הישרדות VIP - פרק 26

סטילהוק

New member
יותר מדי משתנים בעונה אחת של הישרדות הישראלית

גם משימת חסינות אישית, גם דו-קרב עם גלגל הגורל וגם משימת צמיד הווטו. מה שמאפשר להפקה מרחב תמרון גדול מדי בכדי לסכל כל מהלך כנגד פייבוריטים של ההפקה. לפחות התכנון של אירה להציל את שמחה בפרק האחרון שודר הערב לא עבד הפעם. אך כבר בפרק הבא יש את משימת צמיד הווטו שיכולה לאפשר להפקה להצילה עדיין מהדחה. ומראים בפרומו שג'ובאני כבר חושד שכולם רגועים מדי...

אני מאוד מקווה שבהישרדות האמריקאית ובהישרדות העולמית לא ייאמצו שום דבר מהמשתנים החדשים הנוספים שהכניסה ההפקה הישראלית שכבר מזמן הרסה את הפורמט שנקרא הישרדות, והעונה אפילו יותר מתמיד.

Seosi

New member
הישרדות VIP - פרק 26

זה כבר מתחיל די להימאס שעושים שלושה פרקים על הדחה אחת. ואם בסופו של דבר שמחה תחזור עם המאובן, כל העונה הזאת תמשיך להימרח. אבל אני חושב שהפרק היה טוב. באסה שלונא דווקא מתחילה לשחק טוב עכשיו. די אכזבה אותי באיחוד ולגמרי הביאה להדחתה ואני מרגיש שזה די פגע בתדמית שלה במשחק. אבל אתן לה קרדיט פה ובכללי אם היא תצליח בהדחתה של שמחה. קיבלה הזדמנות שניה, מקווה שהיא תשמש בה בחכמה.

אירה מאוד חכמה ולא מקבלת על כך מספיק קרדיט. כמו שנדי אמר אז, היא יודעת מתי לסגת ממהלכים שלא יצליחו. החשש שלי הוא שאם היא תגיע לגמר המושבעים יתמרמרו עליה לא בצדק, כי היא משחקת את המשחק נכון, אבל משום מה נראה שכמה מהמתמודדים נוטרים לה טינה. מני ממשיך להפתיע לטובה, ואני מקווה שהוא לא יהרוס לעצמו את המשחק בפרק הבא.

NP23

New member

יותר מדי פוקוס על שמחה..
לדעתי המהלך לא יצא לפועל.
&nbsp
מאמין שמני יעשה שטויות בפרק הבא, אולי אפילו כאלה שיובילו להדחה שלו . (או הדחה מבוטלת נוספת אוףף)

למעלה