הישר מהערבה מהשבוע+ האחרון. הכי שווים היו 2 סלעיות קפריסאיות, קיווית לבנת-זנב וצחיחנית מדבר.
D Dowitcher New member 21/3/05 #1 הישר מהערבה מהשבוע+ האחרון. הכי שווים היו 2 סלעיות קפריסאיות, קיווית לבנת-זנב וצחיחנית מדבר.
R razyho New member 22/3/05 #16 מעניין אם הייתי יכול להתקרב יותר האם צולם בשטח או מתוך רכב? אני מנסה כבר הרבה זמן לצלם שרקרק גמדי אבל הזום האופטי שלי רק פי 10 התאורה תמיד גרועה (בעיקר על הגדרות של הבריכה בירידה לשפך הזוהר) והם תמיד מצליחים לברוח לפני שאני מגיע לטווח אפקטיבי לצילום טוב.
מעניין אם הייתי יכול להתקרב יותר האם צולם בשטח או מתוך רכב? אני מנסה כבר הרבה זמן לצלם שרקרק גמדי אבל הזום האופטי שלי רק פי 10 התאורה תמיד גרועה (בעיקר על הגדרות של הבריכה בירידה לשפך הזוהר) והם תמיד מצליחים לברוח לפני שאני מגיע לטווח אפקטיבי לצילום טוב.
R RedBishop New member 22/3/05 #20 יופי של תמונות ! אם לא אכפת לך, הייתי חייב להציק לפחות לאחת מהם... וחוץ מזה, תשאיר קיוויות לאחרים !
ש שלומית ליפשיץ New member 22/3/05 #17 תמונות נהדרות חבל שאתה לא רושם את שם המין מתחת לכל תמונה. אני לא זיהיתי את כולן. נכון. יכולתי לפתוח מגדיר.
תמונות נהדרות חבל שאתה לא רושם את שם המין מתחת לכל תמונה. אני לא זיהיתי את כולן. נכון. יכולתי לפתוח מגדיר.