היתי אצל חברה ואני חייבת לשתף אותהם

1ysrat

New member
היתי אצל חברה ואני חייבת לשתף אותהם

היתי אצל חברה טוב שם בדוי מרינה אני הולכת לשתף אותהם בסיפור שלה שלחק מהם יהיה תגובות חריפות מרינה אם לפני ילדים בני 16 ו17 היום היא נוצריה נולדה באיטליה התחתנה אם יהודי לכן גרה בארץ הדתים נכנסו לתכון חילוני לאט לאט לשכנע אותם את הילדים להכנס ליהדות היום הם רוצים להתגיר ורוצים לעבור ללמוד בישבה ההורים לא מוכנים לחתום על גיר לעל ישבה והתדים החליטו שהם יעשו את הגיור ללא אישור כלל הילדים חודש שעבר לעלמו מין הית ל24 שעות הלכו אם הדתיים לא מוכנים להתקרב לאמאם כי היא נוצריה לא מוכנים להכנס לחדרה כי יש לה צלב בחדרה איפה הם שומרים לפחות את 10 המצוות אם הגיעו לא לעבד את ההורים שלהם איך נקרא ל זה מיניסונריות או מה ? העיקר שהיהודים אומרים שאנחנו מיסיונרים היה לי קשה לראות איך הם הרסו משפחה אוהבת מאוד

My Shepherd

New member
../images/Emo31.gif נורא.. ../images/Emo14.gif

אני יודעת שאין כפייה באמונ הולא יכולה להיות אמונה אמיתית שיש בה כפייה או ידע מוטעה או חסר.. הפתרון היחיד והכי אפקטיבי הוא שאותה אמא, תכרע ברך כל לילה ותבכה ותמעק לאלוהים למען חזרת ילדיה, למען שאלוהים יצילם ממזימות השטן.. זהו מצב כלכך קשה..והיא צריכה את עזרת הכניסייה שתעמוד לידה תחזק ותתפלל איתה יחד לנחמה וחיזוק ולהתערבות יד אלוהים הכל יכול

lion 7

New member
אירן כבר כאן. זה כמו בסרט

not without my daughter . מדינה דמוקרטית בה יש בתי משפט ואסור לשריעה סליחה להכתיב חוקים של אלה המושחתים . גועלל נפש ליבי ותפילתי שהילדים יחזרו לאמא , אם זה היה קורה באיטליה היו אומרים מסיונרים חוטפי יהודים , מומרים ושאר ירקות . מבינים למה אין התאמה בין זוגות מעורבים , פשוט לא מתאימים וגם איטלקית , רבק די

1ysrat

New member
ליאון בחלט אתה צודק

אני כולי תפללה שהילדים יחזרו לאמאם אמן אני תמיד מזדזת כל פעם ממקרים דומים ליבי כאב

lion 7

New member
אושרת יקרה

במדינה זו החוק הוא מעל כולם, ראשי ממשלה נחקרים ואף נרשעים , אולם ישום החוק במקרים מסוימים מתמהמה בבתי המשפט וספק אם המורשע יקבל עונש הולם ומקרים כאלה הם בגדר שלוליות בחברה יד לאחים אני חושב ידם בדבר, עד כמה יש לי נגדם ביקורת קשה (ויש גם הסכמה בפעיליות אחרות על חטיפת בנות חרדיות קטינות אל הגדה ,בטענות כמו אהבה ושאר ירקות , הם כאן עושים עבודת קדש) אולם הם במקרה זה הם לא יותר טובים כמו חמס , והם מבחינתי פרימיטיבים וחזקים על חלשים... ב ו ש ה לגיר נוצריה או אחרת מותר, אבל כאשר מדובר בגזע הנעלה כטענתם אז הם במחינתי אפסים והורסי בתים,,

למעלה