היתה לי קופסת צבעים...

קולאז

New member
אומנם...

שיחקו במשחק הזה כבר אבל יהיה נחמד לחדש אותו... "YELLOW SUBMARINE" של הביטלס. "לבן בחלום שחור" של איפה הילד. "סגול" של נעליים. "YELLOW" של COLDPLAY. "ואת זמרת ברים אדומה..." זה כל הקסם.

מאטריקס

New member
אה וגם בשיר של "רד הוט צ´ילי פפרס"

Purple Stan נראה לי... אבל לא בטוח . . .

M I R A G E

New member
יש לי כמה:

blue - eiffel 56
אהובי ברי - רעש לבן
pink - aerosmith
יש להקה: pink floyd
להקת הנח"ל - בשמלה אדומה
ד"ר קספר: שרה בצבעים (היא באה בחלום כולה זהב זורח, "רוח הבוקר ירוקה נשבה)

קולאז

New member
מצאתי עוד שירים

"עטור מצחך זהב שחור". בשיר "לגור איתו" - "יש לי חולצת טריקו ירוקה שעל הגוף היא טיפה הדוקה..." "אהבה בסוף הקיץ" - "...עם הג´ינסים הכחולים...". "רותי" - "...וזהב שלכת בת חלוף...", "...תכול עיניה כשמיים...". "העיר באפור". "לילה בחוף אכזיב" - "צחור החבצלת בשחור שערך". "ירח כחול". "בואי כלה" - "בירח אדום מול הים". "עכשיו" כשאדום ושורף בעיניים... טוב אני חושבת שזה מספיק לביינתיים... (אני אתן גם לאחרים...)

אתנה33

New member
ועוד כמה

כשאת לובשת את השמלה האדומה אז בבנין לפתע צומחת עוד קומה מה איכפת לציפור- העץ הוא גבוה העץ הוא ירוק בשדה ירוק רדפתי אחריך אך הילדים קסמו לך יותר בפיהם יפה אתה מאין כמוך כחול ולבן כחול ולבן זה....... אם תירצי שאראה לך את העיר בלבן העיר באפור המלח שלי - והוא אומר כשאת מול הספינה עומדת בשמלה הצהובה אנה קש - שמלה אפרורית סוודר צהוב עינים ים קודר גינגי - רבים הצבעים עימך אדוני תכלת פרשת על פני השמים לאמא שלי חומות העינים ירוק לעלה ולורד ורוד ורבים הם איתך ספני המלך שלמה - ומצנפת מואדמת לראשם ערב עירוני - שקיעה ורןדה בין הגגות אספלט כחול מלמטה הכל זהב שיר כלולות - בשערך אני אקלע שושן שחור כלה שני שושנים - את הלבן והאדום הקטר - קטר כזה ישן שחור ומלוכלך אי ירוק בים בשמלה אדומה ושתי צמות ילדה קטנה דינה ברזילי - צבע עינים כחול צבע שער ערמוני בים לבן קבוצת שחורים קוטפת הגבירה בחום אגדה יפנית - ברבורה לבנה אם תרצי תפוח זהב אני שחורת עינים אפור אפור הסלע במשלט את ראשו של הגלבוע מישהו צבע אדום שלושה תרנים לאוניה ומפרשי זהב ועל סיפון האוניה טווס יפה זנב שיר הפונדק - שם היין אדום ונוצץ / אל הים הכחול עוד מחר תכלת מרדכי היא היתה הקיסרית הלבנה חופשה באדום הו מרגנית הו פרח שלי קטן הו אהבה שלי בישנית הו חלום שלי חלום שלי בלבן ואיך עסיס אבטיחים מכתים את לובן חולצתה עצי הצפצפות - באפרים אין קץ אדום עולה הסתיו נושרים עלי העץ כדינרי זהב על כנפי הכסף רכובים אבירי הרוח וזהו לעכשיו נמאס לי להקליד :)

Michelle602

New member
וואוו כמה../images/Emo20.gif

לי יש אחד :) חמי רודנר - סוד הדברים הפשוטים "...עינייך הירוקות משגעות אותי ילדונת..."

רון65

New member
ועוד באותו שיר...

"ואולי זאת את, חצאית חומה (!), שיער גולש, צוואר וניל מפלרטטת..."

מאטריקס

New member
טוב נו... למרות שנראה לי שהתכוונו

לשירים בהם יש צבעים ולא להקות . . .

אתנה33

New member
ועוד כמה.........

