היש צוהלת ושמחה - כמוני מסכה

מיטללל

New member
היש צוהלת ושמחה - כמוני מסכה ../images/Emo35.gif

כולנו יודעים שאין כמו חג הפורים לחשבון נפש (
) אם יכולתם - מי הייתם רוצים להיות? ולכמה זמן? אילו מסכות אתם מרגישים שאתם שמים על עצמכם ביום יום? מתי לדעתכם מסכות זה טוב? ומתי רע?

pain is MY love

New member
אני לא אוהבת מסכות

אני חושבת שכנות ואמת זה הדבר הכי חשוב שיכול להיות. אבל לפעמים אין ברירה וחייבים לשחק את המשחק... אם יכלתי הייתי רוצה להיות בחורה שיודעת לשחק משחקים. כן כן, הכי מניפולטיבית בעולם. הייתי רוצה לדעת להשיג מה שאני רוצה ולסובב את כולם על האצבע הקטנה. לכמה זמן? לנצח!!! ביום יום אני שמה על עצמי את המסכה של הבחורה החזקה אני מאוד מאוד רגישה ופרגיעה אבל כדי לא להראות את זה אני תמיד אומרת שאני חזקה, שאני לא מעורבת רגשית ושאני מסוגלת להתמודד עם הרבה מצבים קשים וכואבים רק מי שמכיר אותי באמת יודע שהכל בולשיט ועמוק בפנים אני שבורה... כמו שכבר אמרתי מסכות זה לא טוב לדעתי כי בסוף הן יורדות ואז צריכים להתמודד עם מציאות אחרת אבל זה טוב אולי בהתחלה של קשר להיות קצת שונים ולהעיז להיות משהו שאנחנו לא, אבל משהו שהוא אולי יותר טוב..

הממ מסיכות...

לא אוהב אותן.. אני משתדל לעשות את מה שאני חושב ומרגיש רוב הזמן... בסוף כמו שמרינה אמרה מסיכות נופלות.. ומה שנשאר ממך זה אתה ולא אף אחד אחר..

המסיכות האלה...

זה נושא שצריך לגשת אליו מאד בזהירות. בקלות, אפשר לפתח מציאות מדומה ובסופו של דבר לפגוע ביקרים לך. חשוב אבל להתאים את עצמך לסביבה בה אתה נמצא. אבל כמו כל דבר בחיים, לא להגרר לקיצוניות עם זה.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אם יכולתי,

הייתי רוצה להיות סקרלט ג'והנסון. למשך.. שנה?
ביום יום אני שמה על עצמי בדר"כ מסכה של קלילות, שימחה [במידה ואין]...
לדעתי מסכות זה טוב כל עוד זה לא שונה לחלוטין מהבנאדם עצמו, וכל עוד זה לא פוגע באפחד. זה רק ברגע שמה שאמרתי לא נכון בנוגע למסכות

למעלה