היתי בצפון - הדייג לא משהו..

helpmeplz

New member
היתי בצפון - הדייג לא משהו..

הייתי בצפון, ביום הראשון כשהגענו כבר היה מאוחר מכדי לדוג, הסתובבנו קצת ואז הלכנו ללון אצל דודתי. בן דוד שלי הגיע למקום לאכול, הבן אדם צולל כמעט כל שבת (לפי מצב הים הוא יגיד לך איך יהיה הדיג), הוא מוציא לוקוסים (במיוחד, כי הם הכי יקרים), כל פעם שהוא הולך לדוג הוא מוציא 5-6-7 לוקוסים (ואף יותר!) במשקל לא יאומן, יש לו מקפיא לבשר (מקפיא של מטר לבשר, דגים ועוד אם אתם מכירים), הוא ממלא את המקפיא הגדול הזה בפעמיים שהוא הולך לדוג, והיה עוד לוקוס 7 קילו במקפיא הרגיל..! הוא יורה בהם לא באמצע הבטן אלא במקום שלא יראו את הפגיעה כי הוא מוכר אותם, הלוקוס הכי גדול שהוא הוציא היה 14.5 קילו (אחרי ניקוי! ראיתי תמונה!), הוא הביא לי 4 לוקוסים בגודל נכבד (בערך 6 קילו כולם), הוא מוכר אותם למסעדות כשהם טריים אחרי הדייג ב-50 ש"ח לקילו ולאנשים פרטיים ב-80 ש"ח לקילו, אחלה כסף בנוסף לעבודה.. ביום השני בנהריה לא היה טוב, בן דודי אמר לי, הוא נסע לשם ראה את הים וחזר.. (הוא יודע לזהות מתי יש דגים, וזה הוכח היום..)

helpmeplz

New member
איזה חירטוט?! אני ר א י ת י!

אני ראיתי את זה, לא בא לך להאמין אל תאמין, מה אכפת לי..

BEN86

New member
מי שלא מאמין שאפשר להביא דגים...

ממש גדולים ברובה לכו ל www.spearfishing.com ותסתכלו על כל התמונות שמי ששלח אותם זה ben או ben-yosi-asi ותסתכלו איזה דגים אח שלי ואני לפעמים מביאים בים התיכון בארץ בחופי נתניה והסביבה בצלילה חופשית נכון שזה בעומקים קצת עמוקים כמו 10-20 אבל מביאים!!!

אחי ראיתי כל הכבוד

אני גם צולל אבל לא רציני דייהנו ליד השובר יש לי רובה גומיות וחץ משולש אבל אני לא תופס שום דג חוץ מלוקוס 1... לא תפסתי שום קרס כי הם בורחים מהר... מה אני צריך לעשות? אני צולל בחופי ת"א יש לך המלצות? תודה מראש ושפע דגים

למעלה