הישר מפורום 20+

מיטללל

New member
הישר מפורום 20+ ../images/Emo95.gif

(אני מזהירה מראש- יש פה שאלות רציניות וכבדות לאללה
)
מה הגישה שלכם בנושא אימוץ ילדים
לדעתכם יש הבדל בקשר שמרגישים הורים לילד מאומץ מול ילד ביולוג
נראה לכם שבעתיד יש סיכוי שתאמצו ילד
הייתם מסכימים לאמץ ילדים ולוותר על ילד ביולוגי שלכם
(יש שאומרים שזה מיותר להוליד ילדים, בעוד יש כל כך הרבה ילדים המחכים לאימוץ)
במידה והייתם יודעים שלא תוכלו להביא ילדים עם הבנזוג הנוכחי,הייתם מתחתנים בכל זאת
ואם כבר מאמצים.. הייתם מסכימים לאמץ ילד עם בעיה
(מתוך ההבנה שהסיכוי שמישהו אחר יקח אותו קטנטן ובעצם תצילו אותו)

Dark Muse

New member
תשובות...

1) גישה טובה! זה אחלה דבר במיוחד לזוגות שלא יכולים להביא ילדים. 2) כן, בהתחלה אולי, לאחר מכן לא נראה לי. 3) תלוי בנסיבות. בואי נצא מנקודת הנחה שם אני אהיה עשיר מאוד, אז אני אולי אשכול זאת. (בתקווה שלא אצטרך מסיבות אחרות, אבל אם בגלל סיבות בריאותיות או אחרות, אז כן) 4) לא. בילד הביולוגי שלי יש משהו שהוא חלק ממני... אפשר לאהוב ילד מאומץ בדיוק כמו ילד ביולוגי, אבל אם אפשר להביא ילד ביולוגי, אני אעדיף. 5) אני חושב שכן... 6) אמממ, אני חושב שלא, זה קשה מאוד לגדל ילד בעייתי. זה תלוי גם מה הבעיה ומה היכולות שישנן על מנת לטפל בילד כזה. בעקרון אעדיף ילדה בריאה, שתהיה לי לבת בריאה ורגילה. 5)

g a z

New member
../images/Emo9.gif

גישה- ממ.. חח.. אני מאומצת, אז מן הסתם אני בעד, ומרגיז אותי כשהתקשורת גורמת לדעה שלילית בנושא, כמו הכתבה המפורסמת שפורסמה ב"ידיעות אחרונות" באחד מסופי השבוע האחרונים (יש מצב שזה היה לפני יותר מחודש, אני לא עוקבת). הבדל- אצלנו בבית אין שום הפליה, לא לטובה ולא לרעה, חלילה שאני אאמץ?- אולי, יש מצב. אבל בתור מישהי שאמא שלה עברה גיהנום עד שהיא נכנסה בסוף להריון, יש לי סוג של חלום ללדת בעצמי, אני חושבת שזה מעבר לרצון של אישה "רגילה". כשאני אחליט שהגיע הזמן למסד את היחסים שלי עם הנסיך שלי, אני ארצה לעשות את זה מתוך אהבה, חברות והערכה, ועוד אלף ואחת סיבות. זה שנוכל או לא נוכל להביא לעולם ילדים ביולוגיים משלנו, זה לא יהיה קרטריון. מקסימום נאמץ.. לאמץ ילד עם בעיה- אם אני אדע בבטחון שיש לי כוחות נפשיים, כלכליים וזמן להשקיע ולתת לו עולם ומלואו, אז כן, אני לא שוללת. להציל? בבקשה אל תשתמו במילה הזו בהקשר של אימוץ, לפחות לא לידי. אף אחד לא "מציל" אותנו. מסיבות כאלה ואחרות ההורים הביולוגיים שלנו (של הילדים המאומצים) לא היו מסוגלים לגדל אותנו. אנחנו חפשנו משפחה חמה ואוהבת, ומצד שני יש זוגות שכמהים להיות הורים לילד ולהעניק לו את מרב האהבה שיש להם. אז נכון, אפשר לראות בזה סוג של יחסי גומלין איפה שהוא, אבל בבקשה, בלי להציל. להציל זה בים.... טוב?

מיטללל

New member
מאיפה השאלות האלו....... ../images/Emo122.gif

שאלה מוזרה
מן הסתם הגישה שלי חיובית. לדעתכם יש הבדל בקשר שמרגישים הורים לילד מאומץ מול ילד ביולוג
לא יודעת. אני רוצה להאמין שלא. אני חושבת שזה נורא תלוי בבן אדם שאתה... יש לי שכנים שיש להם שני בנות מאומצות ועוד ילד ביולוגי והם אוהבים את כולם באותה עוצמה (נדמה לי) להבדיל אני מכירה שני נשים, שהתחתנו עם בחור, וגידלו את הילד/ה שלהם מנשואים קודמים ועד היום לא ממש קשורים לילד. בנוגע אליי, אני חושבת שכל ילד שיהיה שלי (ביולוגי או מאומץ) אני אוהב הכי בעולם, בלי הבדל. נראה לכם שבעתיד יש סיכוי שתאמצו ילד
לא ממש חשבתי על הנושא. יכול להיות שכן. הייתם מסכימים לאמץ ילדים ולוותר על ילד ביולוגי שלכם
זה לא סותר... בכל מקרה לא נראה לי שהייתי מוותרת על ילד ביולוגי משלי. במידה והייתם יודעים שלא תוכלו להביא ילדים עם הבנזוג הנוכחי,הייתם מתחתנים בכל זאת
ברור. אני לא אתחתן עם בחור בשביל הזרע שלו. אני מתארת לעצמי שזה יעציב אותי, אבל אם הוא יהיה זה שאני אבחר ל"עולמי עד" נתגבר על זהו ויהיו לנו ילדים בדרך אחרת. להבדיל, אם הוא לא ירצה בכלל ילדים, אז אני לא אתחתן איתו. אני לא אוותר באופן מוחלט על שיהיו לי ילדים. ואם כבר מאמצים.. הייתם מסכימים לאמץ ילד עם בעיה
קשה לי לענות על שאלות "אם לסבתא היו גלגלים" האלו :/ לא יודעת. תלוי איזו בעיה. תלוי אילו משאבים היו לי כדי להתמודד איתה. בגדול, כמה שזה לא נעים להגיד, נראה לי שלא.

ChilD SouL

New member
../images/Emo95.gif

גישה חיובית.
אני חושבת שבמידה וזוג מנסה שנים להכנס להריון - ללא הצלחה ובסופו של דבר מאמץ - אין שום הבדל. הם מרגישים לילד המאומץ בדיוק מה שהורים ביולגים מרגישים לילד שלהם. נראה לכם שבעתיד יש סיכוי שתאמצו ילד
לא יודעת. הייתם מסכימים לאמץ ילדים ולוותר על ילד ביולוגי שלכם
לא. במידה והייתם יודעים שלא תוכלו להביא ילדים עם הבנזוג הנוכחי,הייתם מתחתנים בכל זאת
כשנגיע לגשר - נחצה אותו, או נקפוץ ממנו. הייתם מסכימים לאמץ ילד עם בעיה
לא. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה
עם כל הכבוד...

Paranoid Eyes

New member
אני....

מה הגישה שלכם בנושא אימוץ ילדים איזה גישה כבר יכולה להיות.. זה מעולה, פתרון מצוין לאילו עם בעיות פוריות/לא יכולים ללדת ובנוסף לכךיש הרבה ילדים /תינוקות נטושים /ילדים למשפחה הרוסה שצריכים את האימוץ הזה. לדעתכם יש הבדל בקשר שמרגישים הורים לילד מאומץ מול ילד ביולוג ? לא.. ילדים שגדלו במשפחה מאומצת, ירגישו בדיוק אותו דבר כאילו היו אלה ההורים הביולוגים.. הרי מה שחשוב זה איפה גדלת ועם מי.. ואצל מי.. בסופו של דבר. נראה לכם שבעתיד יש סיכוי שתאמצו ילד ? רק אם חס וחלילה חס ושלום אני לא אוכל להביא משל עצמי ו/או יהיה לי עודף כסף ואני ארצה להציל עוד נשמה בעולם הזה. הייתם מסכימים לאמץ ילדים ולוותר על ילד ביולוגי שלכם ? (יש שאומרים שזה מיותר להוליד ילדים, בעוד יש כל כך הרבה ילדים המחכים לאימוץ) מה?? בחיים לא! במידה והייתם יודעים שלא תוכלו להביא ילדים עם הבנזוג הנוכחי,הייתם מתחתנים בכל זאת אני מאמינה שחתונה בעיקרה נועדה בשביל להביא ילדים ולתת להם בית ומשפחה. אבל במצב כזה, אני אאמץ ילד, וכן אתחתן. ואם כבר מאמצים.. הייתם מסכימים לאמץ ילד עם בעיה (מתוך ההבנה שהסיכוי שמישהו אחר יקח אותו קטנטן ובעצם תצילו אותו)לא יודעת.....

נרקי

New member
../images/Emo45.gif שאלון מעניין

למה לא? אימוץ זה תמיד דבר טוב
אין הבדל. ילד זה ילד.. גם אם אמצת אותו הוא עדיין שלך! הרי אתה ההורה היחיד שהילד מכיר
נראה לכם שבעתיד יש סיכוי שתאמצו ילד
חח לא יודעת. אני ינסה להביא קודם ילדים משלי..
אחר כך נראה
הייתם מסכימים לאמץ ילדים ולוותר על ילד ביולוגי שלכם (יש שאומרים שזה מיותר להוליד ילדים, בעוד יש כל כך הרבה ילדים המחכים לאימוץ):אני רוצה ילד משלי!!! ושל בעלי
במידה והייתם יודעים שלא תוכלו להביא ילדים עם הבנזוג הנוכחי,הייתם מתחתנים בכל זאת? כן בשביל האהבה..
ואם כבר מאמצים.. הייתם מסכימים לאמץ ילד עם בעיה (מתוך ההבנה שהסיכוי שמישהו אחר יקח אותו קטנטן ובעצם תצילו אותו) הייתי מאמצת אותו כן.
דרך אגב.. יש לי בן דוד מאומץ שהוא אשכרה חלק מהמשפחה שלי עכשו
כזה חמוווווווווד!!!! חחחחח כפרעליו

נועם m

New member
מיטל, את רוצה לספר לנו משהו?

