היתה פעם שאלה על לאה..

גםצופה

Member
מנהל
היתה פעם שאלה על לאה..

אם היא היתה דתית במקור או שלא.. (לפי הסדרה לא השחקנית עצמה..) אני עניתי ואתמול שמתי לב לעניין כיסוי הראש.. אם לאה לא היתה דתית אני די בטוחה ששמעון היה מוותר לה על כיסוי הראש.. בכלל הרבה דתיות שנשאות בגיל שהיא נשאה (הדמות
) לא הולכות עם כיסוי ראש.. אז קל וחומר אם היא לא היתה דתיה בכלל לפני כן.. מכאן זה היה די ברור לי בשעתו שלאה היא מבית דתי

j e n n y lopez

New member
לא הבנתי כל כך..../images/Emo115.gif

אבל אם לאה לא היתה דתיה כל כך אבל זה לא אומר שהוא היה מוותר לה על הכיסוי ראש... סתם ככה אמא שלי דתיה ובלי כיסוי ראש
אבל בדוגרי..היא לא שמה את הכיסוי ראש טוב בכלל
בגלל זה זה נראה לי שהיא חזרה בתשובה...אסור להשים כיסוי ראש ככה שכל השיער בחוץ...ככה זה כל המורות שלנו...וגם אמרו לנו כמה סדיוק שיער מותר להשאיר מחוץ לכובע.. בקיצור זה נראה לי שהיא חזרה בתשובה כי היא לא שמה את הכובע ממש לפי ההלכה

גםצופה

Member
מנהל
איפה זה נאמר.. ??

נדמה לי כאמור שהיא היתה דתית (בסדרה) גם לפני זה..

גםצופה

Member
מנהל
מבחינת כיסוי הראש יש כמה סוגים/סגנו

סגנונות.. ההלכה די לא ברורה בנושא הכיסוי ראש (וכל מי שיגיד לך שכיסוי ראש חייב להיות מלא ושמה פתאם היא הולכת עם קוקו או משהו כזה די טועה.. - כי יש כאמור כמה דעות...) נדמה לי שבמרוקו אפילו נשות רבנים הלכו עם כיסוי שהצמה יצאה בו החוצה.. כך שהכיסוי של לאה הוא לא בדיוק 'לא לפי ההלכה'... ופשוט נראה לי שאם היא לא היתה דתיה מראש היא לא היתה הולכת בכלל בכיסוי ראש (חוץ מלבית כנסת..) בבית כשהיא עם שמעון לבד (ואפילו שמעון ואריאלה..
) היא לא חייבת בכיסוי..

j e n n y lopez

New member
אבל אמרו לנו...../images/Emo115.gif

שיש כאילו הלכה כמה סנטימטרים שיער מותרים לצאת מהכובע... יש לנו לדוגמא מורה שיש לה שיער ארוווווווך מאוד והיא עושה 2 צמות ומכסה אותם עם משו זה יוצא ממש יפה וממש מגניב
אבל אסור שיההיה לך שיער ארוך שיוצא מהכובע....

הילה121121

New member
מי אמר את זה?

הרי כל הקטע בכיסוי ראש- זה לא למשוך את תשומת הלב של הגברים ולומר להם "אני נשואה" אז מה זה משנה אם רואים קצת מהשיער? לא נראה לי שזה אסור----זה רק דרגות חומרה שונות

j e n n y lopez

New member
המורה אושרת אמרה לי../images/Emo115.gif

ואם היה מותר אז למה כל המורות לא הולכות עם שיער פזור
ובמיוחד פרלינוטה שיש לה שיער מהמממממממם
כי פשוט אסור..

הילה121121

New member
מי לכל הרוחות אמא לך שיש לה שיער מה

מי אמר לך שהיה לה שיער מהמם-אניחנו סתם מנחשות-גם עם זהבה--הכל ניחושים....

j e n n y lopez

New member
לזהבית אנחנו לא יודעות../images/Emo115.gif

אבל שירה אמרה בעצמה שיש לה שיער יפה
(אוח הצניעות...) וחות מזה ג'ימאני עשתה לה ביביסיטר והיא ראהת תתמונה של הנישואים שלה

הילה121121

New member
גם אני יכולה

גם אני יכולה להגיד שיש לי שיער יפה--נו-זה אומר שזה נכון?-גם זהבה אמרה שהיה יפה לה פטריה (אייייכס נהיית לי בחילה מלחשוב על זה) -=וזה אומר שבאמת היה לה יפה פטריה? לא--מן הסתם לא=--זה בקושי יפה לבנים

j e n n y lopez

New member
חח את לא יכולה לדעת../images/Emo115.gif

אולי העמה הזאת לא יודעת מזה פטרייה
אולי היה לך יפה
את לא יכולה לדעתת...

הילה121121

New member
אבל אני יכולה לנחש

ואני מנחשת שזה לא היה יפה... טוב..אמרנו שנרגיע......ו...כככככככככככככככככככוווולם-תראו קטע מה זה מצחיייק אתם נקרעים מצחוק

למעלה