היתה הופעה כאילו?! הלוו...

אדש12345

New member
שני צדדים למטבע

מצד אחד רועי, בחייאת הבנו שאתה לא אוהב ת'שיר זאת לא חייבת להיות המנטרה שלך.. הרי שמת לב שכולנו כאן קרועים למדי על השיר ולפחוב מחבבים אותו מאוד(כמוני) אז אתה לא ממש חייב להציג בפנינו סדין אדום ולא לצפות לתגובה כלשהיא.. מן הצד האחר אינני חושב שאתה כותב סתם ויש בדבריך לרוב ממש כך שגם העליהום שנערך כך לא מאוד מוצדק.. זכותי שלי לומר שאינני מכבד ביותר את אלבומיו של ארצי שקדמו לגבר הולך לאיבוד.. גם אם הפורום הנוכחי שמו הוא "שלמה ארצי" וכך גם זכותו של רועי לומר את דעתו (ובפרט שהיא מנומקת) על כל שיר שיעלה בליבו. אני חושב ששביל הזהב הוא הנכון מספיקה פעם אחת שבה אתה אומר שאתה לא אוהב ת'שיר.. וכולנו עונים לך במקהלה שזה שיר מדהים. וזהו. לא צריך לעשות מזה עניין גדול ולא יריבות אישית וירידה לפסים קטנוניים כגון העפה.. בחייכם, עברנו ת'גיל הזה D-: וחוץ מזה זה לא ררועיי זה יורררי..

אני מסכימה איתך ומוסיפה משהו מאוד חשוב

שהוא פשוט לא יודע לכבד אנשים אחרים. כל הודעה שהוא כותב באה ממקום תוקפני, מעליב ופוגע וכדוגמא מובהקת אפשר למצוא 3 הודעות מעל. אף אחד לא כותב בצורה כזו בפורום וכולם משום מה מסכימים.

Brandy27

New member
לפני שאתה שוקל להחזיר את ההזמנות שקיבלת

למופע ביולי, אולי תשקול להעביר אותם אלי, פליז ? ? ? אם כי אני מסכימה לדעתך שהיה עדיף שישיר את איסלנד/החיים/הילוך חוזר/לעולמים ולא את נצמדנו או תוכיחי לי.

אני מרחם עליך. באמת.

כואב הלב לראות שיש אנשים מתוסכלים כמוך. לך תתלונן על כל הפורום הזה. תתלונן על אלון תתלונן על לילך ועליי. אבי. תכתוב שאנשים לא מוכנים לקבל את ההערות "המתחכמות " שלך שלא חוזרות על עצמן ומופיעות בפעם הראשונה. תתלונן גם על נצמדנו.

michael menson

New member
יש מגוון רחב של טיפוסים... ויש את רועי,זה הוא

ולא ניתן לשנות אותו,זו הייחודיות שלו - הציניות שלו,הביקורתיות. תנו לו להתבטא. זכותו להביע את דעתו בכל עניין מבלי להתייפייף,אני אוהבת אנשים אמיתיים עם דיעות שונות משל אחרים. אני לא אוהבת ללכת "אחרי העדר".

כן, יופי, וואו, אבל מי מדבר על זה בכלל

מצידי שיסגוד להיטלר ויתאסלם. דעות שונות זה יפה מאד, התנשאות זלזול וחוסר כבוד זה כבר לא ממש.

einat8

New member
ומה רע בנצמדנו

ומה רע בנצמדנו זה דווקא שיר שאני אישית מאוד אוהבת אהבתי את המנגינה שלו את הפתיחה ואת הקליפ ששודר לו גם את איסלנד והאמיתי למשל אל החיים לא התחברתי אולי בגלל הראפ שבתוחו מלאהוב את השיר ועד להעליב אותו יש מרחק לא אהבת אל תשמע אבל למה להגיד משפט כזה מוציא את כל החשק השלמה הזה

שנהבית1

New member
הי מה קורה כאן!!!!!!

חשבתי שבפורומים מתבטאים בצורה מכובדת!? להגיד זוועתי על שיר זו בושה אין מקום להתבטאות כזו בפורום למה מנהלי הפורום מאפשרים זאת !!! אפשר להגיד לא אוהב לא מתחבר פעם אחת וזהו אנחנו איטליגנטים ומבינים! והשיר נצמדנו מהיפים ששלמה כתב בעיני! אין שיר לא יפה של שלמה בעיני, כן רק בעיני ובעיני 160,000 עותקים (נדמה לי)!!! יום נפלא

אפשר לומר משהו בנושא אפילו שאני חדשה נכון?;]

כולנו כאן בשביל דבר אחד. כולנו, אני מניחה, אוהבים את שלמה ארצי. בואו ננשום עמוק ונספור עד 10 ומי שהיה לא בסדר פשוט ילמד להתבטא בצורה אחרת להבא. נכון?
דרך אגב, אני חושבת שנצמדנו הוא בין השירים הכי טובים שלו אי פעם.

michael menson

New member
לא,מי שלא בסדר,שיעמוד בפינה עם הפנים לקיר

מה קורה איתך...? אנחנו בגן ולא ידעתי..?

למעלה