גישתי לנושא: כעקרון אני חושבת שאימוץ הוא פתרון נהדר, אבל צריך לוודא טוב- טוב שהילד נופל על המשפחה הנכונה...
האם יש הבדלים בקשר: אני באמת לא יודעת מה לענות על השאלה הזו. אני מניחה שמכל משפחה תקבלי תשובה שונה. האינסטינקט אומר לי שכל עוד יש אהבה, מה זה חשוב; ומצד שני- איך יכול להיות שלא יהיה הבדל?
אני בהחלט רואה סיכוי כזה. תמיד חשבתי שאחרי שאסיים פחות או יותר עם הילדים שלי , אני אאמץ כמה ילדים בוגרים יחסית, כאלה שאף אחד לא רוצה כבר כי הם "גדולים מדי".
אני לא חושבת שהייתי "מוותרת" על ילד ביולוגי, אלא שוב- בנוסף.
נתחיל בכך שחתונה ממש לא נמצאת בראש סדר העדיפויות שלי... אבל אם בן הזוג לחיים לא היה יכול להביא ילדים כמובן שהייתי נשארת איתו. לא חסרים פתרונות- תרומת זרע, פונדקאות, טיפולי הפריה, אימוץ...
אני מניחה שמאוד מאוד תלוי מה הבעיה... אבל אני חייבת להודות שלא הייתי "קופצת על המציאה". מאוד תלוי בסיטואציה.

Zoharrr

New member
:)

1.מה הגישה שלכם בנושא אימוץ ילדים? סבבה לגמריי,דבר מבורך לחלוטין. 2.לדעתכם יש הבדל בקשר שמרגישים הורים לילד מאומץ מול ילד ביולוג? אני מקווה מאוד שלא. 3.נראה לכם שבעתיד יש סיכוי שתאמצו ילד? כן יש סיכוי גדול. 4.הייתם מסכימים לאמץ ילדים ולוותר על ילד ביולוגי שלכם (יש שאומרים שזה מיותר להוליד ילדים, בעוד יש כל כך הרבה ילדים המחכים לאימוץ)? אולי מבחינת של להביא שניים משלי ולאמץ עוד אחד,במקום להביא 3,לא לוותר לחלוטין. 5.במידה והייתם יודעים שלא תוכלו להביא ילדים עם הבנזוג הנוכחי,הייתם מתחתנים בכל זאת ? ללא ספק. 6.ואם כבר מאמצים.. הייתם מסכימים לאמץ ילד עם בעיה (מתוך ההבנה שהסיכוי שמישהו אחר יקח אותו קטנטן ובעצם תצילו אותו)? אם יהיה לי את הכסף,הזמן,והכוח,בהחלט.

זכוכיות

New member
אימוץ...

מה הגישה שלכם בנושא אימוץ ילדים? אני לא חושבת שיכולה להיות גישה שונה מ"בעד". לדעתכם יש הבדל בקשר שמרגישים הורים לילד מאומץ מול ילד ביולוג? אני חושבת שזה תלוי בילד, בהורה ובחיבור בינהם. נראה לכם שבעתיד יש סיכוי שתאמצו ילד? מאוד יכול להיות. הייתם מסכימים לאמץ ילדים ולוותר על ילד ביולוגי שלכם (יש שאומרים שזה מיותר להוליד ילדים, בעוד יש כל כך הרבה ילדים המחכים לאימוץ)? אז אני לא אומרת את זה, למי שחשוב לו, אבל אני למשל נורא נרתעת מלידה, לא נראה לי (אני דיי בטוחה ש...) זה משהו שאני אבחר -לא לעשות- לעולם, לעומת זאת, אימוץ, של ילדים בוגרים יותר, או ילדים עם בעיות מסויימות, נשמע לי כמו רעיון מעולה להרחבת המשפחה. במידה והייתם יודעים שלא תוכלו להביא ילדים עם הבנזוג הנוכחי,הייתם מתחתנים בכל זאת? אני לא מתכוונת להתחתן. אבל לא, לא הייתי מוותרת על חיים משותפים עם אדם אהוב בגלל סיבה כזאת, אבל אני לא רוצה ילדים אז אולי זו לא כזו חוכמה לשאול אותי. ואם כבר מאמצים.. הייתם מסכימים לאמץ ילד עם בעיה (מתוך ההבנה שהסיכוי שמישהו אחר יקח אותו קטנטן ובעצם תצילו אותו)? כמו שאמרתי קודם, אם אני אאמץ, זה כנראה יהיה ילד עם בעיה, או ילד בוגר, או ילד שהוא גם וגם.

למעלה