יכל להיות מגניב המהלך על אייל ,
שהוא אפילו לא לקח בחשבון,
אבל הגיע זמנה של אלכסה שהיא אחת השורדות שהכי הביאה על עצמה את ההדחה שלה אי פעם.
אני בטוח שיש גם דברים שלא ראינו או לא יכולנו להרגיש רק מלהסתכל מהצד . כי שמישל זורק משימה אנשים סולחים לו בלי למצמץ (מצחיק שדיברתם על זה כמשהו רע ששמחה סולחת לו על זה .. זה טוב שהיא מסוגלת להבין את המהלך שלו בלי להתלהם)
אבל שאלכסה רק אומרת אל תתנו להם פירות... היא השטן..
גם נעמה הייתה נגד להאכיל את השבט השני ולא קיבלה אחוז מהשנאה הזאת..
 
בהתחלה חשבתי שיש לה סיכוי אמיתי להגיע לגמר אבל היא הגזימה ביחס שלה לאנשים ..מודה שלא ריחמתי עליה , אם כי זה די עצוב שהיא לא לחלוטין מודעת לעצמה .
 
ממש לא מבין סאוסי למה אמרת ששמחה הגזימה בדיבור אליה, היא אמרה את הדברים הכי כמו שהם . מישל התלהם קצת וצעק כהרגלו אבל גם לא אמר דברים נוראיים ,להגיד כפויית טובה זה לא קללה , ואני הכי מבין למה הוא הרגיש את זה ממנה ..
 
כן מעריך את המחשבה על המהלך שרצתה לעשות ובמובן מסוים זה יכל לעבוד , אייל יכל ליפול בפח הזה (כל הכבוד לו שהוא בכל זאת הצביע נגדה ובכלל, שתפס מרחק ממנה כי הבין שהיא מזיקה לו, אני מתחיל ממש להיות בעדו)
אבל!!
אני לא מבין למה לא היה הרבה יותר הגיוני מצידה, לנסות למשוך את אייל איתה שיצביע נגד שמחה ,
או את שמחה נגדו, למה את רוצה ללכת לקרב אש נגד הבן אדם שלימד אותך ונגד הבן אדם היחיד במשחק שבעדך..
המהלך שרצתה לעשות יוצר בכל מקרה 3-3-1 אז זה לא חייב להיות אייל, כי גם אם היה מצליח לה להדיח אותו, היא עדיין תתקשה למצוא עם מי לעבוד בהמשך.
אם היתה אומרת ללונא ואירה שישימו איתה קולות נגד שמחה,
אז גם היה לה אתגר אש שהיא מנצחת בו על עיוור , וגם אייל היה עדיין אופציה לעבוד איתה באיחוד, מה ששמחה כנראה בחיים לא תהיה. לדעתי אלכסה היתה מונעת מפגיעה אישית מאייל, גם במועצת שבט היא היתה עסוקה בלהשתלח בו מה שסותר את הרעיון שלה שלא יצביע נגדה. אני שונא ששחקנים מתמסכנים ומתקרבנים במועצה, אבל זה לגמרי מה שהיתה צריכה לעשות כדי להשיג את אייל, אבל האגו היה חשוב לה יותר ,לצאת עם הראש מורם. אז לא באמת כזה מעריך את הנסיון שלה .