היש זוגות ג'נדרקוויר?

sissyboy

New member
היש זוגות ג'נדרקוויר?

לאשתי ולי יש זוגיות מיוחדת, ג'נדרקווירית מאד, שבה אני סיסי גאה, ורוד, מוצהר ונשי, החברה הכי טובה של אשתי...
אבל תהינו בזמן האחרון אם יש עוד זוגות ג'נדרקווירים - לא בהכרח בהרכב שלנו, בכל הרכב שהוא - שמקיימים זוגיות טובה ובונים על האופי המיוחד של הזוגיות שלהם?
מן הסתם, גילינו שאנחנו די מבודדים כי אי אפשר לספר הכול לחברים, וחשבנו שלהכיר אנשים כמונו יכול להיות הרבה יותר מעניין - אנחנו יוצאים די הרבה ואני גם די מחצינה את הסיסיות שלי בפומבי...
(אקסיביציוניסטית, נוסף לכל הצרות...)

lily kane

New member
בודאי

יש לי זוג ידידים שאחד מהם הוא ג'נדר קוויר BOI בגוף נשי
והשני הוא ג'נדר פאק זכר
לרוב השני הוא זה שילבש חצאיות (וקילט)

כך שכן יש זוגות כאלו כמו שיש כל זוגות אחרים גם עם לא קל למצוא אותם מכיוון שאנחנו עדיין לא חיים בחברה פתוחה ומקבלת :(

both

New member
אני

מחשיב עצמי ג'נדרקוויר גבר. גם לי ולאשתי זוגיות מיוחדת ואני גם החבר וגם החברה הכי טובים שלה :)
אשתי הכירה אותי כאישה עם צד גברי ותד נשי יותר ודחפה אותי לחקור ולגלות את עצמי (מקניית בגדי גברים עבורי ועד שיחות מעמיקות על שינוי מין). למרות שהיא החשיבה עצמה תמיד לסבית וראתה אט אט את השינוי בי ככל שלמדתי על עצמי והתחלתי לקבל את עצמי כגבר, היא תמיד תמכה בי וגם עכשיו שהחלטתי לעבור שינוי פיסי, היא תומכת ואוהבת. לא מכיר עוד זוגות כאלה אישית אבל אני יודע שקיימים.
שמחתי לשמוע שאשתך תומכת בך.

sissyboy

New member
תודה על העידוד...

תיארנו לעצמנו שאנחנו לא לבד (אם כי אני די מפקפקת בקיומם/ן של סיסיות/ים נוספים/ות בארצנו הקטנטונת)...
השאלה איפה פוגשים אותם, את הזוגות האלה שחיים בשלום (פחות או יותר) עם עצמם/ן ועם זהותם/ן המגדרית.
כל כך קשה לחשוף דברים כאלה 'סוטים' בחברת אנשים רגילים - הרגשנו די מבודדים עקב כך...
יהיה באמת נחמד להיפגש עם זוגות כאלה, ביחד או לחוד, ממקום שבו לא מסתירים כלום, ומרגישים חופשיים כמעט לגמרי.
היש מתעניינות/ים?...

dragqueen42

New member
היי סיסי

מה שלומך מה חדש ? אתה זוכר אותי אני דניאל יצאנו לבלות ביחד בפורים ולא המשכת ליהות בקשר בגלל שאני קצת אקטיבי בהתנהגות שלי נכון שאני שותה אלכאוול אבל אני לא בנאדם רע משתולל בטוב אנשים כמוני או כמוך הם אנשים מיוחדים אתה מחפש חברים? אתה לא תמצא שלמות!!!!!!! צריך לקבל כל אחד אבל אתה ואשתך שפתתם אותי והבת זוג שלי אכשיו זוכר אותי??!! שנה טובה !!!! ואכי חשוב תיהיה בריא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה