היש ישראלים ב Oakville?

היש ישראלים ב Oakville?

שלום אני ישראלית שגרה בסידני, אמורה להגיע לקנדה באמצע מרץ, לשבוע וחצי. אני אמורה לעבור קורס ב Oakville Ontario מעולם לא הייתי בקנדה או ארצות הברית. אשמח לשמוע פרטים על המקום. האם יש ישראלים שם. או שזו עיירה נידחת? אני מבינה שקר שם מאוד. כמה קר? ומה צריך ללבוש? אצלנו באוסטרליה סידני מזג האויר כמו בישראל, נכון לעכשיו חם מאוד. האם צריך להצטייד במעילים? סוודרים ועוד... בקיצור כמה באמת קר??? אני לא מצליחה להוריד מפה נורמלית של האיזור שבו אני אמורה לשהות. שזה רחוב שארווד הייטס דרייב. באוקויל. אונטריו.... האם יש המלצות היכן למצא מפות של האיזור. אשמח לשמוע כל בדל ופיסת מידע תעזור להרגשה המפחידה שאני בדרך לאנטרטיק, אפשר להשאיר לי הודעות באתר שלי או בתיבת הדואר שלי. [email protected] חן חן ותודה לכל מי שיתנדב לתת לי אינפורמציה בת אל סידני אוסטרליה.

Taz Mania

New member
Oakville ../images/Emo153.gif

יש מספר קטן של ישראלים ב-.Oakville שלוש חנויות שופר דרג מארק הם בבעלות של ישראלי. העיר נמצאת West לטורונטו, בערך כחצי שעה נסיעה על QEW, והיא חלק מ GTA. מרבית האוכלוסיה לבנה, אנגלוסקסית. המזג אויר זהה לטורונטו. יש שם אפילו מרכז קניות, מסעדות, אך אין חיי לילה.
בשביל זה צריך
לנסוע לטורונטו.

nehama horvitz

New member
../images/Emo140.gifאוקוויל..

שלום בת אל, אוקוויל נמצאת צפונית למיסיסגה שבה נמצא שדה התעופה של טורונטו.אוקוויל על המפה בדרך למפלי ניגרה..לפני האמילטון. זוהי עיר המתפתחת בצורה מהירה מאד,מחירי הבתים שם לא גבוהים..לא ידוע לי על ריכוז ישראלים שם.יש לך באזור תחנת רכבת שמגיעה לטורונטו וכמובן לאזור הבילויים.שבוע וחצי אינו ארוך.. מזג האויר יהיה קריר/נאה..קשה לחזות.פברואר החודש הקר של השנה בגלל הרוחות ובמרץ מתחיל מזג האויר להשתנות לטובה.יכול להיות גשום..כדאי שתביאי זקט חם.בקנדה הכל מחומם ואין סיבה שתקפאי. יש באוקוויל קניונים גדולים וטובים,בתי קולנוע,מרכז לאירועים תרבותיים על הגבול עם מיסיסגה..בקיצור,עם יהא לך זמן ורכב תהני.בהצלחה,נחמה.

Taz Mania

New member
הודעה מאוסטרליה...דודה לטיפולך...8-

הודעה מאוסטרליה... בת אל כתבה: אני מבינה ש QEW זה אוטוסטרדה? והוא חלק מה GTA האם זה כביש מהיר נוסף.? אשמח לדעת יותר פרטים. אני מנחשת שזה כביש מהיר,,, ובקשר לחיי הלילה, למען האמת לא מעניינים אותי במיוחד. אני מתוכננת ללמוד עד השעה חמש אחר הצהרים.ומבלי להכיר אף נפש שם, אין צ"נס. שאלה הבאה שלי אם לא איכפת לך לענות לי היא: האם יותר כדאי לי לנסות למצא מגורים בטורונטו? העלות של המלונות באוקויל יקרה מאוד. האם המרחק של חצי השעה הוא לרכב רגיל? והאם התחבורה הציבורית היא אמינה? והיכן אני יכולה לברר על תחבורה ציברית לאוקויל מטורונטו? אני אישית מעדיפה לגור בעיר הגדולה. גם אם הנסיעה תהיה שעה שלמה. פה באוסטרליה נסיעה של שעה לעבודה זה דבר מאוד רגיל.כך שאין לי בעייה עם זה. אודה לך מאוד אם תוכלו לענות לי בעוד קצת פרטים. אולי יותר על טורונטו אם היא נמצאת רק במרחק של חצי שעה מאווקוויל. אני מודה לך מאוד בת אל סידני אוסטרליה. אפשר לכתוב אלי אל הכתובת האישית.

רגע, לא הבנתי למה זה קשור לדודה

ובכלל, טאז. האם השואלת כתבה אליך באופן אישי, יש סיבה שבגללה אתה מפרסם את המכתב ברבים? הדבר היחיד שאני בכל זאת יכולה לומר הוא שאם באוקוויל המלונות יקרים . בטורונטו מחירם עוד יותר גבוה. וגם שהקווין אליזבט ויי QEW זה אכן הכביש המהיר המחבר בין טורונטו להמילטון. אבל טאזי אנא, הסביר את עצמך. למען אדע.

Taz Mania

New member
אצל הדודה והדוד.. ../images/Emo168.gif

דודה, עקבתי אחרי הודעות שלך ושל הדוד ואתם עושים עבודה מצוינת. בת-אל יכולה לקבל תשובה יותר רצינית ממך מאשר מ-Taz אחרי הכל אני לא רוצה לשבור את התדמית שלי:

למעלה