פרק עשוי עם האצבע
פרק נוראי ועשוי עם האצבע, כמיטב המסורת של ההפקות הישראליות המכורות מראש. וממתי לעזאזל מותר לקחת את סלסלת הפירות שבבקתת המשא ומתן לשבט? לפי מה שזכור לי לפחות זה לא קרה באף עונה של הישרדות. שלא לדבר בכלל על להציגה לחברי השבט כפרס למי שזכה במשימה שהתקיימה בבקתה...
מישהו בהפקה כנראה ממש, אבל ממש רוצה לחבר בין אלכסה הביץ' לג'וזי שהולך ומתחיל להימאס עלי עם ההתנהלות הדיקטטורית שהוא סיגל לעצמו. נראה שזה שהוא קיבל קצת כוח עם הברית שלו העלתה את השתן לראש. הדיבור המגעיל שלו לאירה ועינת לגמרי לא היו במקום, עוד שרגע לפני הוא כרת ברית סודית עם אלכסה מהשבט היריב. אז לפחות תסתום. או איך שאומרת נעמה: זיפ איט.
ועל ליהיא אני בכלל לא מדבר, כמה שלא סבלתי אותה בפח הגדול, אני הרבה יותר לא סובל אותה בהישרדות. האישה הזאת כבר כמה שנים טובות בארץ והיא עדיין למרבה הבושה לא יודעת הרבה מילים בעברית, וכל הזמן היא מערבבת משפטים בעברית עם משפטים באנגלית. שלא לדבר על כך שיש לה יציאות ממש מפגרות ולא קשורות לכלום, ואני לא בטוח אם היא עושה את עצמה כזאת טיפשה או שהיא באמת כזאת, אך נוטה לחשוב שמדובר דווקא באופציה הראשונה, לפחות לפי איך שאני זוכר אותה מהפח הגדול. מקווה מאוד שלא נראה אותה מגיעה ליום ה 19 ושנעמה תקבל את הסופר יתרון הסודי שלה במקומה.