היתה
היה

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
היתה ../images/Emo25.gif היה ../images/Emo24.gif

לאו דווקא לפי הסדר הזה
כבר כמה ימים שהסייחה מנדנדת לי, היא רוצה את הצמיד לרגל שלי... לא הסכמתי לתת לה, יש לו ערך סנטימנטלי עבורי. היום בבוקר, אוהי הודיע לי שהוא נוסע לקנות לה. קנה! שם את השקית על מיטתה. כאשר הגיעה בערב, מצאה אותה שמחה וקראה קריאות צהלה (סייחה...
) הודתה לי... אמרתי לה שהתודות לאוהי היא התביישה והתקפלה כמו גור... באה אליו חיבקה ונישקה אותו הוא... נמס והתמוגג איך לא?.. לא כל יום נערה בת 16 מחבקת ומנשקת אותו...

עלמה 3

New member
מש' מורכבת למופת ../images/Emo57.gif

יופי, לאט לאט, עוד ועוד תראו שזה יסתדר וההרמוניה תשרור בבתיכם.. וגם הגורית... תלמד לקבל ולתת.. עם הזמן..

*יערית

New member
בהחלט היה ../images/Emo25.gif וגם../images/Emo24.gif

תשמעי זו בהחלט הפתעה מרגשת, לא צפויה....
ההרגשה שלי טובה,נראה לי שהקרח יפשיר, נראה לי שע"י שיתוף דברים יקבלו משמעות שונה, בקן המקסים שאתם בונים לכם לאט לאט ומאהבה רבה!שימחת אותי רולן
טוב מגיע גם לאוהי..אך הוא נגד
. רוצה לנצל את ההודעה ולספר שהמסתי את הגוש בגרון על אפו וחמתו,דשנו,לשנו,הצבנו מטרות, הצבנו גבולות,מיסדנו פינות,והכי הכי חשוב והכי מרגש אותי לכתוב כאן לפניכם..... אין שני לו לאיש שלצידי
שוב תודה לכל מי שדאג לי.

yaeli4

New member
הלוואי ובקרוב אצלנו../images/Emo7.gif

רולן, מפרגנת לכם למרות שאני מקנאה.. הערב היה ערב קשה כאן. רק עכשיו גמרתי לחבק ולנשק את האור של חיי. אחרי שהיא הרטיבה את הכרית כבר מעשר ושמעתי אותה בוכה בשקט בחדר. לא קל.

avitalp

New member
../images/Emo39.gif

מחממות את ה
, המחוות הללו, כשהן באות מהילדים לבן/בת הזוג... בכל פעם זה נותן תחושה של "התקרבנו עוד קצת"... "חיברנו עוד חלק בפאזל"... אנחנו נמסים כשהקטנה שלי "רוכבת" לו על הגב... כשהיא מתכרבלת בחיקו... כשהיא אומרת לו "אני אוהבת אותך ככה" (ופותחת רווח בין האגודל והאצבע)... כשהבנים משחקים איתו כדורגל, וכשהגדולה משתפת אותו בחוויותיה... וגם כשהבן הצעיר שלו מבקש לדבר איתי בטלפון בחו"ל, והגדולים יותר מספרים סיפורים על החבר'ה, מחמיאים לי על ארוחה שבישלתי, או מתקשרים ואומרים "אנחנו בדרך"...
אין, אין יותר כיף מזה
ושנשמע עוד סיפורים כאלה על הסייחה שלכם...

1נתי 1

New member
מחמם את הלב

הנה לאט לאט נראה שהמשברון חלף המשיכו להיות משפחה מקסימה

עלמה 3

New member
היי נתי...../images/Emo140.gif

א'פה את היית חסרה, איפה הקפה .. העוגה ... והגלידה
יאללה תביאי משהו לטעום ... עלמה

1נתי 1

New member
הנני פה ../images/Emo6.gif

היי בוקר/צהרים טובים עסוקים בצרות לפני כחודש דוד נפטר שלשום - דודה של רעם נפטרה רק רצים משבעה לשבעה קצת מלחיץ האימהות שלי ושלו קצת לחוצות ואפשר להבין פתאום האחים והאחיות שלהן....... הן מתחילות לחוש בפחד שזה גם מתקרב אליהן (גם לי וגם לו יש רק אמא - האבות ניפטרו) אבל לא אאכזב אותך קבלי משהו טעם (לדיאטה) ושיהיה לנו רק יום אופטימי

עלמה 3

New member
אני אוהבת את הקפה והעוגות שלך |מאוה

לכיבודים שלך יש תיבלון חביב... כן, השנה הזאת עברתי עם אמא שלי קטע כזה... האח האחרון שנשאר לה , נפטר... וזה בהחלט מלחיץ... יש מקום להבין אותם.. להיות איתם ולהקשיב.. ולתת להם נחת וחמימות.. כמה שאפשר... ואמן אמן שיהיה יום אופטימי... הממממממ העוגת שוקולד הזאת.. משהוו.. תודה

maof

New member
חיפשתי את ההודעה ומצאתי../images/Emo9.gif

רציתי לשתף בספור מאת: maofו 23/09/02 | 07:07 אחרי יום ארוך ומשגע שלא ראיתי את הזאטוטים של בת זוגתי יום לפני יצאתי מאוד מוקדם וחזרתי מאוחר והם כבר היו במיטות..... בבוקר שאני קם מהמיטה אני מרגיש שלפני הקפה והסגריה עוד לא היתעוררתי..... ואני מבקש אל תשגעו אותי לפני שאני מיתעורר טוב זו היתה הקדמה היתעוררתי מוקדם ואני אומר לעצמי היום יהיה יום שקט אני לבד....ואני שותה את הקפה בכייף לבד.... לפתע אני מרגיש שמחבקים אותי ברגל....וקול של נסיכה קטנה אומר לי מעופי אני אוהבת אותך........נישארתי המום...... לפתע כבר לא רציתי לשתות את הקפה לבד !!!!!! חיבקתי אותה נתתי לה נשיקה והרגשתי צביטה קטנה בלב...... הנסיכה הקטנה חיכתה לי לספר לי על החוויות שהיו לה יום לפני... היא היתגעגעה אלי הייתי חסר לה........ היא היתחילה לספר לי את הדברים שהיא עשתה אתמול....היא ספרה לי מה אח שלה עשה לה אתמול.....היא ספרה לי מה אמא שלה אמרה אתמול היא אפילו ספרה לי.....על הפצע שקרה לה אתמול....... ראבקקקקקקקקקקק איך עוצרים את הספור שלה...... היא לא מפסיקה לדבר............ אתם יודעים היא עשתה לי את היום תודה נסיכה קטנה מעוף ותחשבו על זה מה באמת עושה לנו את היום

rolan

New member
קראתי איפשהו, מתישהו

ומאוד אהבתי ממש ריגש אותי ואני חושבת שזה מקסים מעוף יש לך מתנה ענקית שמור עליה זה לא מובן מאליו

maof

New member
אני יודע רולן.........

שזה לא מובן מאליו........ אבל אני גם יודע ....שילדים בגיל שלה לא משקרים ולא יודעים מה זה צביעות....ומישחק הם מראים את הדברים שהם מרגישים מעוף

rolan

New member
וזה (כמעט) כל היופי בילדים קטנים

הם אמיתיים אין משחקים אין העמדות פנים אין צביעות הכל ישר ולעניין עד שאנחנו מקלקלים אותם לכן, צריכים להיות מאוד זהירים כדי לשמור עליהם עד כמה שניתן כאלה שלא יתקלקלו

b4icu

New member
ילדה מקסימה ../images/Emo24.gif

ועל כך נאמר, הלב מלא שמחה וכמה טוב לראות בילדים ברכה. נגע ללבי...

למעלה