היתה לי..

Paranoid

New member
היתה לי..

היא שיתה שלי - כולה שלי - ואהבה אותי... מאוד... ואני אותה - אפילו יותר..והיא היתה יפה..כל כך יפה... כל כך... והכל היה כאילו מושלם... עד שדברים התחילו להתגלגל אחרת ממה שרצינו - פגיעות שלי בה ופגיעות שלה בי - כמובן שלא במכוון... ובסוף היא נפרדה ממני..ואני - אני הייתי מוכן לקבל אותה ולהשאר איתה ולפתור את כל הבעיות... אבל היא - היא מבחינתה אמרה את המילה האחרונה - שזה נגמר.. ואני - אני אוכל את עצמי עד היום - ולמרות שעבר חודש וחצי כבר - אני חושב שאולי אני עדיין אוהב..ומוכן - למרות מה שהיא אמרה ועשתה והחליטה - לנסות שוב...רק שתחזור אלי.... החברה שלי לשעבר... :(

נעל

New member
לשתות, תתחיל לשתות

זה כנראה מה שיעביר את האהבה הזאת. לפחות לנעל זה נראה שזה תמיד עובד בסרטים. יש לך ניוד-באר ליד הבית? אולי גם זה יעזור. עשית לנעל רושם שהמקרה ממש ממש מטריד אותך. זה מה שכניס אותך לפורום, ועכשיו אחרי כמה ימים אתה מפרסם הודעה דומה. אולי באמת אתה צריך להמשיך הלאה. למצוא דברים אחרים לחשבו עליהם. אומרים שזה קשה בהתחלה (נעל לא יודעת, בינתיים, עד שיימאס לה ממנה), וצריך לתת לזה זמן. תן לזה זמן. ברוב המקרים לא חוזרים להיות ביחד. אולי כדאי שתבדוק ותנסה להזכר למה נפרדתם כדי להבין אם יש בכלל סיכוי להמשך כלשהו או לא. רק תזכור שאם היא לא רוצה זה אבוד, ואחרי כמה זמן כבר אין טעם למשיך להתאבל. נעל ;-)

sharon91

New member
מממ..

היום, בדרך חזרה מהאוטובוס, חשבתי על זה שנורא התרחקתי ממלא אנשים, ושהבית ספר הרבה יותא מבאס משנה שעברה... וגם על זה, שכבר שלושה חודשים בערך לא היה לי קטע עם אף אחד, חבר כבר מזמן לא היה לי.. וחשבתי על זה, שדי בא לי חבר עכשיו.. ואז חשבתי, על זה שהפרד, והחלטתי לעצמי, שאם הוא יפרד ממני, שום סיכוי שאני אנסה לחזור אליו, ואפילו לא להראות שאני מעוניינת.. כי זהו, נגמר, חשבתי. בקיצור, לדעתי, כמה שאתה אוהב אותה וזה קשה וכל זה.. תוותר, היא לא מעוניינת, אז תפסיק להראות עניין גם אתה.

Paranoid

New member
אני לא

אני לא מראה שום עניין בלחזור - לא מבחוץ בכל מקרה.. אבל מבפנים - אני כל כך אוהב וכל כך רוצה.. אבל אני משער לעצמי שבאמת אין סיכוי שנחזור... :(

למעלה