מדרג
אורין - 5 די אמביוולנטי לגביה, כי כשהיא רוצה היא יודעת להילחם טוב מאוד ולתת פייט רציני, וגם ראינו שלא קל לערבב אותה, אבל לפעמים היא נופלת על דברים טיפשיים, כמו שהיא עצמה מעידה על עצמה וראינו את זה בהתחלה.
אייל - 2 פוץ שרירני שמחזיק מעצמו, ולא אתפלא כלל אם יגלה שהוא המודח הבא.
אירה - 8 אוהב את רוח הלחימה שלה, אך לא אוהב את חוסר האונם שלה מול ג'וזי. היא כאילו מבטלת את עצמה מולו, והיא כל כך הרבה יותר שווה ממנו בכל אספקט אפשרי. פיזי, מנטלי, אסטרטגי ומוסרי. אשמח לראות אותה מובילה ברית בנות בהמשך העונה.
אלכסה - 6 ביץ' היתה וביץ' נשארה, אך לפחות היא נלחמת.
אסף - 1 שחקן מיותר, ואפילו הוא ניצח את שמחה, טוב, זאת לא ממש חכמה גדולה לנצח אותה.
ג'ובאני - 2 ירד לי ממנו לגמרי בגלל האובססיה שלו להשאיר את שמחה במשחק בכל מחיר. אתה בפאקינג הישרדות, לא בפח הגדול. תתעורר.
ג'וזי - 1 ספורטיבי הוא ממש לא, ולא משנה כמה יטען שהוא כן. היחס שלו לאירה שלא עשתה לו כלום פשוט מחפיר. שמעתי שאימו נהגה להצליף בו עם שוט, כנראה הגיע לו אם היה כזה מרושע גם כילד.
לונא - 8 שחקנית טובה פיזית ואסטרטגית, בינתיים עושה רושם כפייבוריטית רצינית מול נעמה.
ליהיא - 1 מעצבנת היתה ומעצבנת נשארה, אני רק מחכה ליום הדחתה.
מישל - 4 נכשל במשימה פיזית שאמורה להיות הצד החזק שלו, ועוד מול ג'וזי.
מני - 2 אפילו לעלות על הגליל המסתובב הוא לא מסוגל בלי ליפול למים.
נעמה - 7 הפעם התנהגה כמו ביץ' ועיצבנה אותי עם המעילים, היא יותר מדי נסחפת עם הטמטום והדרמות של ליהיא המעצבנת והבלתי נסבלת.
שמחה - 1 די מיצינו, לא מתאימה לתוכנית כמו הישרדות, ושום התקרבנות לא תעזור לה.
שקד - 4 הברית שלו עם ג'וזי מוציאה אותו לא טוב, כמו זנב לשועלים. ועדיין הוא עדיף בעיניי משותפו לברית חמום המוח וחסר הטאקט.