היש פרסים בפתח תקווה?

דוטקצי

New member
היש פרסים בפתח תקווה?

אם כן יכולים להיות גאים במיצג של כדור הארץ עשוי ממחזור בקבוקים שמוצב ברחבת העירייה שעשתה בתי הדס והיא פרסייה אסלית!!!!

פרויז1

New member
כל הכבוד! ילדה שמלאכת ידה

משמשת דוגמה ומופת, ומשתתפת בהובלת הסמלים הכי חדשניים והכי מובילים של התקוםה : מיחזור למען קיימות. גאים בה ושמחים יחד אתכם! מה שלומך, מה, בשביל לראות אותך צריך שהילדה תתפרסם, גם זה טוב ! בפתח תקווה? ים של פרסים!

YEKI 1

New member
../images/Emo24.gifנחמד מאד לראות שדוטקצי חזרה לפורום../images/Emo140.gif

את יודעת דוצ'י,אשנה אחאיה פרויז הוא עכשיו מנהל'ה פורום הזה,--(הרי בי חרפי פיש) ! . אז את יכולה לאחל לו משהוא ואני אצתרף עם עוד כמה ברכות באספאונית
אבל זה רק אם אשנה אחאיה מנהל פרויז, יחזיר לכאן גם את niya חנום,את JUN-JUN, רוחלמו,מלכה חנום וכל השאר !
ואז אני אספר כאן כמהידיעות מעניינות ,שמאהבי שימשון שיבולת (סגן ראש זירת אירן במוסד),סיפר לי בקשר לפרויז. וגם ידיעה מרעישה על הצעירה יוצאת איראן שהותקפה באכזריות ע"י צעיר בתל-אביב, משפחתה עלתה מאיראן לפני 10 שנים,וכמה מאחיה ובני משפחתה הם בעלי תפקידים רגישים ב"מערכת הביטחון",הם גרים בחולון (נכון שימשון ג'ון ?) ,והיא עובדת בעמותת טוב שימשון מתחיל להחויר ורוצה לקרא לתיגבורת....... שם הממשפחה שלה הוא ....אן שימשון לג'אן בהבא....אל תיגע בי....יה סאג .....תיכף אני מראה לך מה זה....

DADAS

New member
יפה מאוד אני עובד בפתח תקווה . YEK11

אם הבנתי את הכתבה אז בכלל לא מצחיק. צעירה יהודיה הותקפה באכזריות

פרויז1

New member
קריאה אל הדגל :

בתוקף סמכותי, לפי תקנון ה"תפוז" ממשפחת ההדרים, ומכח ההרשאה לפיה הואצלו לי הסמכויות השיפוטיות, המינהלתיות והניהוליות על ידי יו"ר דירקטוריון האתר באמצעות מיופת הכח הגב' פולינה שמנהלת אשכול חברה ב"תפוז"., ובמצטבר מכוח הידע הנמצא בידי כגון סיסמאות והרשאות כניסה, שיפוט, ניהול המינהל וניהול אופרטיבי, לנהל את הפורום "תרבות פרס" הנני מצווה לאמור :
1. המנויים להלן יתייצבו תחת הדגל בפורום זה ויכתבו תגובה כמצוות החברה הבכירה yeki1 :
niya חנום
, JUN-JUN
רוחלמו
מלכה חנום
וכל השאר !
2. המנויים להלן רשאים לרמוז שמות פרטיים של סוכנים המועסקים בשרות היחידות החשאיות המרוכזות תחת פיקוד ראש מטה אשר מוּנָה על ידי החתום מעלה, אך אסור לפרט פרטים שבהצלבה ו/או במצטבר מאפשרים זיהויו של סוכן מסוכני היחידות. : yeki1
ומי שלא יציית להוראה מהוראות צו זה, צפוי ללג'ן סרה אחמי מימונה, וו אישאללה גה דלצ'יש באד כונד או אחראג' נתונד בוכונד.. וכל מה שyeki1 איחלה, יקרה לחן, לחסד ולרחמים.

דוטקצי

New member
הפרסים ידועים כממחזריםהפרסים המציאו את המחזור

את אומנות המיחזור ספגה בתי הדס בבית הפרסי , תמיד מיחזרנו, היום מיחזור="אין" פעם נחשבנו "חסכנים" אבל תראו איזו יצירה יפיפייה מתנוססת בפתח תקווה,פרוייקט עבור שעת כדור הארץ - הינו פסל להעלאת המודעות לשמירה על הסביבה. הפרוייקט : הדמייה של כדור הארץ מבקבוקי תכלת לאוקינוסים והיבשות מבקבוקים ירוקים, בוצע בגודל של 3.9 מטר קוטר והוא מכיל מעל ל-5,500 בקבוקים. המיצג בפתח תקוה ברחבת העירייה,וכולכם מוזמנים להגיע לראות , להנות ולשמור על הכדור :) לצערי התמונות כבדות ואני לא מצליחה להעלות, כל תמונה שאני מנסה לצרף יוצאת כתובית אדומה-הקובץ שבחרת חורג מהמשקל המקסימלי איזה דברים מיחזרו בבית שלכם?

למעלה