היש סטודנט בקהל?

Shpritz

New member
תלוי איך את מגדירה סטודנט

הכי קרוב שלי לתואר הזה זו התעודה שנמצאת לי בארנק ומעלה אבק
אה, ואני לומד פעמיים בשבוע לאיזו תעודת שקר כלשהיא.

פגית

New member
הינה התוכן שברח לו

אני צריכה עזרה בקשר לחיבור האנדרואיד לרשת האוני. אני סטודנטית באב"ג ומצליחה להתחבר עם היוזר והסיסמא רק לרשת המעונות ולא לרשת עצמה, יש דרך לפתור את זה? אני מצליחה לראות את הרשת ואז הגלקסי נתקע במשיג כתובת ip והגעתי לדף הגדרות והגדרתי את המכשיר וזה עדיין לא עובד. אשמח לתובנות. אני רוצה פשוט שהלפטופ יהיה על אותה הרשת יחד עם הגלקסי. אציין שאני לא רוצה לבצע רוט לשם כך.מלא תודה יובל

Zמבוש

New member
איך מגדירים בבן גוריון את הרשת ?

כי לעיתים רשתות מסוימות חוסמות כניסה של מכשירים ניידים משום מה . את יכולה לשאול במרכז המחשבים של האוניברסיטה הם אמורים לפתור לך את בעית ההגדרות

פגית

New member
אני מכירה משתמשי סמארטפון

רבים שגולשים על הרשת, אבל כל אחד לא בדיוק יודע איך הוא הצליח/מי חיבר אותו... רציתי ממש להימנע מלהגיע למחשוב, אבל טוב נו... תודה!

Zמבוש

New member
איך הגדרת את המחשב הנייד שלך

או שהם לא מאפשרים לאותו משתמש להיות יותר מפעם אחת על הרשת בו זמנית , הכל אלו נתוני הרשאות של מערך המחשוב אצלכם

פגית

New member
אמממ

עקבתי אחרי הוראות פשוטות בזמנו..מזמן-שלוש שנים אחורה.. אני מתחברת לרשת מאובטחת של המעונות-כמובן מטעם האוני. סתם חשבתי שיהיה נוח יותר להיות על אותה הרשת, אבל זה סתם גחמה שלא באמת חיונית. תודה על העזרה

Zמבוש

New member
לרוב לרשת האוניברסיטאית

עצמה ולא לרשת המעונות מקבלים הרשאות חוקרים וכל מיני מכובדים משום מה אבל את תמיד יכולה לבקש רשות ממרכז המחשבים .

פגית

New member
לא רק, גם סתם סטודנטים../images/Emo3.gif

כי כל המחשבים הניידים מתחברים לרשת העיקרית, כולל שלי.. כן אני אולי אלך...תודה רבה רבה

Zמבוש

New member
פגית יקרה

לכל רשת מחשבים יש אדמיניסטרטור הקובע/ים את רמות האבטחה שלה ופרוטוקול ההצפנה שלה , לא כל מכשיר אנדרואיד ואו מכשיר סלולרי העובד ב WIFI יודע ומסוגל לתמוך בכל סוגי ההצפנה של הקודים

למעלה