היש משהו שמכיר- מאמנת קולינרית?

היש משהו שמכיר- מאמנת קולינרית?

אני מחפשת לךיצור קשר עם מאמנת קולינרית אשמח לקבל פרטים כאן או במסר במידה ויש. תודה.

שזמ

New member
מה זה מאמנת קולינרית?

ולמה מאמנת ולא מאמן? כלומר, בנוסף לזה שאתה חזיר שוביניסטי גברי (MCP)?

שזמ

New member
אז מה?

גם נשים יכולות להיות שוביניסטיות ותשובה לשאלתי לא קיבלתי

ronitlt51

New member
מאמנת קולינרית?

שלום לך נישתדל לענות כשנדע במה מדובר. מה זה מאמנת קולינרית? בברכה,רונית לוי-תלמי מאמנת אישית

ובכן ... ../images/Emo210.gif../images/Emo212.gif../images/Emo135.gif../images/Emo94.gif

שוק המאמנים האישיים מתחדש ללא גבול ובככל שרבים המאמנים החדשים (בהכשרה כמובן) מתרבים שטחי האימון ה"נולדים" מידי יום. (השכיחים הם- אישי, עיסקי, קריירה, זוגיות, דיאטה...) צפיתי בערוץ 10 לפני חודש. בתוכנית הבוקר התארחה מאמנת קולינארית עם המתאמנת שלה והן ספרו על תהליך מקסים שהמאמנת מעבירה את המתאמנת כך שכל מה שקשור למערך הארוחות והתזונה של המשפחה יעלה על מסלול נכון, בריאותי ולא כפי שהיה טרם החל האימון זה פחות או יותר הכיוון. מקווה ששפכתי אור. תודה.

שזמ

New member
לא, באמת?

היה משהו בערוץ 10 בתוכנית הבוקר שאינו פרסומת סמויה בוטה? אני בהלם אה, ובקשר למה שסיפרת: זה אימון לדיאטה (אגב, דיאטה זה השם של משטר תזונה, לא רק הרזיה) וקיים בעלם מאז גילויו של נושא האימון לפני זמן רב

לא יקירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה לא אימון לדיאטה! לא כולם אידיוטים כמו שאתה חושב. על איזו פרסומת אתה מדבר תתעורר בבקשה!

שזמ

New member
איזה עונג

בחורה צעירה ובלונדינית (כולכן בלונדיניות, עם פוטנציאל להפוך לפולניות) קוראת לי "יקירי" ומוסיפה סימני קריאה. ועכשיו לעובדות האכזריות: כמעט כל האייטמים בכל תוכניות הבוקר הם פרסומות סמויות אשר בעלי המוצר/ שירות משלמים לבעלי התוכנית כדי להיות מוזמנים. תרצי שמות, בפרטי ולא כאן. יש לי מספיק עניינים משפטיים שאני מסובך בהם (למשל: אותה בחורה שהבטחתי לה סקס שמעולם לא היה לה כמוהו ורק בדיעבד היא גילתה שכוונתי היתה שמעולם לא היה לך כל כך גרוע...) הגדרת קולינריה (לקוח מויקיפדיה): "אומנות הבישול והאכילה, המהווה תת-תחום בגסטרונומיה" והגדרת דיאטה: "היא המזון הנצרך על ידי הגוף. תזונה נכונה עבור הגוף האנושי" האמת העגומה היא שכאשר עליך להמציא לעצמך בידול, לפעמים אתה עושה זאת על ידי מתן שם חדש למשהו ישן אה, ואחרון חביב: לא כולם אידיוטים כמו שאני חושב, לעיתים קרובות מדי אני מגלה שהייתי נדיב מדי בהערכתי והם יותר

ספרת לי שאתה נשוי באושר

אז למה יש לך כל כך הרבה טינה נגד נשים? הן מאיימות עליך? אשתך יודעת שאתה כל כך
חסר ביטחון? ובכן לעובדות: אני לא צעירה
אני לא בלונדינית
. (לא הייתי, לא רציתי להיות, לא אהייה. ...) אני לא פולניה
יחד עם זאת אני הרבה יותר נעימה,
חברותית,
אוהבת אנשים
ואיכפתית כלפיהם לעומתך. שאר התוכן בהודעה שלך אינו מעניין ואינו שווה תשובה שתהיה לך שבת משפחתית
מאושרת כמו שהעדת על עצמך.

ronitlt51

New member
שזמי

חבר'ה מה קרה לכם? קצת הומור ומצב רוח טוב ! רובנו זקוקים לזה. שזמ-סופ"ש נעים לך רונית לוי-תלמי מאמנת אישית

למעלה