היש בחורה צפונית ונחמדה?

אסףשמש

New member
חיפאי מחפש מיוחדת

שלום, שמי אסף בן 21 מחיפה. למכור את עצמי אני לא אוהב אבל אני באמת מישהו שיש לו מה להציע - אני חובב מוזיקת רוק, חובב טיולים ובילויים שקטים וגם אוהב לפעמים לשבת בבית. אני מחפש את אותה מישהי מיוחדת כי גם לי מגיע. אני נראה לא רע - קצת נמוך 1.65 שיער חום, עיניים כחולות, גוף רזה-ממוצע. אם אותה מישהי מיוחדת קוראת את ההודעה עכשיו - צרי קשר [email protected]

אסףשמש

New member
היש בחורה צפונית ונחמדה?

כן כותרת קצת מוזרה אני מודה. תראו הסיפור הוא כזה. אני בחור בן 21 מחיפה שכבר הרבה זמן פשוט לא מצליח להכיר מישהי לקשר. אני בן אדם שקט, שאוהב מוזיקה טובה וסרטים טובים, אוהב לטייל. לא ממש חובב מוועדונים אלא מעדיף בילויים שקטים כמו פאבים או בתי קפה ולפעמים גם לשבת בבית...מה רע בזה? אני ממש לא מכוער, דווקא נראה בסדר גמור ופשוט לא מצליח להכיר. אם במקרה את רואה את ההודעה הזו ונראה לך- אשמח אם תצרי קשר. [email protected] או כמובן תעני להודעה שלי. בהצלחה שיהיה לכולם. אסף

ליאן.

New member
שמע אסףשמש..

מה דעתך במקום לכתוב בפורום כל פעם את אותו דבר, פשוט להוסיף עוד כמה מילים על הבחורה שתרצה להכיר ולקבל מאמר ייחודי לך שיהיה במאגר שלנו באופן קבע (עד שתמצא את בח"לך) ? תוכל גם לעלעל במאמרי ההיכרות ולפנות לבנות המוצאות חן בעיניך.. ומי יודע.. ברוך הבא ובהצלחה

ליאן.

New member
למה שלא אענה לך ברק013 ?

הערכה עצמית לקויה או שיש לך אישו´ס נגדי כבר עכשיו ?

למעלה