היתי בבית ג'מל אצל נזרות במיסה מיוחדת

1ysrat

New member
היתי בבית ג'מל אצל נזרות במיסה מיוחדת

היה מיסה נדרות של נזירה חדשה במזר היה מיסה כל כך מיוחדת אם כל כך הרבה אהבה התרגשת כל כך כמו אף פעם לא קרה לי בחיים ממש נזלו לי הדמות מתוך התרגשות איך כולנו בעולם הזה כולנו גוף אחד אם ישוע בליבינו אין לדבר יותר יפה מלרגיש את כולנו באמת ביחד אם כל כך הרבה אהבה!!! אמן

lion 7

New member
בית ג'מאל הייתי בו

פעם או שתיים בימי בית הספר זאת אומרת מלפני 25 שנה (וזוכר את אותם ימים כמו אתמול ), אני מקווה לבקר בו איזה פעם ולפגוש אדם יקר החי שם , אולי באיזשהו ימי ראשון ... ועל המיסה בבכנסיות הותיקות (המסורתיות) סיפר לי אח בפטיסטי מארה"ב ששירת כאן המון זמן, כי להיות בכנסית הבשורה היונית האורטודוקסית בנצרת נותן הרגשה של יראה ונוכחות רוח אלוהים, פשוט הכנסיות האלה נותנות הרגשה של קרירות בימי הקיץ החם וחמימות בימי החורף זה עוזר גם בלהתבונן בתהילת אלוהים glory , אולי המבנה שרובו בנוי מאבן ושיש נותן הרגשה כך..
בכל אופן צריך לעשות ביקורים ברחבי הארץ לכנסיות, לדעת וללמוד, השאלה מתי ואיך? רק אם ישוע יפתח דלת כמובן

1ysrat

New member
בביתת ג'מל יש מנזר של נשים

זה מנזר טרפסטי באופי כמו יש בצרפת היום יש במנזר 49 נזירות הן חייות במניזר ואינם מורשות לצאות המנזר ניצא בכניסה לבית גימל האחיות הם עולם של אהבה יום שישי נזירה נתתנה את נדריה היה ביזו מי ירדן היה ממש טקס מרגש

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהייי כתוב בלינק שיש טלפון לביקורים של

גברים ומספר אחר של נשים.. יש כניסות נפרדות או שלאחיות אסור לקבל מבקרם גברים..? איך זה הולך?

1ysrat

New member
../images/Emo140.gifזה מנזר לנזרות ויש מנזר לנזרים

זה שני מנזרים אחד נזירות ועוד אחד נזרים יש שטח מותר למבקרים שם כולם יכולים לבקר גם גברים וגם נשים הנזרות הם מדימות

למעלה