הישרדות VIP - פרק 10

דעתי על פרק

צפוי נאווה פרשה בשביל להציל את הילד עם הלב הזהב ונתינה והדאגה לכולם ליטל וניקול הפאפי של ישראל ישראל אין לי יותר מה להגיד עליו עידן וסמיון לא דיברו יותר מידי במועצה הזאת וירדן וקוזיקרו ניסו להסביר לישראל שהוא לא המפקד על האי ולא ממש הצליחו בזה אילנה יצאה ממש מביכה ועלובה עם חיבוק לישראל בסוף מתי רשת יפסיקו עם עונות הוי איי פי האלה נמאס מזה כול העונה כזאת יותר גרועה מהקודמת ומביכה

nadav1919

New member
ליטל איומה בעיניי

יכלה להגיד לקוז'יקו "You know what, I can get loud too" ....

NP23

New member
העונה הקודמת דווקא הייתה טובה .

בעונה הזאת החליטו שסכסוכים וצעקות צריך להיות החלק המרכזי בתכנית... וזה אפילו לא נעשה בצורה מבדרת . הליהוק גרוע ביותר.. 2 פרישות ב4 מועצות שבט זה פשוט עצוב ביותר. זוהר ואילנה בנתיים הרוויחו בענק, איך שזה נראה , לפני המיזוג עוד ימצאו את עצמם מתחרים כדי לחזור רק מול עצמם ובני ברוכים .

סטילהוק

New member
לקרוא לצ'יקמוק הזה ששודר אמש "פרק" זו פשוט בדיחה

בחיים לא היה דבר כזה בהישרדות ששודרה רק מועצת שבט. בשביל זה משכו אותנו עד לשבת? הרי גם ככה לא היתה שום הדחה, כי נאווה פרשה (כאילו שהפרומו לא חשף שזה מה שעומד לקרות). אז יכלו לשדר לנו את זה כבר ביום שלישי בערב ובשבת לשדר פרק חדש מלא. כבר ברגע שראיתי שזה מתחיל ישר בהליכה למועצת שבט היה ברור לי שזה לא הולך להיות פרק מלא של הישרדות. כי אף פעם לא התחיל פרק של הישרדות במועצת שבט.

jordi2006

New member
זה כן כבר קרה.

אבל זה לא הופך את זה לבסדר. אני מסכימה שזו בדיחה והיא על חשבוננו. פרק של 20 דקות כשמכינים אותך לזה כל החיים זה בדיחה. כל מה שיש לי להגיד זה תודה לאל שנאוה הלכה, אם אנחנו לא יכולים להיפטר מישראל, לפחות שילך מישהו שקרוב אליו (ומעריץ את האדמה שהוא דורך עליה). ליטל וניקול שתי זוועות, הוא סובב אותן ואת נאוה על האצבע הקטנה שלו, זה היה מחזה קשה לצפייה אתמול. כל מה שהן יודעות לעשות זה ללעוג, לגלגל עיניים ולהביך את עצמן. מביך מביך מביך. חבל שהקולות השפויים שהם עידן, עידו וירדן צריכים להישאר עם הגועל נפש המהלך הזה בשבט.

למעלה