הישרדות VIP מה קורה חברים? אנחנו פורום סדרות מציאות או מה? רואים? נהנים?
E E r u New member 3/6/12 #1 הישרדות VIP מה קורה חברים? אנחנו פורום סדרות מציאות או מה? רואים? נהנים?
ב בלונדי211 New member 3/6/12 #2 רואה ובסה"כ נהנה רק חבל שבינתיים טיניום כל הזמן מפסידים, ועוד יותר חבל שהשלישייה ששולטת שם לא חביבה עליי במיוחד...
רואה ובסה"כ נהנה רק חבל שבינתיים טיניום כל הזמן מפסידים, ועוד יותר חבל שהשלישייה ששולטת שם לא חביבה עליי במיוחד...
A amitooshacham New member 3/6/12 #3 לפני התכנית לא הבדלתי בין אושרי כהן לאיתי תורג'מן. היום אני מבדיל ממש בקלות - אחד אידיוט מתנשא והשני אחלה גבר.
לפני התכנית לא הבדלתי בין אושרי כהן לאיתי תורג'מן. היום אני מבדיל ממש בקלות - אחד אידיוט מתנשא והשני אחלה גבר.
א אורישקי New member 3/6/12 #4 באמת שכחתי מלכתוב פה על זה בינתיים אני קצת בבאסה, כל מי שאני אוהב מודח. ענבל גבריאלי ממי שעוד לא הודח לאי המתים אני בעד נטלי דדון וגם עזאם עזאם למרות שהוא מעצבן אותי לאחרונה. אושרי כהן נחמד ואני לא סובל את איתי תורג'מן!!!
באמת שכחתי מלכתוב פה על זה בינתיים אני קצת בבאסה, כל מי שאני אוהב מודח. ענבל גבריאלי ממי שעוד לא הודח לאי המתים אני בעד נטלי דדון וגם עזאם עזאם למרות שהוא מעצבן אותי לאחרונה. אושרי כהן נחמד ואני לא סובל את איתי תורג'מן!!!