הישרדות VIP - פרק 25

Seosi

New member

המכירה הפומבית הייתה cringeworthy, בעיקר בגלל הבדיחות של גיא. בכל מקרה, שמחה כבר ממש מגזימה, במיוחד איך שהיא מתייחסת אל לונא ושקד. ואני לא מבין איך אנשים עדיין אומרים לה שיש לה משחק חברתי חזק? אפילו ג'ובאני ניסה להגיד לה איך זה נראה מהצד ולא הצליח. אבל אני לא בטוח עם המהלך של להדיח את שמחה הוא נכון, למרות שהיא כבר ניסתה להדיח את ליהיא. אבל אז הולך להיות מצב שאירה, ליהיא ונעמה בצד אחד ולונא, מני ושקד בצד שני, בעוד שג'ובאני יהיה באמצע, ואני לא אדע אם מי הוא ירצה ללכת במידה ושמחה תודח, ואם היא עוד תחזור עם הפסלון המוזהב אז בכלל. למרות שמצד שני צריך לפרק את הברית של ג'ובאני ושמחה. קצת אירוני שלונא התנשאה על ליהיא בבקתת המשא ומתן, אבל שיהיה.

וצריך גם לתת קצת קרדיט למני שקנה את צמיד הוטו, הוא מראה שהראש שלו כן במשחק.

סטילהוק

New member
יכול מאוד להיות...

יכול מאוד להיות שנעמה לא סגרה עם ההפקה שהיא תגיע לגמר העונה, אלא נשכרה על די ההפקה רק בכדי להיצמד לליהיא יקירת ההפקה המעצבנת והכל כך שקופה העונה, שממש לא פלא שהיא מרשה לעצמה לקלל את גיא המנחה ולצפצף על כל חוקי המשחק, כולל על חוקי המכירה הפומבית שלו, ולשמש כמדריכה והשמרטפית של ליהיא, בכדי לוודא שהיא תגיע לגמר, כי אין לי בכלל ספק שמטרת ההפקה העונה היא שליהיא ורוב הסיכויים שגם שמחה יגיעו לגמר. זה כל כך שקוף לאורך כל העונה, איך כל פעם ההפקה יוזמת משהו חדש שמציל אותן מהדחה, ובגלל זה ההפקה עשתה הכל העונה ששתיהן יגיעו עד לשלב הזה. והרי כבר ראינו ושמענו לא פעם ולא פעמיים מליהיא עצמה עד כמה שהיא אבודה ללא נעמה וללא הדרכתה שאומרת לה תמיד מה לעשות ומה לא לעשות.

ועצם זה שיש סיכוי של 50% ששמחה קיבלה את המאובן המוזהב החדש, זה לגמרי אומר דרשני לגבי התערבות ההפקה השקופה העונה. ורק מחזק את הטענות לגבי התערבות ההפקה.

כולי תקווה שעד סיום העונה הרייטינג של העונה הנוכחית של הישרדות הישראלית יצנח אל מתחת לבלטות, בדיוק כמו שקרה ל 2025 שניסו לעבוד על הצופים בעיניים.

Seosi

New member
יכול מאוד להיות גם שלא כל רגע ההפקה מתערבת

ואני בכלל לא מבין איך ההפקה כביכול התערבה כאן לטובת ליהיא ונעמה? מני הוא זה שקנה את צמיד הוטו, לונא וליהיא הם אלו שסגרו להדיח את שמחה. אז שהמשחק, כביכול, משרת את לונא ומני אז זה בסדר, אבל במקרה של ליהיא ונעמה זה אוטומטית התערבות של ההפקה?

סטילהוק

New member
גיא זה שמחליט איזה פריט יוצע למכירה בכל רגע נתון

כך שהוא יכול לשנות את הסדר לפי רצונו או יותר נכון רצון ההפקה בכל רגע נתון, ולקחת בשיקול את המצב הכספי של כל מתמודד ואת ההיכרות שלו ושל ההפקה עם המתמודדים.

