מדרג
אורין - 4 די אמביוולנטי לגביה, ובעיקר עם הרומן המתוקשר החדש שהתחיל על האי... כי אף פעם לא רואים בעין טובה זוגות בהישרדות.
אייל - 1
אירה - 7 היחידה שיכולה לתת שם פייט אמיתי לנעמה. אבל אין לה עם מי לעבוד בשבט שלה הרוב מטומטמים שהרבה זמן לא ראינו כאלה...
אלכסה - 3 ביץ' היתה וביץ' נשארה, ידעתי למה אני לא סובל אותה עוד מהמירוץ.
אסף - 1 כמו שמחה, בעיניי לפחות, שחקן מיותר.
ג'ובאני - 4 לא מובנת לי בכלל התעקשותו להשאיר את שמחה שהיא נטל רציני על השבט שלו בכל המשימות, והערב אף ראינו עד כמה. למעשה המשימה היחידה שבה הם זכו היתה כשהיא קיבלה פטור מלהשתתף בה כי ההפקה ידעה שאם היא תשתתף הם יפסידו מול קנקאי. אתה בפאקינג הישרדות, לא בפח הגדול. וכאן זמן יכול לעשות את ההבדל בין הפסד לניצחון. ולא נראה לי שהוא קולט את זה עדיין. או שהוא באמת סתם מתחסד...
ג'וזי - 1 שחקן גרוע, חמום מוח וטיפש שרק חושב שהוא חכם. אהבתי אותו במירוץ, אבל הישרדות חושפת את פרצופו המכוער, זה שבמירוץ הוא הצליח להסתיר די יפה. נעמה המלכה עושה לו ולשקד בית ספר. ועוד בכלל מהשבט היריב... ואחרי הפרק האחרון ששודר הערב ירד לי ממנו לגמרי ואשמח אם יודח. ובעיקר אם נעמה תהיה זו שתדיח אותו.
לונא - 6 שחקנית לא רעה, לא שורפת גשרים עם אף אחד, שקולה, לא מתלהמת, ולא נופלת בפח של נעמה כמו שני הבנים בברית שלה.
ליהיא - 1 שחקנית מאוסה, ובעיקר בגלל שברור ורק צריך להיות רשום מעליה באותיות לבנה נוצצות שהיא לגמרי יקירת ההפקה והעורך הפח הגדול רועי עוז.
מישל - 5 שחקן בינוני, פיזית אין בעיה איתו, הבעיה איתו היא אסטרטגית. ועכשיו עם הרומן המתוקשר החדש שהתחיל על האי, לא יודע לאיפה זה יוביל אותו...
מני - 4 הקטע שהוא לא הפסיק ליפול למים במשימת הבלנס עם האותיות היה מביך ברמות, ואיזה נפילות...
נעמה - 10 המלכה נשארת מלכה, והיא בהחלט יכולה לעשות שם לכולם בית ספר להישרדות, ולכן גם בכלל לא אתפלא אם היא תזכה שוב, מול כזאת חבורה של 'יוצלחים'...
עינת - 1 שרפה את עצמה כבר במועצת השבט הקודמת, לפני זו שבה הודחה. ולכן נעמה גם לא התרגשה מהדחתה, כי הבינה שבגדה בה ובברית שלהן.
שמחה - 1 אחת השחקניות הכי מיותרות שהיו בתולדות הישרדות הישראלית. אבל עכשיו אחרי הערבוב ספק רב שתשרוד, כי רוב השבט החדש שלה בעד להדיחה. וגם הבנות מאיפוגו יעדיפו להדיחה שלא תהווה להן נטל במשימות הפרס והחסינות, מאשר לוותר על שחקנים חזקים בשבט המעורבב.
שקד - 2 להזכירכם הערבוב של נעמה את שבט איפוגו התחיל דווקא בו, הטיפש הזה קנה את השקר שמכרה לו נעמה על הברית של אירה עם דרור בלי בכלל למצמץ או לפקפק באמינות הדברים. שלא לדבר ע כך שהוא אפילו לא טרח לבדוק איתה עצמה אם זה נכון, וישר רץ לחברו חמום המוח הטיפש וסיפר לו, ומשם שבט איפוגו כולו נפל ברשתה של המלכה. אז שחקן טוב הוא ממש לא ורחוק מאוד מלהיות כזה, אם ככזאת קלות אפשר לערבב אותו, ועוד מהשבט היריב. ועדיין אני מעדיף אותו על ג'וזי, כי הוא לפחות לא חמום מוח כמוהו.