ואל תוך התכלת הלבנה שלח את היונה תכול המטפחת תכלת עמים שמש אדום רב האור והתכלת שלגיה - בא הסתו לארץ רחוקה וצבע את כול התפוחים בורוד וגם את לחיך המתוקה שם הרי גולן - יש ימים פי שבע אז ירוק הירק פי שיבעים תכולה התכלת במרום בין נהר פרת ונהר חדקל - תשכון לה דוכיפת זהב / אך עם אין לך חוט השני שירת הנודד - שתי עינים כחולות יש לי ציפור קטנה בלב - והיא טובה לבנת כנף לבב אנוש - ענב אדום נכלם כחול ים המים מלכות החרמון - טובלת בים של זהב / שמלה לבנה כשנהב יש פרחים - הראית איזה אודם / הראית מה השחיר שם / הראית מה הלובן היו לילות - כתנת של תכלת עם פרח זהב אותך - ראשי פרחים הפכו צהוב וארגמן בית הערבה - באבק לבן ורך עך ירוק בארץ חרבה אנחנו מאותו הכפר - שדה ירוק חצינו עד צואר / בצמרות שחורות עובר בב אל ואד - כביש אספלט שחור / אודם כלנית בהר ובמורד ארצנו הקטנטונת - תכלת שמים סלע אדום דבר אלי בפרחים / אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב / הביא לה זרים צהובי חרציות שיר הקברניט - הים השחיר אדם אמר בשקט / חזו חשוף עינים לו תכולות אילת אהבים - על מה כיסית ראשך צעיף סגול / טבעת פז ואודם על ידי / שלח איגרת לבנה מי קביו - סוס נדיר צבעו לבן לך אל היריד מהר וקנה לי סוס לבן כזה עם כתם על המצח וכתם על הגב ושערה של כסף עוברת בזנב כך אמר לו הפריץ למושקה הסייס מחנה קיץ - ציץ אדום ער עץ ירוק ער שיר ארץ - וזבת חלב ודבש ותכלת / שב החצב הלבן לפרוח / לעטוף אפור את כל גניה ושוב נמאס לי להקליד אז עד הפעם הבאה....

naps

New member
מה גם

שבשם של פינק פלויד הכוונה היא לא לצבע ורוד. פינק ופלויד הם שני שמות משפחה של (נדמה לי) נגנים, שעל שמם הלהקה.

M I R A G E

New member
אה... ויש עוד כמה שירים

משינה - בואי וניפול ("אל תוך עולם סגול")
פורטיס - חלום כחול האחים פורטיס:
כחול אדמדם
סימנים כחולים ברי סחרוף:
בואי הביתה ("בשפתיים אדומות")
תני לי מקום ("משהו ורוד משהו לבן")
אם הייתי יכול ("צוחק וצובע אותך באדום", "מתוך הר הגעש מתפרץ בשחור")
כמה יוסי ("ולשלמה יש גיטרה בצבע לבן")
החיים שממול ("חול זהב שזור במלח", "שחור על לבן מציירת ציור", שני כלבים שחורים נטפלים לחתול
עוד חוזר הניגון ("לחורשה ירוקה") המכשפות:
העלה ("עלה כזה ירוק בהיר")
זמנים מוזרים ("של ירוק ריחני של כחול טובעני") |תן| פראנויה זמנית ("נבהלתי בתאום בתוך שקט אדום") נו טוב, מספיק לעכשיו

M I R A G E

New member
אמ... ברי:

יומולדת ("שמיים כחולים עם כוכבים")
בעל זבוב ("אדום בלבן של העין")
המכשפות - סוף העולם ("מעל תהום ריחף אז אור לבן")
פורטיס - שקיעתה של הזריחה ("כלב מתרוצץ על גבעה כתומה", עולם שמח וכחול", שמש לבנה מטילה קצת אור צובעת אופק בשחור", "האדמה היא צל שחור", "ערפל צהוב")
ד"ר קספר - סקס ("זמר לבן עם קול שחור") החברים של נטאשה:
בלו בלו ("הכדור הכחול")
שיר אחר ("חלומות אפלים בצבעים ורודים")
שלמה ארצי - זה מה שנשאר ("השמיים כחולים")
דן תורן - לבן על לבן
אריאל זילבר - ברוש ("קם הברוש ירוק ורם")

sugarbaby

New member
שלום כולם!

אחלה פורום..מהיום אני פה! (מקווה שהבנתי מה עושים) מצאתי 2: ילד ירוק\שבק ס´ מכה אפורה\מוניקה סקס

היה צריך לחלק את זה לשירים לכל צבע

מה שיותר כחול יותק עמוק ערב כחול עמוק... ורוד זה לא רק צבע ורוד זה גם עיניים ירוקות... לא קל לי למוד מול..

למעלה