איזו סיבה היתה לגיא לחשוף בפני שמחה שאחד מהפריטים זה בטוח מאובן מוזהב? וראית בכלל את העיניים של שמחה שהיא נשענה על הבר, ואיך היא חיכתה לקבל מגיא סימן שהבחירה שלה נכונה?

Seosi

New member
אני חושב שזה כבר לנסות לחפש בכוח התערבויות שאין

הוא חשף בפני שמחה שאחד מן המאובנים הוא זהב כדי שתהיה אפשרות לכל אחד מן המתמודדים לקנות את המאובן השני. ואני די בטוח ששמחה התבדחה עם גיא, כמו שהוא התבדח עם כל שאר המתמודדים.

סטילהוק

New member
ואיזו סיבה בדיוק...

ואיזו סיבה בדיוק יש להפקה להחזיר למשחק את המאובן המוזהב רגע אחרי שהתגלה המאובן המוזהב וביקשו מכולם להיפטר מהמאובנים שלהם, אם לא להציל מהדחה בטוחה את אחד הפייבוריטים של ההפקה, או יותר נכון את אחת הפייבוריטיות שההפקה רוצה לראות בגמר? הרי ברור לך שההפקה רוצה גם את ליהיא וגם את שמחה בגמר, ליהיא בגלל שהיא יקיר ההפקה מה שבולט ושקוף מהיום הראשון שלה על האי, ושמחה מהסיבות הכל כך בולטות לעין שההפקה רוצה להראות שגם אחת כמוה שלא זוכה בשום משימה פיזית, שלא מבינה כלום במשחק ושללא ג'ובאני שסחב אותה על גבו היא כבר מזן היתה עפה יכולה להגיע לגמר בהישרדות. ולכן ההפקה סידרה לה את המאובן המוזהב,אחרי שהתגלה שהוא היה אצל לונא, ההפקה החליטה לעשות תיקון ולוודא שהפעם הוא אצל שמחה. ותראה מה זה 'פוקס', בדיוק כשראשה על הכוונת היא מקבלת את המאובן המוזהב... כבר אמרנו שכל העונה הזאת זה פוקס אחד גדול? אלא שאני כצופה ותיק של הישרדות וריאליטי בכלל, לא מאמין בפוקס ובטח לא כשהפוקס הזה חוזר שוב ושוב ושוב ותמיד לטובת אותם שחקנים, זה כבר לא פוקס, זה כבר שקוף שעשוי עם האצבע. כך שלא אתפלא כלל אם בשבת שמחה תודח ואז יתגלה שיש לה את המאובן המוזהב. ככה גם ההפקה מותחת את העונה כמו מסטיק כהרגלה בקודש וגם משאירה את שמחה במשחק ודואגת שהיא תגיע לגמר. וכנ"ל לגבי ליהיא, יקירת ההפקה המעצבנת והכי שקופה העונה, שככל הנראה הפסלון שההפקה סידרה לנעמה השמרטפית שהצמידה לה מתחילת העונה בפרס הפסטה, אמור להצילה, בדיוק כפי הפסלון הקודם שההפקה סידרה לנעמה בבקתת ההתדיינות הצילה את ליהיא מהדחה בטוחה.

Seosi

New member
לא נראה לי סביר, כל אחד יכל לקנות את המאובן

זה ששמחה קנתה מאובן שיש לו פוטנציאל להחזיר אותה למשחק, לא אומר בהכרח שההפקה התערבה לטובתה, כי כל אחד יכל לקנות את המאובן.

סטילהוק

New member
בקיצור שוב מדובר ב'פוקס' אחד מני 'פוקסים' רבים מדי העונה

ככה לא עושים עונה של הישרדות. ככה מביימים עונה של הישרדות ששום דבר בה לא אמיתי ולא אותנטי. השאלה היחידה היא אם כל המתמודדים שותפים לזה או רק חלקם...

Seosi

New member
או שזה פשוט המשחק, לא כל דבר ישר הוא התערבות

סטילהוק

New member
ההעדפות של ההפקה העונה הן ברורות לגמרי

שמחה וליהיא יקירת ההפקה בגמר. וכולי תקווה שאף אחת משתיהן לא תזכה במיליון.

למעלה