עדיף XP. ויסטה היתה לא טובה גם כשהייתהוצרבתי העתק שלה בדיסקים ושמרתי אותם. היום יש מערכת הפעלה של ווינדו 7 . האם כדאי להתקין את מערכת ההפעלה של ויסטה שיש לי בדיסקים או שהמערכת הזו כבר לא יעילה היום?
אם תמצא מחשב ישן מהתקופה של ויסטה שעדיין עובד, או חלקי חומרה שאפשר להרכיב מהם מחשב מהתקופה של ויסטה, אז תתקין עליהם ויסטה. אחרת זה לא טוב. החומרה היום לא מתאימה למערכת הזאת. ובויסטה, אפילו בתקופה שהחומרה התאימה, היא לא ממש התאימה.וצרבתי העתק שלה בדיסקים ושמרתי אותם. היום יש מערכת הפעלה של ווינדו 7 . האם כדאי להתקין את מערכת ההפעלה של ויסטה שיש לי בדיסקים או שהמערכת הזו כבר לא יעילה היום?
בכל תכנת הפעלה יש בהתחלת ההכנות להתקנה, קטע של פירמוט הדיסק. הפורמט מנקה את כל מה שהיה על הדיסק כולל תכנת הפעלה קודמת.איך מסירים תוכנת הפעלה ישנה ומתקינים תוכנת הפעלה חדשה? לדעתי התוכנות החדשות של וינדו לא לטעמי
כל מחשב חדש שיוצא, מותאם בחומרה שלו למערכת ההפעלה שיש באותו רגע. אם עכשיו קנית מחשב , יש בו חלונות 10 או כבר 11. לזה הוא מתאים. אם תשים מערכת הפעלה קודמת יהיו כל מיני בעיות. וגם אם תשים במחשב ישן שהגיע עם XP חלונות 10, גם יהיו כול מיני בעיות.איך מסירים תוכנת הפעלה ישנה ומתקינים תוכנת הפעלה חדשה? לדעתי התוכנות החדשות של וינדו לא לטעמי
לא. מערכות הפעלה הם משהו שמכינים שיתאים לחומרה של המחשב.אם המחשב שלי מלפני 13 שנה האם מערכות הפעלה מתקדמות יתאימו למחשב?
שימוש ב-pcem להדמיית כל חומרה של אותה תקופה, כך שאפשר להריץ גם משחקים על 98 (אשר כידוע לא סובל כלל התקנה על vmware/virtualbox)תאמלק לי.
אני לא מתכוון לצפות 40 דקות בשני סרטונים כשאין לי מושג מה רצית לומר לי... (מה גם שאני בכלל מעדיף windows 3.11 הישנה והטובה. יש לי עדיין את כל הדיסקטים).
תודה.שימוש ב-pcem להדמיית כל חומרה של אותה תקופה, כך שאפשר להריץ גם משחקים על 98 (אשר כידוע לא סובל כלל התקנה על vmware/virtualbox)
אך pcem לא כולל עמו מהקופסא את כל הקושחאות והביוסים להדמייה, לקראת הסוף של הסרטון הראשון מוזכר קישור לגיטהאב שבו הקושחאות שמורות להכנסה ביישום
השתמשתי פעם בתוכנה של מחשב וירטואלי בשביל להתקין את ה- XP שלי. זה פעל בסדר. והרבה יותר טוב מהתקנה ישירה על המחשב.שימוש ב-pcem להדמיית כל חומרה של אותה תקופה, כך שאפשר להריץ גם משחקים על 98 (אשר כידוע לא סובל כלל התקנה על vmware/virtualbox)
אך pcem לא כולל עמו מהקופסא את כל הקושחאות והביוסים להדמייה, לקראת הסוף של הסרטון הראשון מוזכר קישור לגיטהאב שבו הקושחאות שמורות להכנסה ביישום
אני התחלתי ממש להשתמש במחשב מ- XP.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.