היתה לי הרפתקאה...

analib

New member
היתה לי הרפתקאה...


יש לי חברה שחולה בסרטן שד, והשבוע חגגה יום הולדת 39, אצל כל החברים. היא שנה חולה, ואז החלטתי להביא לה עוגה קטנה. מצאתי ציור שלsuper girl, הגדלתי אותו והעוגה היתה מוכנה. ביום היום ההולדת, נסענו מאשקלון ל פ"ת קודם, כדי להשאיר את הילדים. בעלי היה עייף וביקש שאחליף אותו בנהיגה. עד אז, החזקתי את העוגה בידיים וכשהתחלפנו, הנחתי אותה על המשטח שחור שבאוטו. ישבתי, ובעלי שכח להחזיק אותה ואני גם להזכיר לו. אסון קרה!!! העוגה נפלה לו על הבירכיים וכל החלק התחתון, הגימור שעשיתי בפקידה, וגם למעלה, הכל התפרק ונסדק. כמעט התעלפתי!!! הגעתי לחמותי, חשבתי מה לעשות... הכנתי מרשמלו, לקחתי שקית לזילוף וניסיתי לכסות כל שבר, כל חור... מי שלא ידע, אין לו מושג על מה שקרה!! הינה העוגה, שהיגיעה עד יוקנעם. חברה אחרת אומרת שזה סימן טוב שרק הדמות של super girl לא התפרק. העוגה יצאה נהדרת עם המתכון של net! כולם ליקקו את האצבעות!! אילנה.
 

ציפורוש

New member
וואו..!!!

איזה דבר נורא! טוב שהצלחת לחפות (בצורה כל כך יפה ומקורית) על הנזק המון בריאות לחברתך וכל הכבוד על היוזמה תוכלי להסביר לי -הכנת מרשמלו? איזה מתכון השתמשת לעוגה? קל? אני צריכה משהו מוצלח מאוד וטעים וקל לחמישי הקרוב..
 

analib

New member
תודה!

יש את המתכון של העוגה הנהדרת של נטע. במאמרים!!! אם את מתכוונת לצפות בבצק סוכר, היא מעולה. מרשמלו שאני מתכוונת, זה מרנג. אילנה.
 
אוי איזו הרפתקאה באמת...

אבל כל הכבוד על האילתור והתושיה. אגב, איך מכינים בכלל מרשמלו?
 

2hila2

New member
תושיה ופתרון נפלאים

אפשר הסבר מדויק על היוזמה?
 

t a l talim

New member
איזו עוגה... ואיזה סיפור!

כל הכבוד על התושיה והתיקון המושקע והמקורי!
 

net the jet

New member
אוי...סיוט של כל אחת מאיתנו....

שמחה שנגמר לא רע. העוגה מקסימה !
 

mbar30

New member
ראשית כל הכבוד על ההשקעה מקווה

שהחברה אהבה. כל הכבוד על התושיה - מרשמלו.... והעוגה יצאה יפה מאוד....
 

analib

New member
תודה!../images/Emo140.gif

כאשר לבעלי יהיה זמן להוריד תמונות, אראה לכן איך היא היתה לפני הכמעט טראגדיה!! התמונה ששלחתי, לא אני צילמתי... למי ששאלה על המרשמלו... בברזיל קוראים לזה מרשמלו. אהרוני, קורה לזה מרנג, אחרי שזה יוצא מהתנור(נשיקות!!!). זה קל: 3 או 4 חלבונים +2 כפות סוכר לכל חלבון כוס סוכר + חצי כס מיים את שמה את המיים ו הסוכר בסיר קטן באש. זה מתחיל עם הזמן להיות יותר סמיך ובועות מופיעות כלפי המרכז. את לוקחת כפית, מזלג, לוקחת טיפה של המיי סוכר ובודקת אם זה מתחיל להידבק לכפית כמו קארמל. ליפני זה, כשאת רואה שיש הרבה בועות, את מקציפה את החלבונים טוב, מוסיפה את כפות הסוכר וממשיכה להקציף. באותו זמן את בודקת מה קורה עם המיי סוכר, וכשאת רואה שזה מוכן, עם יד אחת את מקציפה ןעם השנייה את מכניסה את הקארמל. פשוט הקצך הופך להיות סמיך ואת ממשיכה כמה דקות עד שזה נראה יציב. אפשר לעשות עם זה הרבה קישוטים. כשלא הכרתי בצר סוכר, וזה היה עד ליפני שלושה חודשים, תמיד עשינו עוגות לילדים עם זה. תודה על העידוד!! יום נעים, אילנה.
 
למעלה