ולגבי הפרק (לעשות פינת פופולאריות או לא?)
באסה ששקד נפל בפח של נעמה. אני לא מאשים אותו, הוא צריך לנסות לעשות הכול כדי להישאר במשחק ואני עדיין רוצה שהוא יגיע רחוק במשחק, אבל חייב לתת לנעמה פה קרדיט ענק. לא רק שמצאה את פסלון החסינות, הצליחה לחשוף במועצה שמני ושקד כיוונו נגד ג'ובאני ובכך לגרום לג'ובאני ושמחה להצביע ללונא ולא לאירה. אגב, גם לאירה מגיע קרדיט, היא סופגת המון אש במשחק שלפי דעתי לא הוגן, ובכל זאת היא מתנהלת כמה נכון שאפשר במועצות השבט ולא נשברת תחת הלחץ. היא גם זאת שחשפה את מה שמני ושקד אמרו לה, אף על פי שזאת הייתה ההברקה של נעמה, אירה הייתה זאת שפעלה. בקיצור, נעמה הייתה המוח ואירה הכוח במהלך הזה. אני ממש לא מבין מה רוצים ממנה, הברית שלה התהפכה עליה במועצת השבט הראשונה שלהם
כולל לונא. לא זכור לי שלונא שיתפה את אירה שמצביעים לדורון, אז אני לא מבין למה היא כל כך פגועה. אולי עכשיו שלונא נשארה במשחק היא תתחיל יותר לשחק. וחוץ מזה שליהיא עדיין מצחיקה אותי, אני חושב שהיא גם די אסטרטגית, אבל לא מקבלת על זה קרדיט בגלל הקרבה לנעמה.
ולגבי מה ששאלתי בכותרת, אני לא יודע אם לעשות פינת פופולאריות כיוון שאף שלונא הודחה, היא חזרה למשחק, כך שלא באמת הודח אף אחד... פרק טוב למען האמת. בפער יותר טוב מהפרק האחרון שהתעצבנתי עליו.