היתה שרפה אתמול בבית ספר אופקים בגני ראשון(מיכאל לוין) ילדים חארות הציתו ת'חדר מורים שם
ש שוטר82חזר New member 17/2/05 #1 היתה שרפה אתמול בבית ספר אופקים בגני ראשון(מיכאל לוין) ילדים חארות הציתו ת'חדר מורים שם
ש שוטר82 New member 18/2/05 #9 חח לא (וחבל סתם סתם) זה היה ב19:00 אם אני לא טועה זה היה במשמרת של רויטל
ח חןשסק New member 17/2/05 #4 ואצלנו כמעט כל יום מפוצצים את המטף ומפוצצים צינורות מים. מגניב לנו. המרוה שלנו אמרה שהיא מכירה מורה ברעננה שאומרת שהמצב שלהם בבצפר יותר גרוע. מעניין...
ואצלנו כמעט כל יום מפוצצים את המטף ומפוצצים צינורות מים. מגניב לנו. המרוה שלנו אמרה שהיא מכירה מורה ברעננה שאומרת שהמצב שלהם בבצפר יותר גרוע. מעניין...
N n i g h t vampire New member 18/2/05 #10 ../images/Emo6.gif הילדים של היום כשאנחנו למדנו שם היינו בורחים למורה לאנגלית
ר רועי גבאי New member 19/2/05 #14 וואלה לא זוכר תשמות שלהם מה איבדת במחנה 80 אחי? לאיזה חיל אתה אמור להיות מיועד?
C cobainos New member 19/2/05 #17 ../images/Emo6.gif מה איבדתי שם?חודש מהחיים...פחח לא יודע עוד לאן אני מיועד אני אדע בשבועיים הקרובים אני מניח
../images/Emo6.gif מה איבדתי שם?חודש מהחיים...פחח לא יודע עוד לאן אני מיועד אני אדע בשבועיים הקרובים אני מניח