בלי בכלל למצמץ או לפקפק באמינות הדברים. שלא לדבר ע כך שהוא אפילו לא טרח לבדוק איתה עצמה אם זה נכון, וישר רץ לחברו חמום המוח הטיפש וסיפר לו, ומשם שבט איפוגו כולו נפל ברשתה של המלכה. אז שחקן טוב הוא ממש לא ורחוק מאוד מלהיות כזה, אם ככזאת קלות אפשר לערבב אותו, ועוד מהשבט היריב. ועדיין אני מעדיף אותו על ג'וזי, כי הוא לפחות לא חמום מוח כמוהו.

זה ממש לא נכון מה שכתבת על שמחה

רק במשימה אחת היא לא השתתפה
בשאר המשימות היא השתתפה והם הפסידו רק באחת
זה יוצא שבשתי משימות פרס ושתי משימות הדחות הם ניצחו למרות שהיא השתתפה בהן
אז דברייך לא נכונים בכלל
אגב אם מישל היה עומד במקום שמחה נראה לך שמני היה מצליח לעבור אותו ?

סטילהוק

New member
קודם כל אל תשכח לשים
בכותרת תגובתך

ועכשיו תגיד לי באיזה משימות פיזיות שמחה השתתפה שקנקאי ניצחו בהם? ולא, במשימה כמו להרים את אלכסה שתוציא את המספרים עם האותיות ולהרכיב את המשפט הארוך לא היה שום בעיה עם שמחה כמשתתפת בה. כי זאת לא משימה שהיא בכלל פקטור בה. אבל נראה לך למשל שהם היו יכולים בכלל לזכות במשימת החסינות שהיו צריכים להעביר שתי בנות על עמודים אנושיים במים ואז שכולם יעמדו על העמוד האחרון עם המשטח העגול הצר 10 שניות מבל ליופל למים עם שמחה היתה משתתפת בה ולא מקבלת פטור מסתורי שהתאדה כמה שניות אחר כך? עובדה שבכל המשימות הפיזיות שקנקאי ניצחו את איפוגו שמחה לא השתתפה בן, החל עוד מהמשימה הראשונה שבה נעמה מאיפוגו הודחה, שבה הם עצמם בחרו להושיב אותה על הספסל.

למעלה